Δημοκρατία τέλος…

Βλέποντας τα πλάνα τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου με τον προπηλακισμό του πρώην υπουργού μπορεί κανείς να διακρίνει ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να τον ξυλοκοπήσουν και να του πουν σκληρές πεζοδρομιακές εκφράσεις.

Δεν είδαμε κουκουλοφόρους αυτή τη φορά, αλλά απλούς Έλληνες που επειδή δεν είχαν πονηριά στις προθέσεις τους δεν σκέπασαν τα πρόσωπα τους. Έχουν όμως οργή και μόνο οργή για την κοροϊδία που υφίστανται από το κράτος τους και τους πολιτικούς του. Πολιτικοί που τους λένε με λίγα λόγια “να φάνε παντεσπάνι”. Βέβαια πολλοί ιστορικοί αμφιβάλλουν για το ότι η Μαρία Αντουανέτα είπε αυτήν την φράση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρία Αντουανέτα βρήκε την θέση της στην λαιμητόμο… Κάτι το οποίο θα συμβεί σύντομα σε όσους τη σήμερον ημέρα λένε με περίσσιο θράσος στο ελληνικό λαό να πεινάσει και αυτό δείχνουν οι προθέσεις του, όπως φάνηκε με το εν λόγω περιστατικό. Το πέπλο της δημοκρατίας σταματά να σκεπάζει την ελληνική κοινωνία μεγαλόπρεπα και σιγά σιγά φαίνεται η βρωμιά και η δυσωδία της.

Βαρέθηκε ο κόσμος την δημοκρατία τους και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τα χέρια που έχουν μοχθήσει για ένα καλύτερο μέλλον τώρα στρέφονται στα κεφάλια όλων αυτών που τα κορόιδευαν.

Για τη δημοκρατία πέφτουν οι “τίτλοι τέλους” και στον ναό της, την βουλή, οι χαρτογιακάδες της μιλούν για καταδίκη του γεγονότος αυτού, μίλησαν για γνωστούς αγνώστους (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει) και για ατυχές γεγονότα.

Ατυχές γεγονός είναι που δεν συνέβησαν τέτοιου είδους περιστατικά πολύ πιο μπροστά αλλά, όπως φαντάζεται κανείς θα έχει και συνέχεια…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s