Οι αναρχικοί τίμησαν τον 15χρονο με τον γνωστό τρόπο…

Χθές πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του νεκρού Αλέξη. Οι αναρχικοί, οι αριστεριστές, τα 16χρονα παιδάκια που βρήκαν ευκαιρία να ζήσουν για μερικά δευτερόλεπτα την παρανομία, και όλος ο γνωστός συρφετός βγήκαν στους δρόμους να “αντιδράσουν”, να “διαδηλώσουν”, όπως συνηθίζουν να λένε τα ΜΜΕ, μεταξύ σπασμένων βιτρινών και φλεγόμενων μπουκαλιών μπύρας. Μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο ο απλός Αθηναίος πολίτης ζει καθημερινά, κράτος και παρακράτος ανταλλάσσουν δακρυγόνα, μολότοφ και πέτρες.

Πριν από 8 μήνες οι μολότοφ των αναρχικών σκότωσαν 4 ανθρώπους μεταξύ αυτών και ένα αγέννητο μωρό. Σήμερα οι πέτρες τους τραυμάτισαν πολλούς περαστικούς και κάποιοι εξ΄αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση (βλ. φωτογραφία). Από θαύμα δεν είχαμε νεκρό. Αλλά και να είχαμε η αντίδραση των αναρχικών θα ήταν η αναμενόμενη. “Ήταν απεργοσπάστες” ούρλιαζαν για τους 3 εργαζόμενους της Marfin, ξεχνώντας μάλλον τελείως το τι σημαίνει απεργοσπάστης. “Χρυσαυγίτες το έκαναν” ούρλιαζαν προσπαθώντας να γυρίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν υπέρ τους. “Φταίει το κτίριο του Βγενόπουλου” λέγαν δεξιά και αριστερά διώχνοντας την ευθύνη από πάνω τους. Όμως ο λαός ξέρει… Ξέρει ότι οι 4 αυτοί άνθρωποι δεν έφταιγαν σε τίποτα. Ξέρει πως δεν ήταν Χρυσαυγίτες αυτοί που έβαλαν την φωτιά. Ξέρει ακόμα πως ο καπιταλιστής Βγενόπουλος όντως δεν είχε τηρήσει τους βασικούς κανόνες ασφαλείας για τους εργαζομένους αλλά δεν ξεχνάει ποιανού το χέρι έβαλε τη φωτιά.

Έτσι και σήμερα, όπως και τότε, εάν ο περαστικός που βλέπετε στην φωτογραφία πέθαινε θα ακούγαμε (αν ασχολιόταν κανείς) πως “Αυτός έφταιγε που πέρασε δίπλα-πίσω-μπροστά από τους μπάτσους” πως “Τον περάσαμε για ασφαλίτη” και τέλος πως ήταν απλώς μια “Παράπλευρη απώλεια” μια “θυσία” στο βωμό της επανάστασής τους.

Και ενώ όλα αυτά τα συμβαίνουν μπροστά τους οι “ιδεολογικές” παρωπίδες τους τυφλώνουν τόσο ώστε να δικαιολογούν κάθε τους πράξη. Μόλις όμως κάποιος “επαναστάτης” φάει ένα χαστούκι ο κόσμος τους γκρεμίζεται. Δεν υπάρχει κανείς πλέον να προστατέψει τον Έλληνα από τους εγκληματίες, τους λαθρομετανάστες και τους “επαγγελματίες επαναστάτες”. Τουλάχιστον οι τελευταίοι σήμερα κατάφεραν ένα σοβαρό πλήγμα στον εχθρό τους… Τον απλό λαό.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s