Μαθήματα Πολιτισμού…

…από απολίτιστους ανθρώπους

Ποτέ λιοντάρια κι άνθρωποι, πιστούς δε δένουν όρκους,
κι ουδέ αρνιά και λύκοι σμίγουνε ποτέ τους να μονιάσουν
μονάχα μίσος ακατάλυτο δουλεύει ανάμεσα τους…
Ομήρου Ιλιάς, Χ262

Όλο το πολιτικό και μη, κατεστημένο που εκφυλίζει την Πατρίδα και το Έθνος μας, προσπαθεί να “συμμορφώσει” και να πάρει με το καλό τους κατοίκους των περιοχών που στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης τους έφτυσαν κατάμουτρα στηρίζοντας το συνδυασμό του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα.

Έτσι,
α) Βάζει δύο τσιράκια του, τους οποίους έχρισε δημάρχους των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων: της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας να δηλώνουν πως δεν πρέπει το ελληνικό κράτος να δεχτεί άλλους μετανάστες! Δήλωσαν ακόμα, σε ένα δημοσιογράφο με ξεκάθαρα μισελληνικό έργο, πως δε χωράνε άλλοι! Μήπως έγιναν ξαφνικά Εθνικιστές “ο άνθρωπος των Εβραίων” και ο “συνήγορος των λαθρομεταναστών”; Φυσικά και όχι. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως πρόκειται για τις συνηθισμένες ψεύτικες υποσχέσεις των πολιτικών που τις κάνουν προκειμένου να τους δουν με καλό μάτι οι Έλληνες πολίτες που δεν ανέχονται άλλο τον εποικισμό της Πατρίδας τους.

Όσοι είναι ανόητοι ας τους πιστέψουν. Λόγια πτερέοντα, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι επικοί ποιητές της Φυλής μας. Δηλαδή, οι κουβέντες σκορπίζονται στον αέρα. Όσοι ‘Ελληνες, έχουν ξυπνήσει και δεν τρώνε ότι τους ταΐζει το Σύστημα, καταλαβαίνουν πως αυτό είναι το πρώτο επίπεδο άμυνάς του για να ανακόψει τη στροφή των Ελλήνων προς τον Εθνικισμό. Τα προβλήματα που δημιουργούν οι αλλόφυλοι βάρβαροι είναι αλήθεια πως ξύπνησαν πολλούς Έλληνες. Ληστείες, άβατα, ναρκωτικά και μετατροπή της Αθήνας σε πόλη της Αφρικής ή της Ασίας, μες στη βρώμα και το ζόφο.

Η εγκληματικότητα, η βρώμα των γειτονιών που έχουν καταλάβει οι αλλοδαποί και η μανία τους εναντίον των Ελλήνων δεν πρόκειται να σταματήσουν με τις βαρύγδουπες δηλώσεις, οι οποίες στην πράξη δεν πρόκειται να εφαρμοστούν. Που και στην εξωπραγματική περίπτωση που εφαρμοστούν δηλαδή, τα εκατομμύρια αλλοδαπών που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν να καίνε, να ρημάζουν, να λεηλατούν και να κλέβουν τα σπίτια και τις δουλειές των Ελλήνων. Πάντως, μέχρι τώρα η ροή των λαθρομεταναστών συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς.

Εκτός από τις δηλώσεις των λακέδων των διεθνών αφεντικών σε μία πολύ καλά σκηνοθετημένη εκπομπή, το Σύστημα
β)αναγκάζεται να στείλει τις δύο “κεφαλές” , του φερόμενου ως ελληνικού αλλά στην ουσία, ανθελληνικού κράτους: τον Πρόεδρο του και τον Αρχιερέα του. Στέλνει λοιπόν τις δύο πιο μεγάλες κεφαλές του αυτό το κράτος που θυμίζει το τέρας της Λερναίας Ύδρας, σε μία γειτονιά των Αθηνών, που είχαν προσπαθήσει να μετατρέψουν σε αποικία τουρκμάνων Αφγανών και Πακιστανών. Όμως, εκεί οι Έλληνες Αντιστάθηκαν και τους χάλασαν τα σχέδια, τα οποία φαίνεται να προσπαθούν να εφαρμόσουν πάση θυσία.

Πού ήταν όμως ο κύριος Παπούλιας και ο σύντροφος Τζερώνυμο και τα ΜΑΤ που τους συνόδευαν την προηγούμενη Κυριακή όταν οι Έλληνες σφάζονταν από τους αλλοδαπούς στα στενά γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα; Τα ΜΑΤ πού βρίσκονται όταν κάθε τρεις και λίγο καίγεται η Αθήνα; Μόνο Έλληνες ξέρουν και χτυπάνε…

Πού ήταν ο αρχηγός της “Ελληνικής Δημοκρατίας” όταν οι αλλοδαποί πουλούσαν πρέζα στα ελληνόπουλα πάνω στην πλατεία;

Πού ήταν “η κεφαλή της Εκκλησίας” όταν οι αλλόφυλοι βάρβαροι έσπαγαν το μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων και τον βανδάλιζαν και δε λειτουργούσε;

Πολύ απλά, κάθονταν αναπαυτικά στα μεγάλα, ζεστά και ασφαλή σπιτάκια τους τρώγοντας τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που παίρνουν σα μηνιάτικο από τον ιδρώτα του Λαού που περιγελούν…παράσιτα…Λεφτά που ένας Έλληνας οικογενειάρχης δεν τα μαζεύει ούτε με οικονομίες μιας ζωής.

Όλα αυτά τα λαμόγια λοιπόν, το μόνο που έκαναν ήταν να σπαταλήσουν μερικές χιλιάδες ευρώ, για να κάνουν μάθημα “πολιτισμού” και αλληλεγγύης των λαών. Μαθήματα πολιτισμού από απολίτιστους ανθρώπους. Μαθήματα πολιτισμού από αυτούς που έχουν βουλιάξει τη χώρα σε πνευματικό σκοταδισμό και το αίμα της τρομοκρατίας, αίμα του Λαού μας.

Μα, όλες αυτά τα χρήματα που χαλά η κυβέρνηση προκειμένου να μπει σε περιοχές “άβατο” όπως θέλουν να αποκαλούν τον Άγιο Παντελεήμονα μιας και είναι άβατο γι όλα αυτά τα λαμόγια των κομμάτων που έχουν κατρακυλήσει τη χώρα μας στη χρεωκοπία με τις ρεμούλες τους, αποκαλύπτουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι απλά είναι πολιτικό κόμμα, αλλά πολιτική δύναμη που διαμορφώνει τις πολιτικές εξελίξεις.

Όσα λεφτά και να πετάξουν σε φιέστες, όσους εγκληματίες και να στείλουν εναντίον μας, όσες διμοιρίες, όσους επαγγελματίες ρουφιάνους και να βάλουν να μας συκοφαντούν, οι Έλληνες δεν το βάζουμε κάτω. Θα Αγωνιζόμαστε μέχρι να ελευθερώσουμε όλες τις πλατείες της Αθήνας και της Ελλάδας ολάκερης!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s