Ολοκαύτωμα Α.Ε.

Τόσα χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η εβραϊκή προπαγάνδα συνεχίζεται και φυσικά αρκετοί επωφελούνται και οικονομικά από αυτήν. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο, έχουν φτιαχτεί διάφοροι οργανισμοί και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις οι οποίες σα σκοπό έχουν να αποζημιώνουν τους Εβραίους που δήθεν επέζησαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μία από αυτές τις οργανώσεις, με έδρα τη Γερμανία, είναι η Jewish Material Claims Against Germany. Αυτή φτιάχτηκε από τη γερμανική κυβέρνηση και ο σκοπός της είναι να παρέχει βοήθεια σε φτωχούς και ηλικιωμένους Εβραίους που υποτίθεται πως επέζησαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Πριν από περίπου ένα μήνα το ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Manhattan απένειμε κατηγορίες σε 17 εργαζόμενους σε αυτή τη ΜΚΟ γιατί έδιναν αποζημιώσεις σε άτομα που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις. Η απάτη αυτή κρατάει περίπου μία δεκαετία, και οι κατηγορούμενοι έχουν δώσει το πράσινο φως σε πάνω από 5500 ψευδείς δηλώσεις, με αντίτιμο ένα μεγάλο ποσοστό της αποζημίωσης. Οι πιο ακραίες περιπτώσεις ήταν αυτές στις οποίες οι αποζημιώσεις δόθηκαν σε άτομα που γεννήθηκαν μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η μήνυση έγινε όταν ένας υπάλληλος διέκρινε τέτοια περιστατικά και τα κατήγγειλε στους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους. Το ποσό που δόθηκε σε άτομα που δεν “πληρούσαν τις προϋποθέσεις” ανέρχεται περίπου στα 42 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά τώρα όλος ο κόσμος θα ασχολείται με την υπόθεση και όλοι θα είναι συντετριμμένοι σαν να μην το περίμεναν αυτό ποτέ. Εμείς αυτό που έχουμε να καταγγείλουμε φυσικά δεν είναι ο χρηματισμός των υπαλλήλων, ούτε οι ψευδείς δηλώσεις. Είναι γενικά η ύπαρξη αυτής της ΜΚΟ, που παίρνει λεφτά από το γερμανικό λαό για να τα δώσει στους υποτιθέμενους επιζώντες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί όπως φαίνεται η απληστία αυτού του “επιούσιου” λαού δεν έχει όρια, δεν τους έφτανε η γη που πήραν, δεν τους έφτασε η συμπάθεια όλου του κόσμου σα “θύματα των Ναζί” πρέπει και όλα αυτά τα άτομα, πάνω στα ψεύδη των οποίων στηρίχτηκε όλος ο μύθος του Ολοκαυτώματος να αποζημιώνονται και να μην ξαναδουλέψουν ποτέ στη ζωή τους.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s