Για τις συκοφαντίες του Κούλογλου…

Και ενώ πλησιάζει η ώρα των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυξάνονται και τα συκοφαντικά δημοσιεύματα εις βάρος του συνδυασμού μας: “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα”.

Οι ίδιοι και οι ίδιοι, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα που μέσα στον πανικό τους νομίζουν πως θα αντιστρέψουν το ορμητικό ποτάμι της Τιμής και του Αίματος. Χρησιμοποιώντας λόγο γραπτό πολύ πλούσιο σε εικόνες και σοφίσματα. Πολύ πλούσιο σε εικόνες ώστε κάποιος ο οποίος δε γνωρίζει, να νομίζει πως όλα όσα περιγράφουν μιας και περιέχουν τόσες πολλές “σπαρταριστές” λεπτομέρειες πρέπει κάποιος να τα είδε με τα μάτια του κι άρα να μην τίθονται περιθώρια αμφισβητήσεως της αυθεντίας.

Οι σοφιστείες και οι σοφιστές, ανέκαθεν προσπαθούσαν να παρουσιάσουν το “άσπρο-μαύρο”. Είναι πολύ γνωστές οι περιπτώσεις των σοφιστών που γνώρισαν μεγάλη ακμή, στην πλέον παρακμιακή περίοδο της Αθήνας της αρχαίας εποχής. Κι εκτός από μεγάλη αναγνωρισιμότητα, είχαν βέβαια και μεγάλο πλούτο μιας και έμμισθα αναλάμβαναν να συντάξουν λόγους προκειμένου παρουσιάζοντας το “άσπρο-μαύρο” να οδηγήσουν την Εκκλησία του Δήμου, το σύνολο των Πολιτών δηλαδή σε αποφάσεις που θα εξυπηρετούσαν όχι τα συμφέροντα της Λαϊκής Κοινότητας, αλλά ιδιωτών. Διόλου τυχαίου πως στα παλαιά χρόνια οι “συκοφάντες”, αυτοί που με ψεύτικες κατηγορίες προσπαθούσαν να βλάψουν κάποιον άκμασαν ως φαινόμενο σ’ αυτή τη γη της Αττικής.

Έτσι, λοιπόν, όσο και αν ισχυρίζονται πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, μέσα από τα άρθρα και τις πολιτικές τους πράξεις, όλοι αυτοί οι αριστεριστές (Κούλογλου, Βήχου και λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις) αποδεικνύουν πως είναι γνήσιοι κιόλας απόγονοι Ελλήνων- αν και ποταπών. Χαρακτηριστικό κιόλας πως ακμάζουν σε μια περίοδο παρακμής του Έθνους.

Παρουσιάζουν λοιπόν μια ανύπαρκτη κίνηση πολιτών του Αγ. Παντελεήμονα βαφτίζοντας τα άπλυτα ρεμάλια της βίλας Αμαλίας κατοίκους της περιοχής, που υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες εγκληματίες και τους αναφέρουν ως “δημοκρατικές δυνάμεις” προκειμένου να δείξουν πως όσοι είναι εναντίον των ξένων καταρχάς δεν είναι δημοκράτες και κατά δεύτερον πως είναι στην καλύτερη τραμπούκοι ή στη χειρότερη εργοδότες “έμμισθων χρυσαυγιτών”. Μες στην καλοπέραση τους και τους παχυλούς κρατικούς μισθούς τους (πληρώνουν πολλές χιλιάδες ευρώ στην ΕΡΤ, έτσι δεν είναι κύριε Κούλογλου; ) νομίζουν πως οι Έλληνες των λαϊκών συνοικιών που μαστίζονται από τους ξένους και τον όλεθρο που σπέρνουν με την αρπακτική τους διάθεση που μεταφράζεται σε εγκληματικότητα (ναρκωτικά, δολοφονίες, ληστείες, σύσταση συμμοριών κλπ) θα νοιαστούν αν θα τους κακοχαρακτηρίσουν οι “κύριοι” των ΜΜΕ. Αντίθετα, τις υπαρκτές κινήσεις και συλλογικότητες των Ελλήνων (επιτροπές κατοίκων, επιτροπές κατοίκων και καταστηματαρχών κλπ) που προσπαθούν να ξανακάνουν ελληνικές και όμορφες τις γειτονιές τους κάνουν πως δεν τις βλέπουν ενώ τα βάζουν με Θεούς και Δαίμονες…

