Ποιοι θυμήθηκαν τους μετανάστες;

Τελείωσαν οι εκλογές και από τις κάλπες βγήκαν δύο πολύ βασικά μηνύματα, ασχέτως του τι ουρλιάζει η κυβέρνηση. Η αποχή δεν ήταν ούτε επιβράβευση για το μνημόνιο, ούτε ανοχή. Ήταν απελπισία. Ήταν η αποδοχή ενός Λαού ότι έχασε. Ήταν αδιαφορία αν θέλει να το δει κάποιος έτσι. Όχι όμως αδιαφορία ανοχής, αλλά αδιαφορία απελπισίας. Αυτός που δεν πήγε να ψηφίσει δεν ήταν επειδή είπε ότι “οι κυβερνώντες ξέρουν καλύτερα”. Ήταν επειδή είπε “κανείς δεν μπορεί να με βγάλει από την μιζέρια μου”. Τα δύο βασικά προβλήματα-κριτήρια με τα οποία ψήφισε ο Έλληνας πολίτης ήταν δύο και τα δύο προκάλεσαν ανατάραξη στα κατά τα άλλα ήρεμα νερά των καλπών. Το ένα ήταν σαφώς το μνημόνιο, που οδήγησε σε τραγικές εικόνες Ελλήνων γερόντων να ζητιανεύουν στα φανάρια για να αγοράσουν τα φάρμακα τους. Η εικόνα αυτή είναι σαφώς ακόμα σπάνια, όμως 15 Νοεμβρίου έρχονται νέα μέτρα, οπότε ας μην επαναπαυόμαστε. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και η εγκληματικότητα που απορρέει από αυτό. Τα αποτελέσματα εμφανή στους δέκτες των τηλεοράσεων μας… Η Χρυσή Αυγή κατέγραψε ένα 5,28% στο Δήμο Αθηναίων και η συζήτηση γύρω από το λαθρομεταναστευτικό άναψε για τα καλά. Φυσικά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος τόσο αφελής που να πιστεύει ότι τα κανάλια της διαφθοράς υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουν κάτι τέτοιο με ειλικρίνεια. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι δεν υποβόσκει πίσω από αυτές τις συζητήσεις μία προπαγάνδα υπέρ του συστήματος. Ποια είναι όμως αυτή η προπαγάνδα; Μα ακριβώς ότι τα δύο αυτά προβλήματα αποτελούν δύο διαφορετικά πράγματα. Εκεί είναι το κλειδί για την λύση του μυστηρίου σχετικά με την τόση ανησυχία των καναλιών σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό. Προσπαθούν να κρύψουν εντέχνως την αλήθεια ότι αυτά τα δύο προβλήματα είναι στην ουσία ένα!

Μία “περίεργη” σύμπτωση είναι ότι τα κέντρα της παγκοσμιοποίησης είναι τα ίδια τα κέντρα που ουσιαστικά φέρουν και τα μνημόνια. Είναι οι μεγαλοτραπεζίτες και τα διεθνή κέντρα αποφάσεων σχετικά με την Οικονομία. Είναι οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που δίνουν την εντολή να βομβαρδιστεί το Αφγανιστάν και αργότερα μιλάν για “ανθρωπισμό” και καλούν την Ελλάδα να δεχτεί τους πρόσφυγες του Αφγανιστάν. Είναι οι ίδιοι που δημιουργούν τα “ανεξάρτητα” κέντρα “αντιπληροφόρησης” για να στρατολογούν ανόητους που θα προκαλούν αναταραχές σε χώρες όταν αυτοί το θέλουν. Η πολύ πρόσφατη Ιστορία βρίθει από τέτοιου είδους παραδείγματα, όπως η πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία για να αναφέρουμε ένα παράδειγμα. Το σύστημα βέβαια έχει φροντίσει να κατασκευάσει και τους εχθρούς του, θα ήταν ανόητο από μέρους του άλλωστε να μην το κάνει. Στην Ελλάδα έχουμε από την μία την σύγχρονη Αριστερά, η οποία πολεμά στα λόγια το μνημόνιο και στηρίζει την αθρόα και παράνομη μετανάστευση. Από την άλλη έχουμε το Λα.Ο.Σ που πολεμά, στα λόγια επίσης, την λαθρομετανάστευση, αλλά στηρίζει το μνημόνιο. Η μεν αριστερά στις πορείες εναντίον του μνημονίου περιφρουρούσε τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα ακροαριστεροί πυρπολούσαν την Marfin σκοτώνοντας 4 ανθρώπους, πιθανόν γείτονες μας, πιθανόν αδέρφια μας, με σκοπό να προκαλέσουν σοκ στην Ελληνική κοινωνία και να στηρίξουν ουσιαστικά το μνημόνιο. Από την άλλη ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ., Γεώργιος Καρατζαφέρης, ονόμαζε “φυντάνια” και “πράκτορες” αυτούς που αντιδρούσαν έξω από την Βουλή κατά την διάρκεια του λαθρονομοσχεδίου. Βέβαια μάζεψε και υπογραφές, οι οποίες κατέληξαν πιθανόν στα σκουπίδια, αφού τόσο καιρό μετά δεν παραδόθηκαν ούτε στην Βουλή, όπως έλεγε ότι θα κάνει, ούτε στην Ευρωβουλή, όπως επίσης έλεγε.


