Αντικατοχική πορεία

Κύπρος 1974
Το Αίμα, των Ηρώων Ελλήνων που πολέμησαν τον Εγγλέζο κατακτητή στη γωνιά αυτή του Ελληνισμού, δεν έχει ακόμα στεγνώσει στο χώμα. Ο Αγώνας για Λευτεριά και Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα, συνεχίζεται εναντίον όλων. Εναντίον των ξένων. Εναντίον των πολιτικών που μαζί με τις “Μεγάλες Δυνάμεις” προσπαθούν μέσω φανερών και μυστικών συμφωνιών, η Κύπρος να χαθεί και να είναι “κτήμα”. Τα βάρβαρα στίφη των Τούρκων κατακλύζουν το Νησί της Αφροδίτης. Βέβαια, χωρίς τους προδότες πολιτικούς, οι τουρκομογγόλοι, θα είχαν γνωρίσει ακόμα μία πανωλεθρία. Κάποιοι όμως δεν το ήθελαν αυτό και φώναξαν πως “η Κύπρος κείται μακράν”.

Κύπρος 1996
Λίγους μήνες μετά το “θερμό επεισόδιο” στα Ίμια, όπου τρεις Γενναίοι Έλληνες Αξιωματικοί, έπεσαν από τουρκικά πυρρά, σφραγίζοντας με το Αίμα τους τα βράχια του Αιγαίου, ακόμα δύο Έλληνες ανταμώνουν το Θάνατο και τη Δόξα. Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού. Δυο Ελληνόπουλα, που αρνούνται η Γη των Πατέρων τους να την πατά και να την μολύνει ο Τούρκος. Δύο ακόμα Ελληνόπουλα της Κύπρου που πεθαίνουν στον Αγώνα για την Λευτεριά από τον Εισβολέα Τούρκο.

ΕΛΛΑΣ 2010
Αίμα Ελληνικό χυμένο από τα χέρια του προαιώνιου εχθρού. Αίμα Ελληνικό σε Αιγαίο και Κύπρο. Και αν έχεις βρεθεί σε πορείες Εθνικιστικές, θα το ‘χεις φωνάξει. Θα το ‘χεις νιώσει. Θα ‘χεις νιώσει την απόκοσμη αύρα των Νεκρών, που δυναμώνει τη Φωνή σου, σαν φωνάζεις: ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ γιατί φωνάζουν μαζί με σένα και οι Ήρωες του Έθνους σου που οι Ψυχές τους Διψούν για Δικαίωση! Όλα τα γεωπολιτικά-κυριαρχικά σχέδια που εξυφαίνουν σε αίθουσες υψίστης ασφαλείας, σπουδαγμένοι επιστήμονες με γνώσεις που απέκτησαν φοιτώντας χρόνια και που με τόση μαεστρία πραγματώνουν οι ανθέλληνες πολιτικοί, εσύ όταν βρίσκεσαι στο Δρόμο, τα νιώθεις. Τα βλέπεις μπροστά σου ξεκάθαρα. Ξέρεις τον πόλεμο που κάνουν στο Λαό σου και για να πάρουν την κυριαρχία στο Αιγαίο και στην Κύπρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα οι ξένοι, μετατρέποντας την Ελλάδα, σε υποχείριο-επαρχία της Τουρκίας. Στο ‘χουν ψιθυρίσει οι Νεκροί και το γνωρίζεις. Στο μαρτυρά το Αίμα, που σαν Σημάδι, στέκει, Φάρος Αλάθητος. Απέναντι λοιπόν στα συμφέροντά τους, απέναντι στις δυνάμεις κατοχής του Μογγόλου Αττίλα, οι Έλληνες ορθώνουν το Ανάστημά και τα Λάβαρά τους.

Οι Έλληνες ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!
Όσες δηλώσεις και να κάνει ο Πρόεδρος Χριστόφιας, όσο και να προσπαθήσει να διαμορφώσει “κυπριακή” συνείδηση, όσο και να προσπαθεί να μας κάνει να νιώσουμε “φίλοι” των Τούρκων, όσο και αν κυνηγήσει τους Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, και όσες στρατιές βρωμιάρηδων λαθρομεταναστών κι αναρχικών στείλει εναντίον των Ελλήνων όπως έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, οι Έλληνες, εμείς οι λιγοστοί της Ελλάς του Νότου, θα Αγωνιζόμαστε εναντίον όλων! Όπως ακριβώς, οι Ακρίτες!

Σε κάθε πόλη της Κύπρου αλλά και στην καρδιά του μεγαλύτερου ανθελληνικού μηχανισμού, την ίδια την πρωτεύουσα του “ελληνικού” κράτους, τα Λάβαρα τα Ελληνικά, θα ανεμίσουν για να κόψουν τα νήματα και να καταδικάσουν το ψευδοκράτος…. Είθε, να ανεμίσουν ξανά στη σκλάβα Γη των Πατέρων που σήμερα ανεμίζει η ημισέληνος του ψευδοκράτους…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s