Ιδεολογικά Θέματα

ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ: Η Φυλή υπέρτατη Αξία του Κινήματός μας. Αυτή καθορίζει την έννοια της εθνικότητος. Πολιτισμός, ομογλωσσία, ομοθρησκεία δεν είναι παρά δευτερεύοντα εποικοδομήματα, που βρίσκουν την πνευματική τους ολοκλήρωση μόνο μέσα στην κοινότητα των ομαίμων ατόμων. Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι ανάδελφο, αλλά ανήκει σε μια ευρύτερη φυλετική οικογένεια, την Λευκή Αρία ομοεθνία. Τα άτομα που αποτελούν την Λευκή Φυλή ξεχωρίζουν από εξωτερικά (φαινότυπος) και ψυχικά χαρακτηριστικά (γονότυπος). Τα χαρακτηριστικά αυτά καθορίζουν τον βαθμό ευφυίας της, τον τρόπο συμπεριφοράς, την συνείδηση, την καλλιτεχνική έκφραση κ.ά. Όλα αυτά συνιστούν την Φυλετική Ψυχή. Πιστεύουμε στην ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα μεταξύ των φυλετικών ομάδων. Κάθε προσπάθεια ισοπέδωσης, ταύτισης ή ανάμειξης των ανθρωπίνων φυλών (που κάποιοι επιστήμονες θεωρούν μέχρι και ξεχωριστά είδη!) μας βρίσκει δυναμικά αντιμέτωπους. Η επιμειξία είναι το πλέον επονείδιστο αμάρτημα απέναντι στον Δημιουργό, η μεγίστη Ύβρις. Αυτή η θέση έναντι της Φυλής μάς διαφοροποιεί καίρια από τους παντός είδους «εθνικόφρονες». Η αντίθεσή μας στην (λαθρο)μετανάστευση δεν έγκειται μόνον στις παρενέργειες που αυτή προκαλεί (εγκληματικότης και τα συναφή). Προτεραιότητα για μας αποτελεί η αποφυγή της φυλετικής αλλοίωσης του πληθυσμού. Σκοπός μας δεν είναι η καλλιέργεια τυφλού μίσους έναντι των ξένων, αλλά η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Ο πλέον επικίνδυνος εχθρός για τη βιωσιμότητα όχι μόνο του Έθνους και της Φυλής μας, αλλά και όλου του ανθρωπίνου είδους, είναι η επιχειρούμενη από τους σιωνιστές «παγκοσμιοποίηση» του πλανήτη (επιβολή της Pax Americana-Judaica στην ανθρωπότητα, ως εκπλήρωση της μεσσιανικής τους προφητείας). Είμαστε ενάντιοι σε κάθε είδους διεθνισμό που ισοπεδώνει την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα των εθνών, των φυλών και των πολιτισμών. Οι οικουμενιστικές απόπειρες του παρελθόντος απέτυχαν παταγωδώς. Μπροστά στην εφιαλτική προοπτική της Αμερικανοσιωνιστικής κυριαρχίας στον πλανήτη και της μετατροπής των λαών της γης σε μια άμορφη μάζα καταναλωτών, οφείλουμε να υπερβούμε τα παλαιά σχήματα και να αναζητήσουμε συμμάχους ακόμα κι απ’ την «αντίπερα όχθη».

Δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε την «καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση» και την «σοσιαλιστική παγκοσμιοποίηση» όπως ισχυρίζονται τα χαζοχαρούμενα κινήματα της ροζ αριστεράς (οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της Σιωνιστικής «Νέας Τάξης»). Δεν επιδιώκουμε την παγκόσμια εξουσία, έχοντας υπό την ηγεμονία μας λαούς αλλόφυλους, που δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν είμαστε ιμπεριαλιστές, ούτε θέλουμε την εκμετάλλευση των άλλων φυλών, όπως έπρατταν οι αποικιοκράτες. Θέλουμε απλώς την πολιτική απελευθέρωση της δικής μας Φυλής και φυσικά την επιβίωσή της στον πλανήτη αυτό. Και καλούμε διά του παραδείγματός μας τους ανθρώπους των άλλων φυλών να πράξουν το ίδιο και για την δική τους φυλή, πέραν και μακράν από κάθε μορφή «παγκοσμιοποίησης» και αντιφυσικού εξισωτισμού. Μόνο μία ανθρωπότητα αυτόνομων και εθνοφυλετικά συνειδητοποιημένων εθνών δύναται να στηριχθεί η παγκόσμια ειρήνη. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η μόνη ουσιαστική και εναλλακτική λύση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση, αφού δεν στηρίζεται στην εκμετάλλευση και στην οικονομική αφαίμαξη, αλλά στην έμφυτη πίστη στην δική μας Κοινότητα –χωρίς η αγάπη αυτή να συνεπάγεται μίσος προς τον άλλον.

Χρυσή Αυγή

Advertisements
This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s