Ακόμα μία νίκη για τους Εθνικιστές

Ο κόσμος γίνεται όχι σύμφωνα με το χρόνο, αλλά σύμφωνα με τη σκέψη.

Ηράκλειτος


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημείωσε ακόμα μία νίκη στη μάχη που έδωσε στις τοπικές εκλογές. Είναι χαρακτηριστική η αδυναμία του Συστήματος να εμποδίσει το Ορμητικό Ποτάμι του Εθνικισμού. Είναι χαρακτηριστική η αμηχανία του Συστήματος στις Νίκες μας όπου με ψέματα και λάσπη προσπαθεί να μας κάνει να φανούμε “μικροί” κι ανίσχυροι απέναντί του, ώστε να αποκρύψει την ήττα του. Βάζουν τους αμειβόμενους με πολλές χιλιάδες ευρώ το μήνα δημοσιογράφους να λένε πως ο κόσμος “αναγκάστηκε να μας ψηφίσει”. Πως είναι “κατάντια” ο κόσμος να στρέφεται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πως οι
ακροδεξιοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της πολιτείας”!


Όχι, “κύριοι” των καναλιών. Η “πολιτεία”, το κράτος και όλοι οι μηχανισμοί του βρίσκονται στην περιοχή! Βρίσκονται εκεί και δουλεύουν υπόγεια προκειμένου να κάμψουν το φρόνημα
των Ελλήνων και να τους υποτάξουν στις προσταγές τους, τις προσταγές της Νέας Τάξης. Και όσα ψέματα και να λέτε για εμάς, εμείς δε σας προσκυνάμε! Δε σας έχουμε καμία ανάγκη. Δεν απολογούμαστε σε κανέναν χαρτογιακά! Είναι Τιμή μας η Πίστη και ο Αγώνας για την Ελευθερία των Ελλήνων!

Η “πολιτεία” ήταν στον Άγιο Παντελεήμονα. Η “πολιτεία” ήταν στον Άγιο Νικόλαο, στην πλατεία Αμερικής, στην οδό Αριστομένους, στην πλατεία Αττικής, στην Πλατεία Ομονοίας και σε τόσες άλλες περιοχές των Αθηνών όταν έστελνε τα ΜΑΤ και αστυνομικούς για να συλλάβουν τους Έλληνες. Η “πολιτεία” ήταν εκεί για να προστατεύσει από την Οργή των Ελλήνων κατοίκων, τους αλλοδαπούς εγκληματίες και τους αναρχικούς – αριστερούς που προσπαθούν να παγιώσουν την παρουσία των ξένων στις γειτονιές δίνοντάς της “ιδεολογικό” θετικό χαρακτήρα. Και μια χαρά λειτουργούν οι μηχανισμοί της φορολόγησης και επιβολής προστίμων της “πολιτείας” εναντίον των Ελλήνων καταστηματαρχών
ενώ τα καταστήματα των ξένων που συνεχώς αυξάνονται ούτε που τα πειράζουν παρά τις εξόφθαλμες παρανομίες τους…
Η φωνή μας όμως δυναμώνει ακριβώς γιατί οι κυβερνήσεις που είναι επιτηρητές ξένων συμφερόντων στη γωνιά αυτή που δυστυχώς γι αυτούς είναι η Πατρίδα των Ελλήνων, συνεχώς προσπαθούν να αποδυναμώσουν τους Έλληνες.

Είμαστε η ΦΩΝΗ όλων των Ελλήνων που το σύστημα καθημερινά παραγκωνίζει.

Είμαστε η ΦΩΝΗ όλων αυτών των Ελληνίδων και Ελλήνων που έπεσαν θύματα στους δρόμους της πόλης από τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες εγκληματίες.

Είμαστε η ΦΩΝΗ όλων αυτών των Ελληνίδων και Ελλήνων που πέφτουν θύματα των αδίστακτων λωποδυτών πολιτικών.

Είμαστε η ΦΩΝΗ των Ελληνίδων και των Ελλήνων που έχασαν τη δουλειά τους γιατί ο εργοδότης βρήκε πιο φτηνά μεροκάματα στους ξένους ή γιατί η επιχείρηση στην οποία εργαζόταν ξεπουλήθηκε σε ξένους.

Είμαστε η ΦΩΝΗ των Ελληνίδων και Ελλήνων που βρίσκονται όλη μέρα στους δρόμους προσπαθώντας να βρουν μια δουλειά ή δουλεύοντας κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί φτύνοντας Αίμα για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Είμαστε η ΦΩΝΗ όλων αυτών των Ελληνίδων και των Ελλήνων που είδαν το σώμα και την ψυχή των παιδιών και των αδερφών τους άρρωστα, αδύναμα και σακατεμένα από τα ναρκωτικά που φέρνουν και πουλούν ξένοι με τις πλάτες των πολιτικών και με τα δημοσιοϋπαλληλικά και κομματικά τσιράκια τους, τραγικά θύματα ενός κοινωνικού “ακήρυχτου” πολέμου εναντίον του Αίματός μας.

Είμαστε η ΦΩΝΗ των Ελλήνων και των Ελληνίδων που στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με αντιρατσιστικά κηρύγματα μίσους εναντίον τους επειδή στις φλέβες τους κυλάει Ελληνικό Αίμα και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν το μεσημέρι σπίτι λόγω της ανεξέλεγκτης δράσης των αλλοδαπών συμμοριών λόγω της υποστήριξης και ανοχής που απολαμβάνουν από τις κρατικές αρχές των καθηγητών και αστυνομικών. Σε σχολεία που είναι γεμάτα αλλοδαπούς μαθητές και που τα ελληνικά κοντεύουν να γίνουν “νεκρή γλώσσα”…

Είμαστε η ΦΩΝΗ όλων αυτών των Ελλήνων και των Ελληνίδων που παλεύουν για Ιδανικά, σε ένα κόσμο που προσπαθεί να επιβάλλει την ασχήμια, τη μετριότητα, την αναρχία και τον φιλοτομαρισμό.

Είμαστε ΕΜΕΙΣ, η ΦΩΝΗ του απλού Έλληνα! Είμαστε η Οργή που απλώνεται στους δρόμους! Είμαστε η Δύναμη που θα ξανακάνει την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα ξανά Ελληνική!

Θα θέλατε πάρα πολύ να είμαστε, απλά ένα διάλειμμα στο καλοδουλεμένο και άψογα σχεδιασμένο σχέδιο υποταγής της Πατρίδας μας και να επαναπαυτούμε από μία νίκη που σημειώσαμε ή πως θα ξεγελάσετε τους Έλληνες ακόμα μία φορά με τις ψεύτικες υποσχέσεις σας πως “λάβατε το μήνυμα”.

Και εμείς, οι Αγωνιστές, φίλοι και μέλη της Χρυσής Αυγής, είμαστε το στατιστικό σφάλμα στη συνάρτηση αυτού του κόσμου που φτιάχνεται από τους γιάπηδες για να πλουτίζουν οι χρηματολάγνοι κερδοσκόποι πολιτικοί και χρηματιστές. Εμείς φέρνουμε μαζί μας λησμονημένες Αξίες και Ιδέες. Και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να σπάσουν εντελώς τα δεσμά της σκλαβιάς του Λαού μας!


ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s