Μηνύματα συγχαρητηρίων από συναγωνιστές του εξωτερικού

Τις τελευταίες ημέρες μας έχουν έρθει δεκάδες μηνύματα συγχαρητηρίων, για το αποτέλεσμα των εκλογών, από Εθνικιστικά κινήματα από όλο τον κόσμο. Παρακάτω παραθέτουμε κάποια από αυτά τα μηνύματα καθώς είναι πάρα πολλά. Με τη σειρά μας ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές από το NPD, το Jobbik, τη Forza Nuova, το MSR, το BNP, τη La Falange, το Folk Advance, τους Γάλλους, τους Αμερικάνους και Αργεντίνους Συναγωνιστές.
Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών!

FORZA NUOVA

Όταν ενημερωθήκαμε για την επιτυχία σας στις εκλογές οι καρδιές μας γέμισαν ευτυχία! Είμαστε σίγουροι πως μετά από αυτές τις εκλογές θα πολεμήσετε ακόμα πιο δυναμικά για την αγαπημένη μας Αθήνα, όπου γεννήθηκαν οι κοινοί πολιτισμοί μας. Γνωρίζουμε την αξία των Ελλήνων συναγωνιστών και για αυτό το λόγο πιστεύουμε πως αυτή είναι η πρώτη επιτυχία του κινήματος σας σε αυτές που θα ακολουθήσουν για τη Χρυσή Αυγή.

Οι κοινές ρίζες των λαών μας, Ελλήνων και Ιταλών, μας ορίζουν να πολεμήσουμε στην ίδια μάχη εναντίον κοινών εχθρών, του φιλελευθερισμού και του κουμουνισμού, και είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό σας. Μόνο η συναδέλφωση των Εθνικιστικών κινημάτων μπορεί να εγγυηθεί την προστασία της πατρίδας μας της Ευρώπης από την καταστροφή. Η συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Μιλάνο τον Μάιο είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα αυτού.

Με Εθνικιστικούς χαιρετισμούς,
Duilio Canu
Angelo Balletta
Forza Nuova Milano

MSR

Συγχαρητήρια για αυτή σας την επιτυχία. Οι συναγωνιστές στην Ισπανία παρακολουθούν συνεχώς τον αγώνα σας στην Ελλάδα. Ο Αγώνας σας είναι και δικός μας και είναι αυτός μιας Μεγάλης Ευρώπης.

Θερμούς χαιρετισμούς,
Francisco Gómez.
Center Federation Secretary MSR.

La Falange

Είμαστε ευτυχείς που ενημερωθήκαμε ότι οι Έλληνες Συναγωνιστές μας κατόρθωσαν να πετύχουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις πρόσφατες εκλογές. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ενθαρυντικό για όλους τους συναγωνιστές σε όλη την Ευρώπη γιατί το αποτέλεσμα αυτό είναι μία νίκη για την Ιδέα μας! Μιας Ευρώπης χωρίς καπιταλισμό, φιλελευθερισμό και μαρξισμό. Δυστυχώς στην Ισπανία αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα με αυτά στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς στην Ισπανία η πλειοψηφία των πολιτών δεν αναγνωρίζει ότι αυτά τα προβλήματα δημιουργηθηκαν και στηρίχτηκαν από την πολιτική των κομμάτων εξουσίας η οποία είναι η ίδια σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Όπως γνωρίζετε αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς οργανώνουμε μία συνάντηση με συναγωνιστές από την Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσσία στη Μαδρίτη για την 20η Νοεμβρίου. Ελπίζουμε να παρευρεθείτε και εσείς του χρόνου.
Ο Αγώνας πρέπει να συνεχιστεί.
Manuel Andrino Lobo
Αρχηγός La Falange

BNP

Άρθρο του Chris Beverley του BNP.

