Πυρήνας Ροδόπης

Αγαπητοί συναγωνιστές,
Πέρασε και η μάχη των εκλογών, στην οποία μάχη ο Λαικός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε υποστηρικτή τον ίδιο τον Λαό μας, τον οποίο εξαπατούν συνεχώς οι πολιτικάντηδες, κλέβουν και εξευτελίζουν. Στο Δήμο Αθηνών έλαβε 5,3% ,10.222 ψήφους. Συγκεκριμένα σε περιοχές όπως στον Άγιο Παντελεήμονα έλαβε ποσοστό άνω του 20%.Πάει όμως η εποχή που όταν τον έφτυναν κατάμουτρα, εκείνος νόμιζε ότι έβρεχε. Πήρε πλέον το μέλλον στα χέρια του. Στην Αθήνα, την οποία οι εντολοδόχοι πολιτικάντηδες θέλουν να μετατρέψουν ένα πολυφυλετικό κράτος, οι Έλληνες ξυπνούν. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, αλλά να μας γεμίζει με πάθος και Πίστη μέχρι την τελική Νίκη.

Εδώ πάνω στην Κομοτηνή, στην άκρη της Ελλάδος μας τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Εκτός από τα διάφορα γελοία υποκείμενα του αναρχικού χώρου στέκονται το τουρκικό προξενείο, τα τσιράκια του και οι πράκτορες του. Για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουροι: Ότι οι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κάνουν βήμα πίσω! Αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά! Δεν είμαστε δήθεν με το μέρος ψευτοσυλλόγων, οι οποίοι διαδίδουν να φύγει το προξενείο για γραφειοκρατικούς και τοπικούς λόγους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είμαστε ένα Εθνοκοινωνικό Κίνημα, που αναγνωρίζουμε στο προξενείο ένα μεγάλο Εθνικό κίνδυνο. Είναι εχθρός μέσα στην Πατρίδα μας.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές η κ. Μουσταφάογλου ήρθε τρίτο κόμμα. Αυτό σημαίνει Συνεχή και Ασυμβίβαστο Αγώνα ενάντια στους προδότες που ξεπουλάνε τη Θράκη μας! Σημαίνει Εθνική Αντίσταση! Σημαίνει ακόμη πιο πολύ Αγώνας οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος! Για να μείνει η Θράκη Ελληνική. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Περιφερειακή Οργάνωση Θράκης
Τοπικός Πυρήνας ΡΟΔΟΠΗΣ
Advertisements
This entry was posted in Βίντεο. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s