Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ

Έρχονται οι γύφτοι, οι γύφτοι, οι γύφτοι!

Γύφτοι σοφοί και γύφτοι μάγοι,

φτάνει να θέλανε, μπορούσαν
σε κάθε τόπο να ριζώσουν,
σε κάθε γένος να φαντάξουν,
καρδιές και γνώμες να υποτάξουν.
Το γένος το μοιρόγραφτο που θα σκοτώσει τις πατρίδες…
Κωστής Παλαμάς, Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου

Μόλις μία μέρα μετά το β’ γύρο των εκλογών “τοπικής” αυτοδιοίκησης και δημόσιοι χώροι, πλατείες ακόμη και γήπεδα παραδόθηκαν στους αλλόφυλους λαθρομετανάστες οι οποίοι στήριξαν την κυβέρνηση και τα δεκανίκια της που προβάλλονται ως “αντίσταση”.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΗΨΗ
Ένας Λαός σε πλήρη αποσύνθεση, δέχεται βομβαρδισμό από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και κυρίως στην τηλεόραση. Κομουνιστές, άθεοι δημοσιογράφοι, να κηρύττουν το δικαίωμα και την ελευθερία στην εκτέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων! Μίζερες φιγούρες νεοελλήνων Αθηναίων που ζήτημα αν έχουν πάει μια φορά στη ζωή τους στην Ακρόπολη ενώ κάθε Σαββατόβραδο μπορεί να ξενυχτάνε Γκάζι, Θησείο, Ψειρή και ξαφνικά, αναζητώντας πνευματικότητα τη βρήκαν αποκτώντας θρησκευτική ευαισθησία υπέρ των μουσουλμάνων από τα φτηνά ρεπορτάζ (σε ποιότητα, γιατί αν κρίνουμε από τους μισθούς των δημοσιογράφων μόνο φτηνά δεν είναι) και τις τηλεοπτικές “συζητήσεις” της αριστερής διανόησης, γνωστής και ως θολοκουλτούρας. Κουλτούρα να φύγουμε!

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ
Το ζήτημα δεν ήταν θρησκευτικό. Ήταν καθαρά Εθνικό! Οι πολιτικοί που κυβερνούν και συγκυβερνούν παραχώρησαν για άλλη μια φορά ελληνικό έδαφος στους ξένους. Ένα ακόμα χτύπημα στην Ελληνική Κυριαρχία. Μια κίνηση επίδειξης πολιτικής δύναμης και ισχύος του μουσουλμανικού τόξου στις γειτονιές των Ελλήνων. Το μουσουλμανικό τόξο των Βαλκανίων, Αλβανία, Τουρκία και τα εκατομμύρια εποίκων που έρχονται ως μετανάστες από φιλοτουρκικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και τα βάθη της Ασίας, έχει δείξει στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν το πόσο σέβεται τα θρησκευτικά καθήκοντα των χριστιανών (Σερβία-Κόσοβο, και σκλαβωμένη Ελλάς: Βόρεια Ήπειρος και Κωνσταντινούπολη). Χιλιάδες, λοιπόν μουσουλμάνοι, σαν αφέντες, με την προστασία όλων των δυνάμεων του κράτους, κατέκλυσαν πλατείες και αθλητικά γήπεδα στην επαρχία παραγκωνίζοντας και φιμώνοντας τους Έλληνες κατοίκους. Ασφαλώς, οι επενδύσεις του φιλοσιωνιστικού μουσουλμανικού κόσμου που φέρνουν και τα εκλογικά ρουσφέτια προσπαθώντας να εγκαθιδρύσουν τους μετανάστες, ενισχύουν όλο και πιο πολύ το ρυθμιστικό τους ρόλο στα εσωτερικά της χώρας, κάτι που έστω και συμβολικά μπορεί να γίνει αντιληπτό από την παραχώρηση δημόσιου χώρου που έγινε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΕΛ.ΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΣ

Οι αστυνομικές αρχές, σε ρόλο ξεκάθαρα αντεθνικό και ανθελληνικό, απομάκρυναν Έλληνες κατοίκους και φρουρούσαν τους αλλόφυλους βαρβάρους, γιατί λέει τέτοιες εντολές είχαν. Σε λίγο καιρό, ίσως παίρνουν και εντολές να μας βγάζουν από τα σπίτια μας… Καυχιόνταν κιόλας πως αυτοί είναι περισσότερο Έλληνες από τους Έλληνες, με τους οποίους συγκρούονταν. Το πόσο Έλληνες ήταν φάνηκε από τους χλευασμούς την ώρα που οι Έλληνες Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο. Άλλος μας έδειχνε τα γενετικά του όργανα, άλλος έστριβε τσιγάρο, άλλοι χαχάνιζαν…Στην επανάσταση του ’21 υπήρχαν πολλοί… “Έλληνες” που καυχιόνταν για τη νομιμοφροσύνη τους και συμμαχούσαν με τους Οθωμανούς και είτε πολεμούσαν και είτε ρουφιάνευαν όσους Έλληνες Αντιστέκονταν, τους οποίους ονόμαζαν ταραξίες, συμμορίτες, Κλέφτες…ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! Με 30 αργύρια, πάλι, “καθάρισαν” οι Εβραίοι και φρόντισαν να σταυρώσουν τους ταραξίες που τους χαλάν τις “μπίζνες” στις γειτονιές…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Σ’ ένα κόσμο, που λατρεύεται ο Μαμωνάς και τα πάντα έχουν αλωθεί από το πνεύμα του Εβραίου για υλικές απολαβές και εξουσία, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπερασπίζεται τα Ελληνικά Ιδεώδη. Υπερασπίζεται το Αίμα και την Τιμή του Λαού μας. Αντισταθήκαμε με όπλο τη Σημαία μας. Λίγοι εναντίον πολλών. Εναντίον όλων! Ανυπότακτοι και Ασυμβίβαστοι! Και θέλει κάτι παραπάνω από Θάρρος όταν σηκώνεις Σημαία Αντίστασης περικυκλωμένος από εχθρούς. Μα, το Σύστημα, αυτό ακριβώς φοβάται. Αυτούς που δεν το φοβούνται!

Έλληνες…ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s