Απλά λόγια όμως, για να μην αναλωνόμαστε σε ιδεολογικοπολιτικές συζητήσεις που πιθανόν να μπερδεύουν. Ποιος ωφελείται από την μετανάστευση φτηνών εργατικών χεριών; Μα φυσικά οι μεγαλοτραπεζίτες και οι ομοτράπεζοι τους. Πως; Προφανές. Φτηνότερη παραγωγή προϊόντων που πωλούνται στις ίδιες ή μεγαλύτερες τιμές ίσον μεγαλύτερο κέρδος, όχι για τον Λαό φυσικά. Τι έλειπε όμως για να συμπληρώσει την “όμορφη” εικόνα της αύξησης των κερδών για τους τραπεζίτες και τις μεγάλες επιχειρήσεις; Μα, φυσικά αυτοί οι κακοί Έλληνες που θέλαν κατώτατο μισθό, ασφάλιση και άδεια μετ’αποδοχών. Αυτοί οι φασίστες οι Έλληνες που υμνούν ακόμα τα έργα του φασίστα Μεταξά, αντί να αποδεχτούν την ισότητα των φυλών και στο μισθόλογικό επίπεδο, λαμβάνοντας μικρότερο μισθό ώστε να εξυπηρετηθεί και ο αλλοδαπός. Οι αποδείξεις για αυτά υπάρχουν, δεν είναι λόγια του αέρα, αφού γνωρίζουμε ότι τους όρους του μνημονίου μας τους είχαν προτείνει και στο παρελθόν, ώστε να καταφέρουν να ενσωματωθούν οι λαθρομετανάστες. Η λαθρομετανάστευση οπότε φέρει το μνημόνιο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό χωρίς καν να υπολογίσουμε τα κέρδη που χάνει το Ελληνικό Δημόσιο από το παρεμπόριο. Το αντίθετο όμως συμβαίνει; Φυσικά και ναι, αφού ως γνωστόν η λιτότητα του μνημονίου χτύπησε πρώτα απ’όλα τον Ελληνικό Στρατό και συνεπώς την δυνατότητα μας να φυλάμε τα ίδια μας τα σύνορα. Τα κύματα των λαθρομεταναστών δεν πρόκειται να σταματήσουν όσο οι κήρυκες του “ανθρωπισμού” βομβαρδίζουν εις το όνομα του Ισραήλ με πρόφαση την τρομοκρατία. Δεν πρόκειται να σταματήσουν όσο ένα ολόκληρο κύκλωμα φέρει δυστυχία και ακολούθως την εκμεταλλεύεται μέσω δουλεμπόρων και σχεδίων εξωτερικής πολιτικής. Αφού λοιπόν τα κύματα δεν μπορούν να σταματήσουν, οφείλουμε να δυναμώσουμε τον “κυματοθραύστη”. Αντί όμως για αυτό αποδυναμώνουμε τον Ελληνικό Στρατό και στην θέση των μεραρχιών φέρνουμε έναν λόχο από την Ευρώπη.

Ο ανθρωπισμός, όταν δεν είναι αμοιβαίος είναι ψεύτικος. Όλοι αυτοί οι αριστεροί κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και καταγγέλουν τους Έλληνες για έλλειψη ανθρωπισμού. Που ήταν όλοι αυτοί όταν ο Έλληνας μαγαζάτορας πόναγε από το παρεμπόριο; Ήταν απέναντι στον Έλληνα και βοηθάγαν τους αλλοδαπούς να του σπάσουν το μαγαζί. Υπάρχουν και βίντεο. Που ήταν όλοι αυτοί οι αριστεροί όταν οι αλλοδαποί μαχαιρώναν τα παιδιά των Ελλήνων; Ήταν δικηγόροι του ώστε να βγει έξω χωρίς καμία απολύτως συνέπεια. Που ήταν όλοι αυτοί όταν οι Ελληνίδες βιάζονταν και σκοτώνονταν από αλλοδαπούς; Ήταν αυτοί που πίεζαν τους δημοσιογράφους να μην αναφέρουν ποτέ την εθνικότητα του θύτη, για να μην ανεβαίνει ο Εθνικισμός. Αυτό τους νοιάζει… Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα των Ελλήνων. Τους νοιάζει να μην ανέβει ο Εθνικισμός και τους χαλάσει την μπίζνα με τις αμέτρητες αντιρατσιστικές Μ.Κ.Ο, από τις οποίες ζουν όλοι αυτοί οι άεργοι επαγγελματίες “αυτόπτες μάρτυρες”. Που ήταν όλοι αυτοί όταν ερχόταν το μνημόνιο; Φύλαγαν την Βουλή μην τυχόν και γίνει τίποτα το περίεργο μέχρι να βάλουν οι σύντροφοι τους φωτιά στην τράπεζα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να προτείνουμε κάτι πραγματικά ανθρωπιστικό και δεν θα το πούμε ψεύτικα όπως κάποιοι άλλοι. Θέλουμε μια Ελλάδα από Έλληνες και για τους Έλληνες. Θέλουμε μια Ελλάδα που να κυβερνάται από Έλληνες και όχι από παγκόσμιους τοκογλύφους. Όσο για τους ξένους; Σπίτι τους και ας τα βρουν μεταξύ τους και με το κράτος τους.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s