Το κλάμα του Αλαβάνου

Παρακολουθήσαμε όλοι μας στο σημερινό δελτίο ειδήσεων όλων των καναλιών την τραγική φιγούρα του Αλαβάνου να περιφέρεται σα φιγούρα παλιάς ελληνικής ταινίας. Ο ρόλος του ήταν αντίστοιχος του Βασιλάκη Καΐλα σε στυλ : είμαι ορφανός καλέ μου κύριε, αφήστε με να σας γυαλίσω τα παπούτσια.. Το γιαούρτωμα δε του έφτανε μάλλον και άρχισε περιφερόμενος στα κανάλια σα θίασος φθινοπωρινής νυκτός. Βεβαίως είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί ο κύριος και ο θίασός του πως ο ελληνικός λαός τους έχει σιχαθεί!

Εντύπωση δε μας κάνει αυτό όμως, εντύπωση μας έκαναν όλα αυτά που είπε στα διάφορα «δημοκρατικά» κανάλια». Ξεκινώντας αναφέρθηκε σε νεοφασίστες και σε ακροδεξιούς και διάφορες οργανώσεις που βρίσκονται πίσω από το οργανωμένο έγκλημα του Αγίου Παντελεήμονα.. Φανερά αγχωμένος δε, αναφέρθηκε σε «άβατο» της περιοχής. Στο σημείο αυτό είναι παραπάνω από προφανές να του θυμίσουμε για το άβατο των Εξαρχείων όπου εκεί και αν υπάρχει το οργανωμένο έγκλημα. Οι δοσοληψίες πρέζας και κάθε λογής παρανομία λαμβάνει χώρα στα Εξάρχεια αλλά εκεί το άβατο δεν είναι πρόβλημα. Ούτε και τα ναρκωτικά φυσικά, εφόσον εκεί αράζουν τα «παιδιά», η «αντιστεκόμενη νεολαία» και όπως αλλιώς τους χαρακτηρίζουν οι σαύρες του συστήματος. Το «άβατο» του Αγίου Παντελεήμονα ενοχλεί τον γιαουρτωμένο Αλαβάνο γιατί του χαλάει τα σχέδια για μια πρωτεύουσα με πολυπολιτισμικό χρώμα.. Λυπούμαστε πολύ για την ταραχή που περάσατε σήμερα, η αλήθεια είναι πως θα πρεπε να την είχατε περάσει πολύ νωρίτερα. Κάνατε μέγα λάθος που πατήσατε το πόδι σας κάπου όπου οι Έλληνες υποφέρουν. Θα έπρεπε να μείνετε στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι…

Συνεχίζοντας λοιπόν ο Βασιλάκης Καΐλας μίλησε για την ανθρώπινη δυστυχία που υπάρχει στον Άγιο Παντελεήμονα, την εγκληματική στάση των Ελλήνων, μας πληροφόρησε ότι μένουν 30 μετανάστες σε ένα διαμέρισμα και πολλά άλλα δακρύβρεχτα. Εφόσον είναι τόσο στεναχωρημένος και τόσο συγκινημένος από την ανθρώπινη δυστυχία γιατί δε πήρε μαζί του καμιά δεκαριά από αυτούς να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του; Για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών γιατί δεν είπε τίποτα; Για το ότι οι Έλληνες στην ίδια τους τη χώρα έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα; Μα φ
υσικά.. Σιγά μη παραδεχόταν την αλήθεια που επικρατεί στη χώρα μας. Διάφοροι βέβαια δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ενημερώσουν ότι υπάρχει εγκληματικότητα από το μέρος των μεταναστών (για να μην είναι τόσο εξώφθαλμη η συγκεκριμένη παρουσίαση του θέματος) αναφέροντας συγκεκριμένα πως υπάρχει βία και από ακροδεξιούς και από ακροαριστερούς. «Οι ακροαριστεροί υπερασπιζόμενοι τους μετανάστες και οι ακροδεξιοί κυνηγώντας τους μετανάστες» όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Όχι υπερασπιζόμενοι τους Έλληνες όμως. Αυτή η φράση δε λέγεται γιατί είναι κακή για τη δημόσια αποβλάκωση που κάνουν στον κόσμο. Όπως και το όνομα Χρυσή Αυγή.

Ακούσαμε πολλά.. Για γκέτο δυστυχίας, για οργανωμένο έγκλημα, για κηρύγματα δημοκρατίας και μπορούμε να πούμε πως μας αηδίασαν όλα εξίσου. Τίποτα όμως δεν ήταν χειρότερο από τη δήλωσή του ότι κρατάμε φυλακισμένους τους μετανάστες και τους κάνουμε δυστυχισμένους! Αυτό πραγματικά θα πει θράσσος! Το χαριτωμένο της υπόθεσης είναι πως ο γιαουρτωμένος θίασος είπε πως κατάφερε να σπάσει το «άβατο» του Αγίου Παντελεήμονα και πως η κυρία Πορτάλιου ( η σωσίας του Στάθη Ψάλτη) θα πάει αύριο χωρίς ευτράπελα. Δηλαδή εάν δεν έτρωγαν γιαούρτια και ζαρζαβατικά τί θα έλεγαν; Ότι πήραν την κυβέρνηση; Τελειώνοντας αυτό το κείμενο θα παραθέσουμε μία φράση όλων αυτών :«Κανένας άνθρωπος δεν είναι ανεπιθύμητος».. Κι όμως ο κύριος Αλαβάνος στον Άγιο Παντελεήμονα είναι ανεπιθύμητος όπως αποδείχθηκε σήμερα! Και εις ανώτερα!
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s