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην Ελλάδα

Ο Έλληνας Εθνικιστής αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας του κινήματος Χρυσή Αυγή, εξελέγει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας την προηγούμενη Κυριακή σε μια εκλογική αναμέτρηση που προανήγγειλε μια αξιοσημείωτη άνοδο στις ψήφους για αυτή την εθνικιστική οργάνωση και την καθιέρωσε σταθερά στον πολιτικό χάρτη.
Αυτή ήταν μόνο η τρίτη φορά που η Χρυσή Αυγή παρουσίασε υποψηφίους στις εκλογές, κάτι το οποίο επεδίωξε πέρυσι στις Ευρωπαϊκές και Εθνικές εκλογές. Η ψήφος του 5,3% (10.222 ψήφοι) που επιτεύχθηκε στην Αθήνα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα του κόμματος σε ολόκληρη την επικράτεια. Σε κάποιες περιοχές της Αθήνας το 20% του πληθυσμού υποστήριξε τους Εθνικιστές.
Η Αθήνα είναι μία πόλη η οποία έχει υποφέρει πάρα πολύ από την μετανάστευση, νόμιμη και παράνομη, από τις τριτοκοσμικές χώρες, πολύ περισσότερο από άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Διάφορα μέρη της Αθήνας πράγματι μετατράπηκαν σε απαγορευμένες περιοχές για τον ντόπιο πληθυσμό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να ειδωθεί ως μια σπασμωδική κίνηση εναντίον αυτού του αυτοκτονικού φαινομένου.
Κερδίζοντας μόλις το 5% των ψήφων μπορεί να μην φαίνεται σαν αξιοσημείωτο κατόρθωμα μέχρι να αναλογιστούμε πως όταν εμείς κάναμε το ίδιο στην παρόμοια «εμπλουτισμένη» πρωτεύουσα μας το 2008, μία νίκη που κερδήθηκε με δεκαετίες αίματος ιδρώτα και δακρύων από τους Λονδρέζους ακτιβιστές, δικαίως πανηγυρίσαμε εκείνη την νίκη σαν μία ιστορική εκλογική νίκη. Ένα μόλις χρόνο αργότερα στείλαμε αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Το Αθηναϊκό αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα στη χώρα για την Χρυσή Αυγή. Το επόμενο καλύτερο ήταν μεταξύ 1 και 2% κατά μέσο όρο σε διάφορες άλλες Ελληνικές πόλεις. Οι ψήφοι αντιπροσωπεύουν περίπου μία πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από το ίδιο κόμμα στις περσινές εκλογές, αν και σαφώς αυξάνονται από μία χαμηλή αριθμητική βάση.
Ένα ακόμα ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να τονιστεί, (κάποιος πρέπει να είναι το ίδιο «κολλημένος» με εμένα με τις εκλογές για να του φανεί ενδιαφέρον) είναι ότι τα Ελληνικά κόμματα απαγορεύεται να έχουν επίσημους κομματικούς υποψηφίους στις τοπικές εκλογές, και σαν αποτέλεσμα πρέπει να δημιουργήσουν τοπικές λίστες υποψηφίων που στέκουν με διαφορετική ονομασία. Έτσι πρέπει να κάνουν αρκετά για να ξεκαθαρίσουν στους τοπικούς ψηφοφόρους ποιο κόμμα είναι, χωρίς να χρησιμοποιούν το όνομα και τα σύμβολα του κόμματός τους. Αυτό σημαίνει πως η Χρυσή Αυγή χρησιμοποίησε το όνομα «Ελληνική Αυγή», και σε άλλες περιοχές που κατέβασαν υποψηφίους με διαφορετικά ονόματα. Μπορώ να εντοπίσω αρκετά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε αυτούς τους κανονισμούς αλλά ούτως ή άλλως μετατρέπει την εκλογική διαδικασία σε πολύ πιο περίπλοκη διαδικασία από ότι θα μπορούσε να είναι.
Τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα που έχουν βουλευτές λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, η οποία δημιουργεί ένα σημαντικό εμπόδιο για την είσοδο νέων κομμάτων. Εκτός από τα οικονομικά εμπόδια, η Χρυσή Αυγή, επίσης είχε να αντιμετωπίσει την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στην Αθηναϊκή έδρα της από ακροαριστερούς τρομοκράτες που, για λόγους σύγκρισης, μπορεί να θεωρηθεί ως η Ελληνική εκδοχή της τρομοκρατικής συμμορίας UAF στο Ηνωμένο Βασίλειο (που είχε δημοσίως υποστηρίξει ο Πρωθυπουργός μας Ντέιβιντ Κάμερον, καθώς και το σύνολο του Εργατικού Κόμματος). Ως εκ θαύματος κανείς δεν σκοτώθηκε σε αυτή την επίθεση, παρόλο που ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε.
Παρά τη πρόσφατη παρέμβαση των 110 δισεκατομμυρίων της ΕΕ και του ΔΝΤ για να αποτραπεί η κρατική χρεοκοπία, η Ελλάδα παραμένει στην επικίνδυνη περιοχή της Ευρωζώνης. Η χώρα μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον γκρεμό, αλλά όχι αρκετά, και το μέλλον των περιφερειακών χωρών της Ευρωζώνης, εξακολουθεί να « ισορροπεί». Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να ειδωθεί η διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και μπορεί πράγματι να αποδειχθεί ότι η διαδικασία αυτή βρίσκεται μόνο στην αρχή.
Η μοίρα της Ελλάδας πιθανότατα θα καθορίσει το μέλλον της Ευρωζώνης, η οποία με τη σειρά της θα έχει επιπτώσεις για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ένωση και πέραν αυτής. Για το λόγο αυτό, τα γεγονότα αυτά αξίζει να τα παρακολουθήσουμε.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s