Φοιτητικό Κίνημα Κυπρίων – Μέτωπο Αθήνας

Με χαρά, αλλά και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που αναλάβαμε, σας ανακοινώνουμε την σύσταση του επίσημου Φοιτητικού παρακλαδιού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), του Φοιτητικού Κινήματος Κυπρίων – Μέτωπο Αθήνας.

Σαν Φοιτητικό Κίνημα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο το ότι θα πολεμήσουμε με μόνο όπλο την Ιδεολογία μας και αντικειμενικό σκοπό την διάδοση της Εθνικιστικής Ιδέας. Δεσμευόμαστε πως θα πολεμήσουμε κάθε κομματικό φερέφωνο, του ξεπουλημένου πολιτικού κατεστημένου της Κύπρου που δρα στην Αθήνα. Αλλά και όχι μόνο.

Αναγνωρίζουμε και πως το πιο επικίνδυνο πληθυσμιακό κομμάτι – Για αυτούς που δρουν ενάντια στον ελληνισμό της Κύπρου – είναι η Νεολαία. Γι` αυτό και το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου προσπαθεί να διαβρώσει την Νεολαία, προσπαθεί να την κάνει ένα παθητικό δέκτη των εξελίξεων, ένα ακόμη γρανάζι στο Σύστημα. Δυστυχώς οι ξεπουλημένοι πολιτικοί κατάφεραν να διαβρώσουν και τους κάποτε Εθνικά σκεπτόμενους Νέους που δρούσαν μακριά από τα κομματικά πλαίσια και αν τους καταστήσουν ψηφοθηρικά ανδρείκελα χωρίς ιδεολογία. Γι αυτό και η ανάγκη για την δημιουργία ενός πραγματικά Εθνικιστικού, Αντιομοσπονδιακού Φοιτητικού Κινήματος έγινε επιτακτική.

Έλληνες Κύπριοι Φοιτητές, σας καλούμε να ενώσετε την φωνή σας μαζί με το ΜΕΤΩΠΟ ΑΘΗΝΑΣ, μακρία από κομματικές παρατάξεις του κατεστημένου και “υπερπατριώτες” της υποταγής και του εξευτελισμού. Πυκνώστε τις γραμμές μας, για να περάσει ακόμα πιο δυνατά το μήνυμα αντίστασης σε κάθε τι ξεπουλημένο και σάπιο. Το μήνυμα Εθνικής Αντίστασης, για την Πατρίδα και τον Λαό.


Γραφείο Τύπου

Καμιά Υποταγή
Κύπρος Γη Ελληνική

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s