ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα


Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου κατόπιν προσκλήσεως του Ιατρού και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” κ. Παρασχάκη. Χαιρετισμούς απεύθυναν εκπρόσωπος της ΕΛΔΥΚ που πολέμησε το 1974 δίπλα στους Έλληνες αδερφούς μας στην Κύπρο, ο αγωνιστής κ.Μάνος Μανωλάκος που ανέλυσε την κατάσταση στην σύγχρονη πολιτική σκηνή και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Χαιρετισμό επίσης απεύθυνε και συνάδελφος του κ.Παρασχάκη που εξήρε το ανθρωπιστικό (πραγματικά ανθρωπιστικό, όχι σαν μερικών έμμισθων ανθρωπιστών), επιστημονικό και πατριωτικό έργο του οικοδεσπότη της εκδήλωσης. Ακολούθησε η ομιλία του κ.Παρασχάκη που εστιάστηκε στις απειλές που αντιμετωπίζει από πολλαπλά μέτωπα και επίπεδα η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός Λαός.

Συνοδευόμενος από οπτικοακουστικό υλικό και συνεπής στον επιστημονικό τρόπο σκέψης απέδειξε ότι η Πατρίδα μας είναι πεδίο διεξαγωγής πειραμάτων από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και επίσης έδειξε και αποδείξεις για το πως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις της “δημοκρατίας” είναι υπόδουλες σε αφεντικά αυτής ακριβώς της Νέας Τάξης. Το ΔΝΤ, οι οικονομικοί δολοφόνοι, η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού της χώρας, η απειλή μέσω της μετανάστευσης και πιο ειδικά προβλήματα όπως το μειονοτικό ψηφοδέλτιο στην Θράκη μας ήρθαν κάτω από το μικροσκόπιο του Ιατρού. Δεν έλειψαν οι αναφορές στα φίδια που φωλιάζουν στον κόρφο της πατρίδας μας είτε αυτά καλούν τους εαυτούς του απάτριδες είτε “μακεδονομάχους”.

Προβλήθηκε και υλικό από εκδηλώσεις, δράσεις και παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής για να καταδείξει ο κ.Παρασχάκης την αναγκαιότητα για μια πραγματικά Εθνική επιλογή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Στο σημείο αυτό κλήθηκε στο βήμα και ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος που ανέφερε επιγραμματικά τις δυνατότητες περαιτέρω πατριωτικής και εθνικιστικής δράσης μέσα από μία επιτυχία στις εκλογές του Νοεμβρίου.

http://www.youtube.com/v/FREzcWHJ_qQ?fs=1&hl=en_US&rel=0

Advertisements
This entry was posted in Βίντεο, Δράσεις - Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s