Ως την τελική νίκη!

Ούτε η αριθμητική δύναμη ούτε η πολεμική ισχύς φέρνουν τη νίκη, αλλά νικούν όσοι με τη βοήθεια των Θεών με πιο πολλή ορμή βαδίζουν εναντίον των εχθρών.
Ξενοφών ΑΝΑΒΑΣΙΣ ΜΥΡΙΩΝ ΙΙΙ, Α΄ 42
Είναι πολλά τα όσα ο Ελληνισμός μαρτυρά τα χρόνια τούτα. Και ως θα έπρεπε να είναι, το ίδιο δυνατά χτυπήματα δέχεται και το κάστρο του, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αθήνα 19 Μαρτίου 2010
Η πόλη ξύπναγε από το νυχτερινό εφιάλτη της. Οι πόρνες, από τα βάθη της Αφρικής αποτραβιούνται σε σκοτεινά διαμερίσματα όπου τους δίνουν ή ας πούμε“νοικιάζουν”συνήθως με το “κεφάλι” φιλεύσπλαχνοι αντιρατσιστές-προοδευτικοί, πείτε τους όπως θέλετε . Οι πρεζέμποροι αλλάζουν βάρδια και περιορίζονται στα στέκια τα πρωινά. Μια μικρή ακτίνα γύρω από το Δημαρχείο Αθηνών. Μενάνδρου, πλατεία Θεάτρου, Κουμουνδούρου και φυσικά πέριξ της Ομόνοιας και πάνω στην πλατεία.
Ο κόσμος πηγαινοέρχεται σαν πολύβουο μελίσσι. Σκεφτικοί. Σκυθρωποί. Αδιάφοροι σχεδόν για την πόλη που σαπίζει και βρωμάει. Μια βρώμα που από τα σοκάκια, θαρρείς πως ποτίζει βαθιά την ψυχή σαν ξόρκι ενός μάγου πονηρού.

Και ξάφνου, μια έκρηξη. Μια εκκωφαντική έκρηξη! Έκρηξη μιας βόμβας! Το πολύβουο μελίσσι για λίγο σταματά. Αναρωτιέται τι έγινε. Στα γραφεία κάποιων Ελλήνων, στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που Αντιστέκονται κάποιοι τοποθέτησαν μία βόμβα. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Είχαν προκληθεί τρομερές ζημιές όχι μόνο στο κτίριο που στεγάζονταν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και σε γειτονικά κτίρια κι από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί. Ήταν η πρώτη βόμβα μιας αλληλουχίας βομβιστικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας πριν τον ερχομό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου…

9 Μαΐου 2009
Σχεδόν, ένα χρόνο πριν, πάλι κάτι αλλόκοτο είχε συμβεί στο στενό αυτό. Στην οδό Σωκράτους. Επιτροπές Ελλήνων, από τις γειτονιές της Αθήνας που μαστίζονται από την εισβολή ξένων, συγκεντρώνονται στην πλατεία Ομόνοιας. Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο έχει καταστρωθεί προκειμένου να πλήξει και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων αλλά πάνω απ’ όλα τον Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δημιουργεί ρεύμα Αντίστασης. Κάποιοι δε θέλουν οι Έλληνες να σηκώσουν κεφάλι…

Αντισυγκεντρώσεις που προσπαθούν να περικυκλώσουν την πλατεία Ομονοίας. Πίεση από τις αστυνομικές “αρχές” ώστε να εγκαταλειφθεί το σημείο συγκέντρωσης. Τα Λάβαρα ανεμίζουν Περήφανα και ο Εθνικός Ύμνος, δονεί το μολυσμένο αέρα της Αττικής. Η συγκέντρωση καταλήγει στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ήταν η “ασπίδα” αυτής της συγκέντρωσης. Κι εκεί, λαθρομετανάστες, στυγνοί εγκληματίες, έμποροι ναρκωτικών ,διαρρήκτες αυτοκινήτων, μαστροποί, τσαντάκηδες καθοδηγούμενοι και άρτια οργανωμένοι εξαπολύουν επίθεση με πέτρες και άλλα φονικά αυτοσχέδια όπλα από το υπό κατάληψη κτίριο του παλαιού Εφετείου…Οι Έλληνες με όπλο τη Σημαία μας, Αντιστέκονται και τους απωθούν! Νικούν! Ναι, φαίνεται παράξενο που στις μέρες αυτές, κάποιοι Έλληνες αντιστέκονται και τολμούν να νικούν έναν “παντοδύναμο” εχθρό! Το Σύστημα, δεν μπόρεσε να μας νικήσει. Αντίθετα έχασε ένα σημαντικό πιόνι του στην καρδιά της πρωτεύουσας. Ένα άντρο βορειοαφρικανών συμμοριτών που θα γονάτιζε τις ελληνικές επιχειρήσεις που υπάρχουν ακόμα εκεί και φυσικά θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής ναρκωτικών (αν δεν ήταν ήδη).

