Αντώνης Καφετζόπουλος: Εκτός από ανθέλληνας και επαγγελματίας λασπολόγος!

Ξαναχτύπησε ο “διασκεδαστής” και μέλος των Οικολόγων-Πράσινων Αντώνης Καφετζόπουλος και αυτή τη φορά ξεπέρασε τα όρια σε λασπολογία! Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο “Βήμα της Κυριακής”, εκτός από τις γνωστές ανθελληνικές απόψεις που ξεδιπλώνει για άλλη μιά φορά, ούτε λίγο ούτε πολύ συγκρίνει την Χρυσή Αυγή με τους τρομοκράτες της “Σέχτας Επαναστατών”! Πριν προλάβει να στεγνώσει το αίμα του νέου θύματος των αναρχικών δολοφόνων της “Σέχτας”, ο ανθέλληνας Καφετζόπουλος αποκαλεί τα μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης “παιδιά” ενώ μας λέει για το ιστολόγιο troktiko (προφανώς πριν γίνει γνωστό ότι διακόπηκε η λειτουργία του με “άνωθεν” πιέσεις) ότι είχε απόψεις με αποχρώσεις… ακροδεξιές και συχνά εθνικιστικές! Σημειωτέον ότι τέτοιες απόψεις περί “ακροδεξιού” troktikou συχνά εξέφραζε το indymedia όταν στοχοποιούσε τον Σωκράτη Γκιόλια ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε με 16 σφαίρες από τους αναρχικούς της “Σέχτας Επαναστατών”. Τυχαίο;… Α ρε Καφετζόπουλε, τελικά κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αποδεικνύεις ότι πράγματι οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν ιδεολογικό άλλοθι και πολιτική κάλυψη στην Ελλάδα του 2010, κυρίως από άτομα σαν και του λόγου σου και απο-κόμματα όπως οι “Οικολόγοι”!

Παραθέτουμε αποσπάσματα των μπουρδολογιών Καφετζόπουλου στο “Βήμα”:

Κύριε Καφετζόπουλε, πώς σχολιάζετε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια;

«Τρομερά δυσάρεστο γεγονός. Προφανώς ο Γκιόλιας δεν ήταν η πρώτη επιλογή, κάποιος από τους λεγόμενους μεγαλοδημοσιογράφους, αλλά αυτοί δεν είναι ευκολοπρόσιτοι. Φοβάμαι ότι αυτές οι οργανώσεις ακολουθούν το σχήμα της “17 Νοέμβρη”. Είχε βαφτίσει τον Σόντερς σχεδόν στρατάρχη του ιμπεριαλισμού, ενώ ήταν ένας στρατιωτικός ακόλουθος, ένας φουκαράς. Ξέρετε, στην προκήρυξη που απειλούσε τους δημοσιογράφους, η “Σέχτα Επαναστατών” αναφέρει και το όνομά μου. Οπως και η “Χρυσή Αυγή”»


Φοβάστε τις απειλές τους; «Οχι. Διακινδυνεύω περισσότερα πράγματα, καθημερινά. Και είμαι της άποψης ότι πρέπει να μιλά κανείς με τους ανθρώπους. Με κάποιον που οπλοφορεί όμως πώς να μιλήσεις; Είναι άνιση η σχέση. Τα παιδιά αυτά εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια μεθόδευση που συγκρούεται και με άλλες αρχές: δεν μπορεί να είναι κατά της θανατικής ποινής και συγχρόνως να σκοτώνουν».


Είστε αντίθετος στα ιστολόγια; «Οχι. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα μπλογκ, επώνυμα ή ανώνυμα, αλλά το Τroktiko είναι εξαιρετικά λαϊκίστικο, με απόψεις που συχνά έχουν αποχρώσεις ακροδεξιές ή εθνικιστικές και με αγοραίο χύδην λόγο εναντίον οποιουδήποτε».


Σκέπτεστε με όσα λέτε ότι θα γίνετε στόχος της κριτικής του; «Το έχει ξανακάνει. Συντάχθηκε με τη “Χρυσή Αυγή” όταν η τελευταία μου επετέθη με προκήρυξη, επειδή πήρα θέση για το Μακεδονικό και τους μετανάστες.


Πολλοί χρησιμοποιούν τον όρο «Ελλαδίτες» κι όχι «Ελληνες». Φέρουμε όμωςπάντα την ίδια γλώσσα.
«Σωστό. Οι μισοί μας πρόγονοι δεν κατάγονται από τους Ελληνες. Αλλά το θέμα της γλώσσας έχει λιγάκι μεγαλοποιηθεί. Οποιος έχει διαβάσει τη “Βαβυλωνία” του Βυζάντιου που γράφηκε το 1830 είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι τότε δεν υπήρχε μια ενιαία ελληνική γλώσσα, αλλά έξι – επτά ισότιμες, νόμιμες διάλεκτοι».


Παραθέτουμε παρακάτω το φυλλάδιο του Πυρήνα Καστοριάς το οποίο ο Καφετζόπουλος θεώρησε ως… “στοχοποίηση”:

ΥΓ: Ρε Καφετζόπουλε που μας το παίζεις “αντισυστημικός” αριστερός, τί έχεις να πείς για την αθώωση του γιού σου από την αστική δικαιοσύνη; Φαντάζεσαι ποιά θα ήταν η ποινή αν κάποιος “ακροδεξιός” είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να φοράει κουκούλα σε επεισόδια με καψίματα καταστημάτων, βανδαλισμούς αυτοκινήτων και λεηλασίες; Αλλά βέβαια, το “παιδί” το έπαιξε αθώα περιστερά και ύστερα ελέω πατρός ανακάλυψε πως στην Ελλάδα του 2010 αν είσαι αναρχικός μπορείς να προβαίνεις ανενόχλητος σε κακουργήματα και στη συνέχεια να την βγάζεις καθαρή...

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s