Χειμερινό Ηλιοστάσιο

21 Δεκεμβρίου
Για την ημέρα της επιστροφής του Ανίκητου Ηλίου

ΗΛΙΟΣ ΓΑΡ ΟΥΧ ΥΠΕΡΒΗΣΑΤΕ ΜΕΤΡΑ. ΕΙ ΔΕ ΜΗ, ΕΡΥΝΙΕΣ ΜΙΝ ΔΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΕΞΕΥΡΗΣΟΥΣΙΝ
Ούτε ο Ήλιος δεν υπερβαίνει τα όρια του, αλλιώς οι Ερυνίες, υπηρέτριες της Δικαιοσύνης θα τον ανακάλυπταν
Ηράκλειτος

Πολλά τα έθιμα και οι παραδόσεις του Λαού μας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Πολλά μα, δυστυχώς αρκετά από αυτά έχουν λησμονηθεί. Πολλοί και οι θρύλοι της λαϊκής παράδοσης γι αυτές τις άγιες ημέρες. Θρύλοι, μύθοι και παραμύθια που δημιουργούν μία όμορφη πνευματική ατμόσφαιρα, εορταστική γεμάτη ζεστασιά και μαγεία που σχεδόν καμία σχέση δεν έχει με τον σύγχρονο καταναλωτισμό.

Πολλά είναι κι αυτά που μπορούν να ειπωθούν για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το ότι εορτάζονταν από το Λαό μας από τα αρχαία χρόνια, με έθιμα αντίστοιχα αυτών που κι εμείς σήμερα έχουμε. Ακόμα, μία απόδειξη της βιολογικής συνέχειας της Φυλής μας. Ήταν στα αρχαία χρόνια, η γέννηση και η επιστροφή του Απόλλωνα από τη Γη των Υπερβόρειων. Η νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, μα η αυγή που ξημερώνει σηματοδοτεί την επιστροφή του ανίκητου Ήλιου καθώς μεγαλώνει η μέρα! Sol Invictus!

Η νίκη του Ηλιακού Τροχού. Του Φωτός επί του Σκότους. Όπως, θέλει και η λαϊκή παράδοσή μας, καλικάντζαροι αυτές τις μέρες και τις νύχτες βγαίνουν στη γη για να βλάψουν το Λαό μέχρι και την ημέρα που τα νερά μένουν αβάφτιστα, μέχρι τον καθαγιασμό των Υδάτων και εντείνουν τις προσπάθειές τους να κόψουν το Δένδρο της Ζωής (Yggdrasil). Δυνάμεις του Φωτός εναντίον δυνάμεων υποχθόνιων, τελουρικών που εντέλει συντρίβονται. Ένας αόρατος πόλεμος πνευματικών δυνάμεων που μέσα από τις παραδόσεις και τους παράξενους αυτούς θρύλους παίρνει σάρκα και οστά και γίνεται άμεσα αντιληπτός στους θνητούς. Αν και στα αυτιά των μαζανθρώπων που έχουν υποκύψει στους ρυθμούς των σύγχρονων τερατουπόλεων όλα αυτά φαντάζουν τρελά και ανόητα.

Όμως, εμείς οι Εθνικιστές, δε θα υποκύψουμε μέσα σ’ αυτούς τους ζοφερούς καιρούς, της κυριαρχίας του υλισμού και των υλιστών συμφεροντολόγων και της εξευτελιστικής υποδούλωσης της Πατρίδας μας στους Διεθνείς Τοκογλύφους. Εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι. Άνθρωπος σημαίνει κοιτώ προς τα πάνω, άνω θρώσκω. Ας είναι λοιπόν, τα Ουράνια Φαινόμενα, οδηγός και πηγή της Δύναμης μας. Όπως στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο, η Χρυσή Αυγή έρχεται μετά τη πιο μεγάλη νύχτα! Ακόμα, και η πιο μικρή ακτίνα φωτός αρκεί για να νικήσει και το πιο πυκνό σκοτάδι!

Ας είναι η Νίκη του Ηλίου, οιωνός της δικής μας Νίκης!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s