3 χρόνια Area 19

Στις 13 Σεπτεμβρίου οι Ιταλοί συναγωνιστές της CasaPound έκλεισαν 3 χρόνια του πολιτιστικού κέντρου Area 19 τα οποία και γιόρτασαν με ποικίλες εκδηλώσεις όπως συναυλία έκθεση ζωγραφικής extreme sports, κινηματογραφικές προβολές και ομιλίες. Έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων των ομάδων απ όλους τους νομούς. Αυτό που επισημάνθηκε στις ομιλίες των συναγωνιστών ήταν πως η δράση τους κινείται σε δύο επίπεδα και αυτόν τον στόχο πρέπει να ακολουθήσουν 1) Στην αφύπνιση και την δημιουργία συνειδήσεων και 2) Να εστιάσουν στην οργάνωση κοινωνικών δομών που θα εξυπηρετούν τον πολίτη.
Επίσης ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στα μεγάλα κατορθώματα των συναγωνιστών όπως στη δημιουργία τεσσάρων πολυγυμναστηρίων στη δημιουργία ομάδων πολιτικής προστασίας, ομάδα extrem
e sport που περιλαμβάνει ορειβασία καταδύσεις και αλεξιπτωτισμό, στην κατασκευή ωδείου αλλά και στη δημιουργία ομάδας άμεσης ιατρικής επέμβασης. Η Area 19 που βρίσκεται στη Ρώμη και αποτελεί ένα πολιτιστικό κέντρο με πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό της. Όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν είχαν την τύχη να δουν ανασκόπηση όλων αυτών των δράσεων. Εμείς κλείνουμε με την ευχή να δούμε σύντομα τέτοιες κινήσεις και στην Πατρίδα μας.

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s