Οι Σουηδοί Εθνικιστές για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Ντάνιελ

Στις 9 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την ημέρα που ο νεαρός εθνικιστής Daniel Wretström, 17 ετών, δολοφονήθηκε άγρια από μια πολυφυλετική συμμορία. Κάθε χρόνο οι Σουηδοί εθνικιστές συγκεντρώνονται και τιμούν τον Daniel και όλους τους λευκούς που έχουν πέσει θύματα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Φέτος, η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου. Μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης έχει προηγηθεί της διαμαρτυρίας, το πρώτο μέρος της οποίας αποτελείται από δράσεις με φυλλάδια. Τουλάχιστον 185.000 φυλλάδια έχουν μοιραστεί σε Σουηδούς πολίτες και είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία που έγινε ποτέ πριν από την εκδήλωση στο Σάλεμ. Το φυλλάδιο περιγράφει την ιστορία και την τραγική μοίρα του νεαρού Daniel, αλλά παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με το τίμημα που πρέπει να πληρώσει ο σουηδικός λαός για το πολυπολιτισμικό πείραμα το οποίο λαμβάνει χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ενδεικτικά, το 2008 το 61% του συνόλου των σεξουαλικών εγκλημάτων διαπράχθηκαν από μη Σουηδούς! Παράλληλα δράστες ομαδικών σεξουαλικών εγκλημάτων (gangrapes) όταν πρόκειται για πάνω από δύο δράστες το 82,5% είναι αλλοδαποί και όταν πρόκειται για πάνω από τρεις δράστες το 100% είναι αλλοδαποί επίσης. Ωστόσο τα θύματά τους, τις περισσότερες φορές, είναι Σουηδοί! Αντίστοιχη έρευνα έγινε και στη Νορβηγία και έδειξε παρόμοια αποτελέσματα: Οι παραβάτες είναι συνήθως μη ευρωπαϊκής προέλευσης ενώ τα θύματα είναι ευρωπαϊκής καταγωγής!

Ο Robert Vesterlund, ένας από τους ιδρυτές της Salemfonden, σχολιάζει:
“Αυτό που είδαμε πριν από δέκα χρόνια βλέπουμε και σήμερα. Αφού το Sverigedemokraterna (ένα λαϊκό κόμμα εχθρικό προς τη μετανάστευση) εισήλθε στο κοινοβούλιο το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί κάνουν καθημερινές επιθέσεις στους Σουηδούς εθνικιστές, όπως ακριβώς έκαναν και πριν από τη δολοφονία του Ντάνιελ. Δεν κλείνουμε τα μάτια στο πρόβλημα και στο βαρύ τίμημα που ο σουηδικός λαός καλείτε να πληρώνει για το πολυπολιτισμικό πείραμα των πολιτικών μας, όπως δείχνουν οι στατιστικές βιασμών. Ένα τίμημα το οποίο δεν είναι αποδεκτό!”
Αυτό δεν είναι για κανένα λόγο μοναδικό πρόβλημα για τη Σουηδία, τα ίδια προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι βιασμοί, οι επιθέσεις και οι ανθρωποκτονίες είναι γεγονότα και οι έρευνες αποδεικνύουν ποιοί είναι οι ένοχοι. Ο Kriss Donald είναι ένα παράδειγμα (ο οποίος σε ηλικία 16 ετών τον είχαν απαγάγει, βασανίσει και τελικά σκοτώσει 5 Πακιστανοί που κρίθηκαν ένοχοι για έγκλημα υποκινούμενο από φυλετικό μίσος), αλλά δυστυχώς κάθε ευρωπαϊκή χώρα έχει τα δικά της παραδείγματα.

“Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Daniel Wretström και είμαστε αντιμέτωποι με την ενδέκατη επέτειο. Με τις δάδες και τα τύμπανα μας θα κάνουμε πορεία από το σημείο της συγκέντρωσής μας στο Rönninge ως το μέρος όπου δολοφονήθηκε ο Daniel. Χαιρετίζουμε και προσκαλούμε όλους τους Ευρωπαίους να σταθούν μαζί μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.”

Πληροφορίες:
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου
Rönninge trainstation
16:00

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s