Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού – Μέρος πρώτο

Οι “Έλληνες” που προσκυνούν


Ο ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ
“Η είδηση αποτελεί κόλαφο για τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες συνέλαβαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τον τούρκο πολίτη, σεσημασμένο εγκληματία και δραπέτη των Ελληνικών φυλακών. Όμως, το αποτέλεσμα της σύλληψής του γεννά πλήθος ερωτημάτων, καθώς και ο τόπος (η συγκεκριμένη περιοχή) όπου εκινείτο με το οπλοστάσιό του ο συλληφθείς.”
Χ.Α.Θράκης

“Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταφθάνουν καθημερινά καταγγελίες πολιτών για δεκάδες επιθέσεις, ληστείες και διαρρήξεις. Κατά τις νυχτερινές ώρες, οργανωμένοι Αφγανοί σε ομάδες των πέντε και δέκα ατόμων επιτίθενται οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια εναντίον Ελλήνων πολιτών. […]Τόσο η ΜΙΤ, όσο και η αλβανική Σιγκουρίμ επιδιώκουν να επαναληφθεί ένας ακόμα Δεκέμβρης, όμοιος με εκείνον του 2008, αλλά με διαφορετική… συνταγή. Οι χώροι στους οποίους προσεύχονται, φανατίζονται και δέχονται εντολές για ξεσηκωμό οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι τα δεκάδες παράνομα τζαμιά που έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφγανοί έχουν στη διάθεσή τους οπλισμό τον οποίο είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν.”
Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Επίκαιρα” στις 18/11/10
Πηγή

“Όσο υπάρχει η άτιμη ράτσα των Ελλήνων, το μίσος μου γι αυτούς δεν πρόκειται να σβήσει
Όσο στέκομαι και βλέπω τον άτιμο τον Έλληνα απέναντί μου σα σκυλί, ω Αλλάχ το μίσος μου δεν πρόκειται να σβήσει
Χίλια κομμένα κεφάλια Ελλήνων δεν μπορούν να σβήσουν αυτό που βράζει μέσα μου…”
Τουρκικό ποίημα

ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ-ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Θα είναι οι επόμενες α-λησμόνητες Πατρίδες των Ελλήνων;

Μόλις δύο εβδομάδες πέρασαν από τότε που σε όλη την Ελλάδα οι αλλόφυλοι βάρβαροι κατέκλυσαν τις πλατείες της Πατρίδας μας για να επιδείξουν όχι φυσικά τη θρησκευτική τους ευσέβεια. Άλλωστε αυτό το κάνουν όταν προβαίνουν σε λεηλασίες και ένα σωρό ανομίες στις πλατείες που αράζουν-ή άραζαν όπου και πίνουν και μπύρες-οινόπνευμα ως καλοί μουσουλμάνοι. Αυτό που ήθελαν να δείξουν λοιπόν ήταν η αριθμητική τους υπεροχή. Πρωτίστως όμως την πολιτική δύναμη που έχουν αποκτήσει. Οι μουσουλμάνοι, φρόντισαν να δείξουν την ισχύ τους περισσότερο στην πρωτεύουσα, την πόλη των Αθηνών. Στην Αθήνα που όλο και περισσότερες γειτονιές τους, επιδιώκονται να περάσουν από τα χέρια του Ελληνικού Λαού στα χέρια ξένων, είτε “φτωχών” μεταναστών είτε ξένων επενδυτών-μεγαλοεπιχειρηματιών.

Εδώ, θα πρέπει να φέρουμε στο νου μας πως οι οδηγοί άλλων αυτών των εκατομμύρια βαρβάρων που παρασιτούν εις βάρος της ανοχής και ανέχειας μας, προέρχονται από τη γειτονική και “φίλα” προσκείμενα χώρα της Τουρκίας. Εκτός αυτού πως χώρες όπως το Πακιστάν, είναι χώρες σύμμαχοι με την Τουρκία και φυσικά φιλοεβραϊκές.
Οι Τούρκοι, που δουλεύουν σε κάθε επίπεδο και συστηματικά επί πολλά χρόνια για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρα δορυφόρο τους, ή με πιο απλά λόγια σε επαρχία τους.
Οι Τούρκοι λοιπόν δρουν:

α) Στρατιωτικά
Τούρκικα πλοία του πολεμικού ναυτικού, πλήρως επανδρωμένα και εξοπλισμένα, κάθε τρεις και λίγο εισβάλουν στο Αιγαίο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φτάσει μέχρι το Σούνιο ή και μέχρι τη Σαλαμίνα, όπου βρίσκεται και ένας από τους τρεις ναυστάθμους του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης, τουρκικά οπλισμένα αεροσκάφη πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, εκτελώντας στρατιωτικές ασκήσεις που περιλαμβάνουν βομβαρδισμό πόλεων κλπ.

