Προς όλους αυτούς που μιλάνε για αναλήψεις ευθύνης…

Το χρονικό της τρέλας : όταν τα γιαούρτια έγιναν το οργανωμένο έγκλημα. Μα είστε σοβαροί όλοι εσείς που μιλάτε για ανάληψη ευθύνης των… γιαουρτωμάτων; Είναι δυνατόν η εμπάθειά σας να σας έχει ρίξει σε τέτοιου είδους πλάνη που νομίζετε κι εσείς πως ένα γιαούρτωμα είναι το οργανωμένο νεοφασιστικό έγκλημα; Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές δε ντρέπεστε ούτε λίγο; Όπως είπε και ο Αρχηγός μας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Antenna όταν είχαν γιαουρτωθεί στο παρελθόν άλλοι πολιτικοί όχι αυτής της πολιτικής χροιάς όμως το είχατε κάνει ανέκδοτο. Δεν είδαμε ποτέ να μιλάτε για οργανωμένο έγκλημα εκεί, ούτε για αναλήψεις ευθύνης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως τόσο δημοκρατικά ξέρετε να κάνετε όλοι εσείς οι αμερόληπτοι δημοσιογράφοι που σαστίσατε από το τόσο τραγικό γεγονός των γιαουρτωμάτων ορισμένων ανθελλήνων. Η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία ανάληψη ευθύνης γιατί πολύ απλά δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός αλλά και γιατί το γιαούρτωμα δε θεωρείται ούτε οργανωμένο έγκλημα. Δηλαδή τόσο πολύ πείραξε τον εγωισμό των μεταναστολάγνων πολιτικών που το βαφτίσαν και οργανωμένο έγκλημα; Ο κύριος Αλαβάνος είχε πει στο παρελθόν πολλάκις πως τα παιδιά που πετάνε μολότωφ και πέτρες το κάνουν ως τρόπο αντίδρασης και δε πρέπει να είμαστε σκληροί μαζί τους. Υπενθυμίζουμε πως μολότωφ είχαν κάψει στη Marfin τις 4 ψυχές, όχι γιαούρτια.

Το χρονικό της τρέλας και της παραπληροφόρησης δε σταματάει εδώ. Όταν λοιπόν τα γιαούρτια έγιναν οργανωμένο έγκλημα και η μολότωφ αθώος τρόπος έκφρασης (…) τότε αρχίσαν και όλα τα δημοκρατικότατα blogs να μιλούν για αναλήψεις ευθύνης του “τρομερού” αυτού συμβάντος. Για τις αναλήψεις ευθύνης των αναρχικών που βγάζουν μέσα από το παρακρατικό site τους, indymedia, για το ότι έχουν βάλει γκαζάκια, βόμβες ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι αρκετά σοβαρά θέματα προφανώς για να μην ασχολούνται. Όπως επίσης όλα αυτά τα blogs ,όταν στη Χρυσή Αυγή είχε τοποθετηθεί βόμβα εξαιρετικής ισχύος , δε συγκινήθηκαν αρκετά για να καταδικάσουν την ενέργεια ή για να μιλήσουν για δράστες και συλλήψεις. Τα γιαούρτια του Αλαβάνου όμως ήταν οργανωμένο έγκλημα. Γελοιότητες και λάσπη απέναντι στο Κίνημά μας βλέπουμε συχνά. Όπως και την υποκρισία των διαφόρων δημοσιογραφίσκων που χρησιμοποιούν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για να κρίνουν τις όντως εγκληματικές ενέργειες των αναρχικών τις οποίες μάλιστα συγκαλύπτουν δίνοντας ένα ψεύτικο άλλοθι της ψευτοεξέγερσης το οποίο μάλιστα οδήγησε και στο θάνατο 4 ψυχών στη Marfin, και των γιαουρτωμάτων από κάποιους Έλληνες που υποφέρουν καθημερινά από την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Μίλησαν για «δράστες» και για το οτι δεν έγιναν συλλήψεις. Για τα τόσα εγκλήματα και βόμβες των αναρχικών με αποκορύφωμα όπως είπαμε και προηγουμένως τον εμπρησμό της Marfin με αποτέλεσμα το θάνατο αθώων πολιτών δεν έγινε επίσης καμία σύλληψη αλλά όλα αυτά τα ευαίσθητα blogs δείχνουν να το έχουν ξεχάσει με μεγάλη ευκολία. Και φυσικά είναι πολύ εύκολο να «χρεώσουν» τη Χρυσή Αυγή για κάτι τόσο «τρομερό» γιατί θέλουν να πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα και πως δε θα μπρορούσαν να το κάνουν «απλοί πολίτες που αγαπούν τους ξένους οικονομικούς μετανάστες». Η αλήθεια είναι πως δε ξέρουν όλοι αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι κάτοχοι των blogs πως ζούν οι Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ας είναι.. Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές που μας έστειλαν μηνύματα για να μας ενημερώσουν για όλους αυτούς τους ευαίσθητους που μίλησαν για ανάληψη ευθύνης το χαρακτηριστικό είναι πως μέσα σε αυτά τα blogs υπήρχαν και αθλητικά. Όλοι οι ευαίσθητοι μαζευτήκαν εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τελειώνοντας προσθέτουμε πως όλα αυτά που λένε για εμάς μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα η οποία θα ανήκει στους Έλληνες. Ούτε στους μετανάστες, ούτε στους ανθέλληνες. Περαστικά τους.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s