30 Ιανουαρίου 2010Λίγους μήνες μετά τη μάχη του παλαιού Εφετείου και λίγους μήνες πριν την έκρηξη της βόμβας στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην καρδιά του Χειμώνα, αυτοί οι Έλληνες πέρασαν στην Αντεπίθεση. Όχι, μόνο δε λύγισαν αλλά Υπερασπίζοντας την Εθνική Μνήμη, Τίμησαν τους Νεκρούς Ήρωες του Αιγαίου που έπεσαν από τον προαιώνιο εχθρό που μηχανεύεται χίλιους δυο δόλιους τρόπους για να αλώσει όχι μόνο τη Γη μας αλλά και την ψυχή μας, επιχειρώντας να μπασταρδέψει το Αίμα μας.

Χιλιάδες Έλληνες με Δάδες και τα Λάβαρα της Φυλής μας βαδίσαμε στην Αθήνα μες στη νυχτιά. Οι παρατρεχάμενοι των παγκόσμιων αφεντάδων άρχισαν να ανησυχούν για τα πλούτη και την εξουσία τους. Η ασφάλεια και η παντοδυναμία τους, αρχίζει και κλονίζεται. Η Γη μας, έχει αρχίσει και τρέμει…Αυτοί οι “τρελοί” Εθνικιστές, πρέπει να βγουν από τη μέση. Μία κλιμακούμενη κρατική επίθεση με αστυνομικές και εισαγγελικές έρευνες, αποτυγχάνουν. Επιστρατεύονται οι παρακρατικοί μηχανισμοί…Βιάζονται…

7 Νοεμβρίου 2010
Χιλιάδες άρθρα, χιλιάδες σελίδες, χιλιάδες ώρες τηλεοπτικές προκειμένου να λασπολογήσουν και να συκοφαντήσουν τον Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ψεύτικα και προβοκατόρικα εναντίον της Χρυσής Αυγής ρεπορτάζ που η απλή και μόνο παράθεσή τους, χρειάζεται τόμο. Όλα αυτά μαζί με τα πολλά χρήματα που πληρώθηκαν οι κονδυλοφόροι του συστήματος, πάνε στράφι. Η κίνηση της συμμετοχής μας στις ευρωεκλογές και έπειτα τις εθνικές εκλογές, ανάγκασε το Σύστημα να αλλάξει τακτική. Η μαχητική “συμμορία των δέκα-δεκαπέντε πιτσιρικάδων”, καθιερώνεται στην ελληνική κοινωνία σαν πολιτική δύναμη που μπορεί να αντιστρέψει τη ροή των πραγμάτων και να ανατρέψει τα ανθελληνικά σχέδια.

Το σύστημα επιβάλλει στα Μέσα “Ενημέρωσης” την τακτική:“Συνωμοσία της σιωπής”. Παράλληλα επιστρατεύει “έμπειρους” δημοσιογράφους στον “αντιφασιστικό αγώνα” ώστε να διαλαλούν πως οι χρυσαυγίτες είναι τσιράκια των μπάτσων, είναι προσκυνημένοι, είναι τραμπούκοι, είναι επικίνδυνοι για τους Έλληνες ώστε να τρομοκρατήσουν, ψυχολογικά και ηθικά τον κόσμο που έχει ξυπνήσει και που βλέπουν να πυκνώνει τη φάλαγγα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κι έτσι ερχόμαστε στη μέρα των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης…
Παρά τις οποιουδήποτε τύπου επιθέσεων που εξαπολύει το Σύστημα εναντίον μας, εμείς, Υψώνουμε τις Σημαίες μας και Αντιστεκόμαστε. Όρθιοι σε ένα κόσμο συντετριμμένο και ηθικά χρεωμένο. Υπερήφανοι και αδούλωτοι σε μια κοινωνία ραγιάδων. Σε μια κοινωνία που όλοι προτιμάνε να μιλάνε, γνωρίζοντας και βρίζοντας τα πάντα εμείς επιλέγουμε να σκεφτόμαστε και να δρούμε. Κτίζουμε το Μέλλον γιατί το Μέλλον Ανήκει σε Μας! Η Ρώμη, δε χτίζεται σε μια μέρα…Ένα βήμα κάθε φορά. Μία μικρή νίκη κάθε φορά! Μέχρι την Τελική Νίκη!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s