Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού – Μέρος δεύτερο

Οι Έλληνες που αντιστέκονται

Θα έρθουμε μια νύχτα
που κι αυτά τα αστέρια
θα έχουν σβήσει
και δε θα ξέρετε
αν ζωντανοί
ή πεθαμένοι είστε

Μα εμείς θα ερθούμε
Φέρνοντας Χιλιάδες άστρα,
ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ
Και έναν Ήλιο Ματωμένο
ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κι ως δια μαγείας, οι μέχρι πριν λίγο καιρό, ταραχοποιοί, μαχαιροβγάλτες, συμμορία όπως συνεχώς αποκαλούσαν το Μέτωπο Νεολαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα από ένα σωρό συκοφαντικά δημοσιεύματα, έντυπα ή τηλεοπτικά, αποκτήσαμε Ιδεολογία! Μια Ιδεολογία όμως, που δεν έχει λαϊκό έρεισμα! Αυτό το σκηνικό προσπαθούν να στήσουν, πάλι με συκοφαντικά δημοσιεύματα οι με πολλές χιλιάδες ευρώ αμειβόμενοι δημοσιοκάφροι. Οι πόρνες της ενημέρωσης, οι οποίοι αντί να υπηρετούν το λειτούργημα της ενημερώσεως του Ελληνικού Λαού, επιλέγουν να παίρνουν τα παχουλά μηνιάτικα τους από τους “νταβατζήδες” μεγαλοεπιχειρηματίες και να ζουν μες στην πολυτέλεια, ως καλοί υπηρέτες του γκαντστερικού καπιταλιστικού φιλελεύθερου Συστήματος.

Μέχρι τις εκλογές αγνοούσαν την ύπαρξή μας, όσο μπορούσαν γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τη ΔΥΝΑΜΗ να δημιουργεί την επικαιρότητα. Όπως το διατύπωσαν πολλοί Συναγωνιστές: να επιβάλλει την ατζέντα της, τώρα κάθε μέρα, γράφουν για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθώντας να τη διαβάλλουν και να δημιουργήσουν μια πλαστή εικόνα γύρω από το όνομά της.

Αντίθετα, μετά τις εκλογές, εκεί που όλα τα κόμματα είχαν εφησυχάσει με το μεταναστευτικό καθώς οι Έλληνες φαίνονταν να αποδέχονται με σκυμμένο κεφάλι τη νέα τάξη στις γειτονιές τους με τους χιλιάδες αλλόφυλους βαρβάρους που προέβαιναν σε κάθε είδους παρανομία και αδικίες: πορνεία, εμπόριο ναρκωτικών, δολοφονίες, ληστείες, ξαφνικά, οι Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΑΝ! Κι όλα τα πολιτικά ανδρείκελα πλέον λένε δεξιά και αριστερά πως πρέπει να δοθεί “λύση” στο μεταναστευτικό…

Ύψωσαν,οι Έλληνες Περήφανα τις Σημαίες με τα Λάβαρα που φέρουν Σύμβολα του Έθνους. Σύμβολα που βρέθηκαν σε κάθε πεδίο μάχης όπου πολέμησαν Έλληνες από τα χρόνια τα πανάρχαια, τα μυθικά, μέχρι τα πρόσφατα. Έδιωξαν τους ξένους και πολεμούν να τους κρατήσουν μακριά ώστε να ξαναφτιάξουν τις γειτονιές τους και να μπορέσουν να ζουν και πάλι με όση Αξιοπρέπεια τους επιτρέπει η τυραννία του ΔΝΤ. Και η Δύναμη αυτή που Ξύπνησε τους Έλληνες, δεν ήταν άλλη από την η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρά η Αθάνατη Ιδέα της Αιώνιας Ελλάδας. Είναι το σύγχρονο άπαρτο κάστρο του Ελληνισμού, όπως τον καιρό της Τουρκοκρατίας, ήταν η Μάνη και το Σούλι, όπως έλεγε ο σκληροτράχηλος οπλαρχηγός, ο Γέρος του Μοριά. Η Ελλάς που ποτέ δεν προσκύνησε. Η Ελλάς που ποτέ δε φοβήθηκε κανενός πασά τις απειλές και τα λεφούσια.

Οι Ιδέες στέκουν Αλώβητες, γιατί βρίσκονται στον κόσμο του Είναι, σύμφωνα με την πλατωνική αντίληψη. Και δεν μπορούν ούτε συκοφαντίες από αρρωστημένα υλιστικά μυαλά, ούτε καλοδουλεμένες συνωμοσίες να τις αγγίξουν, πόσο μάλλον να τις γκρεμίσουν. Και είναι οι εχθροί μας πολλοί και μας μισούν θανάσιμα. Μα δεν έχει σημασία, πόσοι και πόσο σκληρά σε πολεμούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι εάν εσύ Αγωνίζεσαι και με πόση Δύναμη Αντιστέκεσαι και με πόση Ορμή περνάς στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

Κάποιοι έλεγαν και ίσως λένε, πως στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα έρθει η ώρα που θα χάσουν τον ύπνο τους… Τον ύπνο του, τον χάνει μόνο όποιος κοιμάται…

Όσους δόλιους “φίλους” και να προσπαθήσετε να στήσετε δίπλα μας για να μας συκοφαντούν, όσες διμοιρίες και να στείλετε για να μας διώξετε, όσες κατηγορίες και να κατασκευάσετε για να μας αποδυναμώσουν, όσες βόμβες και να μας βάλετε, όσο και να μας καταδιώξετε, δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Σαν το ατσάλι, που όσο το χτυπάς τόσο δυναμώνει, έτσι συμβαίνει και με τη Θέλησή μας! Ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς! Μα, ακόμα και αν μας σκοτώσετε, δοξασμένη η ώρα τούτη! Μια φορά κανείς πεθαίνει και θεία δόξα αν πεθάνουμε για την Ελλάδα! Η Θυσία μας, θα ‘ναι η μεγαλύτερη Νίκη και απόδειξη του Δίκαιου του Αγώνα μας!

Αυτά που γράφονται με μελάνι σε μερικές κωλοφυλλάδες, δε γίνονται να σβήσουν αυτά που σφραγίζονται με Αίμα. Με Αίμα Ελληνικό που κυλάει σαν ποτάμι ορμητικό, ασταμάτητο στο χώρο και στο χρόνο. Στις πλατείες και τις συγκεντρώσεις μας, χύνουμε Αίμα ώστε η Ελληνική Σημαία να κυματίζει Υπερήφανα!

Το αίμα των Ηρώων είναι πιο Ιερό από το μελάνι των Σοφών και τις προσευχές των Πιστών.

Και μέσα σ’ αυτό το σκοτεινό, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά λόγω των κτιρίων που δε σ’ αφήνουν να αντικρίσεις ουρανό και της βρωμιάς του μολυσμένου αέρα , ερχόμαστε εμείς, οι περιφρονημένοι. Οι περιθωριακοί…

Ερχόμαστε και δεν ξέρετε αν ζωντανοί ή νεκροί είστε…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s