Ένας-ένας αφήνονται ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Αριστοτέλη Γκούμα…

Η δολοφονία στη Βόρειο Ήπειρο του συμπατριώτη μας Αριστοτέλη Γκούμα από Αλβανούς ήταν μία ξεκάθαρη πρόκληση εναντίον της Ελλάδος. Ο Αριστοτέλης Γκούμας δεν σκοτώθηκε σε κάποιο απλό αυτοκινητιστικό “δυστύχημα” αλλά για το γεγονός ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, δεν παζάρεψε ούτε έκρυψε την Ελληνική του ταυτότητα για την οποία ένιωθε υπερήφανος. Όπως και χιλιάδες άλλα αδέρφια μας στη Χιμάρα αλλά και σε ολόκληρη τη σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου.

Ένα γεγονός το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα πέρασε στα ψιλά με μόναδική έμπρακτη αντίδραση την αυθόρμητη συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στο φυλάκιο της Κρυσταλλοπηγής στις 29 Αυγούστου. Όχι οτι περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από άτομα, κόμματα και οργανώσεις που ωρύονται για σεβασμό των διαφόρων (ψευτο)μειονοτήτων που ζουν στη χώρα μας όταν την ίδια στιγμή σιωπούν απέναντι στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας στην πανάρχαια αυτή αιματοβαμμένη Ελληνική Γή… Εκτός από την ένοχη σιωπή της επίσημης Ελλάδας και των διαφόρων πολιτικάντηδων που την εκπροσωπούν, ήρθε σήμερα και το “κερασάκι στη τούρτα” αφού όπως έγινε γνωστό, το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο Αυλώνας άφησε ελεύθερους τρείς από τους Αλβανούς δολοφόνους με το αιτιολογικό ότι… είναι φοιτητές και ως εκ τούτου… δεν συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια!

Ένας-ένας λοιπόν αφήνονται ελεύθεροι οι δολοφόνοι με αποτέλεσμα να μιλούμε για ένα έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας όχι μόνο χωρίς τιμωρία αλλά και χωρίς ουσιαστική αντίδραση… Ας είναι. Οι Εθνικιστές γνωρίζουμε ότι το δέντρο της Λευτεριάς ποτίζεται πάντοτε με αίμα και το αίμα του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα δεν πρόκειται να μείνει χωρίς δικαίωση!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s