β) Πολιτικά-Διπλωματικά
Το κράτος της Τουρκίας απειλεί το κράτος της Ελληνικής Δημοκρατίας, με πόλεμο. Οι στρατιωτικές κινήσεις στο Αιγαίο, λειτουργούν ως εκφοβισμός και ως προειδοποίηση. Πέρα από αυτό, σε όλα τα διεθνή συνέδρια, η Τουρκία ζητά πάντα “αμοιβαίες” παραχωρήσεις που όμως, καλά δασκαλεμένοι καλά από τους ντονμέδες νεότουρκους, λίγα δίνουν, πολλά παίρνουν. Οι Τούρκοι, δεν υποχωρούν ούτε βήμα στις διεκδικήσεις τους. Αντίθετα, οι Έλληνες πολιτικοί, δεν διεκδικούν τίποτα, πέρα ίσως από το να κοιμούνται ήσυχα τα βράδια…
Επιπλέον, η Τουρκία, έχει συνάψει καλές σχέσεις με όλα τα γειτονικά κράτη της Ελλάδος: Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία. Έτσι, με την Αλβανία, έχουμε αφελληνισμό και ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες. Στα Σκόπια, διεκδίκηση της Μακεδονίας. Οι Τούρκοι άλλωστε υπό το Μουσταφά Κεμάλ ήταν από τους πρώτες διδάξαντες παραχάραξης της Ιστορίας. Το κράτος της Βουλγαρίας, όπου έχει εγκατασταθεί μεγάλος αριθμός Τούρκων (το τουρκικό κόμμα είναι κιόλας τρίτο κόμμα στη βουλή και η δράση των γκρίζων λύκων είναι έντονη) απέτρεψε την Ελλάδα από το να είναι ο διαχειριστής της ποσότητας του φυσικού αερίου που θα εισαγόταν στην Ευρώπη.

γ) Οικονομικά-Κοινωνικά
Με οικονομικές επενδύσεις ενισχύεται η πολιτική επιρροή στο εσωτερικό ενός κράτους. Έτσι, άλλες χώρες τις ενισχύουν, όπως με τους Αλβανούς στο Κόσοβο όπου τους χρηματοδοτούσαν για να κατασκευάσουν τζαμιά (και φυσικά να οργανώσουν τον UCK) και σε άλλες όπως θα συμβεί με την Ελλάδα τις καταστούν υπόδουλες, αφού τα τούρκικα κεφάλαια θα “στηρίζουν” την… “ελληνική οικονομία”. Πολύ σημαντικό ήταν η προσπάθεια διείσδυσης των Τούρκων στην Αγροτική Τράπεζας Ελλάδας όπου είναι υποθηκευμένο πάνω από το 50% της ελληνικής γης…

Πέρα από τον οικονομικό πόλεμο, όμως, η Τουρκία φροντίζει να επιφέρει και ρήγματα στον ελληνικό κοινωνικό ιστό. Κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα με την εισαγωγή χιλιάδων βαρβάρων από την Ασία και την Αφρική και με την εισαγωγή ναρκωτικών μαζί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι ρημάζουν και κατακλέβουν τους Έλληνες. Οι αριθμοί αποδεικνύουν πως οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών εισάγονται τόσο από την Αλβανία, όσο και από τα περάσματα των λαθρομεταναστών στα σύνορα με την Τουρκία. Και φυσικά ποιος θα τους απαγόρευε να χρηματοδοτούν και “ανθρώπους” ή και οργανώσεις που υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες(που το σύγχρονο αυτό δουλεμπόριο επιφέρει στους ίδιους εκατομμύρια ευρώ) ή διεγείρουν ζητήματα μειονοτήτων;
Υπό αυτή την οπτική, γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό πως η σύλληψη Τούρκου στα σύνορα με τη Βουλγαρία που μετέφερε όπλα και εργαλεία διάρρηξης δεν αποτελεί ένα τυχαίο συμβάν στο αστυνομικό δελτίο καθώς και για το ότι οι λιγοστοί εναπομείναντες κάτοικοι δύο χωριών στην ακριτική Θράκη μας, προσέλαβαν εταιρείες ιδιωτικής ασφάλειας ώστε να προστατευτούν από τις ληστείες των αλλοδαπών, πολλοί από τους οποίους μένουν και εργάζονται μάλιστα στα χωριά τους!
Πηγή

Εκεί πού βρίσκεται η Αστυνομία; Πού βρίσκονται οι “μάγκες οι ασήκωτοι” οι σερίφηδες της ΕΛΑΣ που με ύφος χιλίων πιθήκων εμφανίστηκαν για να διώξουν τους Έλληνες από την Πλατεία Αττικής;
Και να μη λησμονεί κανείς, την υπόγεια δράση του Προξενείου στη Θράκη και φυσικά τη συμμετοχή καθαρά τουρκικού πολιτικού συνδυασμού σε μεγάλους δήμους της Θράκης όπου κατέγραψαν ποσοστά της τάξης του 10% στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης στις αρχές του μήνα. Κι ας ξανασκεφτεί κανείς, τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο από μόλις 172 μισθοφόρους της εταιρείας FRONTEX καθότι η φύλαξη του Έβρου Ποταμού με ένα λόχο είναι αδύνατη. Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο;

http://www.youtube.com/v/LOUSms1PwTs?fs=1&hl=en_US&rel=0

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s