Πέρα από αυτό, παρουσιάζουν τον Αγώνα των Ελλήνων για να καθαρίσουν οι γειτονιές τους από τους ξένους ως ξεκαθάρισμα μεταξύ συμμοριών Ελλήνων, Αλβανών, μαύρων και Ασιατών. Τη διακίνηση των ναρκωτικών από τους ξένους και την πορνεία που φέρνουν οι μαύρες φυλές, προσπαθούν να μας πείσουν πως τις είχαμε και πριν έρθουν αυτοί οι λαθρομετανάστες στον ίδιο εξοργιστικό βαθμό. Μα, ποιος μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά όταν λένε τέτοιες μπαρούφες πέρα κάποιων καλοζωισμένων από το Σύστημα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και η μόνη επαφή τους με τον έξω κόσμο είναι η οθόνη του υπολογιστή ή κάποια μεγάλη εφημερίδα;

Πάγια τακτική του Συστήματος να συγκαλύπτει την όποια εγκληματική δραστηριότητα των ξένων με γραμμή απαγόρευσης δημοσιευμάτων (είδατε τίποτα για τη φρικτή δολοφονία του Γκούμα στη Χειμάρα ή για τις μαχαιριές των σεσημασμένων δολοφόνων Αλβανών στα ανήλικα Ελληνόπουλα της Βέροιας σε κάποια “μεγάλη” εφημερίδα;). Αντίθετα, ακόμα και περιπτώσεις αυτοάμυνας με ένα σωρό δημοσιεύματα και ρεπορτάζ θα προσπαθήσει να πλάσει μια εικονική πραγματικότητα που θα του εξασφαλίζει την εικόνα της αυθεντίας και της παντοδυναμί
ας του.

Αναφέρεται ως ένα από τα χιλιάδες περιστατικά, ενός Εθνικιστή από τη Φιλανδία που εκδιώχθηκε από τη χώρα για την αποστολή μιας επιστολής που κατήγγειλε την πολιτική της κυβέρνησής του κάνοντας ευρύτερα γνωστό και τον πολύωρο ομαδικό βιασμό και το κόψιμο με οικιακό ψαλίδι της κλειτορίδας μιας λευκής Φιλανδής κοπέλας από μαύρους οι οποίοι αντιμετώπισαν ποινή φυλάκισης 3 ετών. Αντίθετα, αυτός μετά από ηθική εξόντωση και κρατική καταδίωξη φυλακίστηκε με ποινή 4,5 ετών!

Κάτι αντίστοιχο δε συμβαίνει και εδώ στην Πατρίδα μας όταν και εάν τύχει και συλληφθεί κάποιος ξένος ταραχοποιός; (Η αστυνομία αποτρέπει την ποινική δίωξη των ξένων εγκληματιών με το να ρωτάει αν θα κατατεθούν μηνύσεις-σε πλείστες περιπτώσεων ρωτάει ακόμα και τους ίδιους τους εγκληματίες αν θα υποβάλλουν μήνυση!)

Κι αυτό γίνεται σκόπιμα ώστε να κάμπτεται το Εθνικό Φρόνημα,η Υπερηφάνεια και το Ηθικό ενώ ταυτόχρονα εδραιώνονται οι κοινότητες των ξένων με το να αποκτούν περισσότερη κυριαρχία κι εξουσία ώστε να λυγίσουν οι Έλληνες.

Κι εδώ έρχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος και ο συνδυασμός του για τις δημοτικές εκλογές “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα” που ακριβώς γιατί στηρίζει την Εθνική Μνήμη και την Ελληνική Υπερηφάνεια, όλο και περισσότερο Έλληνες ανταποκρίνονται στο Αγωνιστικό Κάλεσμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s