Οι επαναστάτες με τα ροζ

Συχνά πυκνά για όσους ασχολούμαστε με τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, αναγκαζόμαστε να δεχόμαστε την άποψη ότι ο εμετός τις περισσότερες φορές δεν προέρχεται από πιθανή ανωμαλία στομάχου αλλά κυρίως από ανωμαλία εγκεφάλου (κοινώς αυτό που όλοι λέμε “είσαι εμετικός”). Όσοι λοιπόν σιχαίνεστε (ακούς Γιώργο;) παρακαλούμε να μην διαβάσετε τα παρακάτω. Συνδέοντας λεχθέντα, επιλέγουμε τον Τσίπρα, και πάμε κατευθείαν στο gay parade και στα όσα έγραψε η αγαπημένη μας Ελευθεροτυπία στις 4 Ιουνίου:

«Έκκληση στην πολιτεία να προστατεύσει το φετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας απηύθυνε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καταγγέλλοντας εκφοβισμούς και απειλές από ακροδεξιούς κύκλους. “Ο ρατσισμός και η βία τους δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική και πλουραλιστική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες που διεξάγουν οι λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ και στο Athens Pride.”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.»


Πολιτεία, Σύριζα, ελευθεροτυπία, γκέι, λεσβίες, άμφι και τρανς (ο εμετός που λέγαμε). Πάμε τώρα στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του περί Μουντιάλ:

«.είναι η ιστορία της Παναχαϊκής, ομάδας με κοκκινόμαυρες εμφανίσεις που φτιάχτηκε από τους αναρχικούς εργάτες του σιδηρόδρομου.»


Φυσικά εμείς γνωρίζουμε ότι η Παναχαϊκή, αν εξαιρεθούν κάτι φλωρόπαιδα των «Navajos» και τον Τσίπρα, υποστηρίζεται από απλούς κατοίκους της Πάτρας. Βεβαίως, αφού επιμένει στην «ιστορία της Παναχαϊκής» ο Τσίπρας, ας αναφέρουμε ότι εκτός των άλλων η «ομάδα των αναρχικών Παναχαϊκή» είχε αθλήτρια στίβου την Βίβιαν Ιωακείμ, συμπρωταγωνίστρια της Ντούβλη σε πρόσφατη πολιτιστική παραγωγή. Αυτά περί ιστορίας. Παράλληλα, εν ενεργεία πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής είναι ο δικηγόρος -υπερασπιστής του Κορκονέα (αυτού που πυροβόλησε τον «μικρό Αλέξη») κύριος Αλέξης Κούγιας. Αυτά περί αναρχίας. Μπερδευτήκατε; Που να ψαχτείτε με την St. Pauli.

Ο Καζίνσκι πάντως που δεν δήλωνε φασίστας αλλά ήταν και με το παραπάνω, στο Μανιφέστο του κάνει σκόνη κάθε αριστεριστή ξεφτιλίζοντας την φύση του και παρουσιάζοντας τον ως το λιγότερο, κομπλεξικό. Λέει σε γενικές γραμμές ότι ο ανώμαλος ψυχισμός τους, τους οδηγεί σε «πολιτικοκοινωνικές» επιλογές που στην πραγματικότητα υποθάλπουν τις φοβίες και τις αδυναμίες τους. Κι ο Καζίνσκι δεν έπαιζε με κατσαρολικά ούτε ήταν πρακτορίσκος με την μάσκα του αναρχικού, ήταν μια αναγνωρισμένη διάνοια που τρομοκράτησε ολόκληρες τις Η.Π.Α. κυριολεκτικά (βλέπε Unabomber). Δεν είναι τυχαίο ότι στις συζητήσεις τους οι αναρχοαριστεροί συνέχεια «ψάχνονται» όσον αφορά τα σεξουαλικά θέματα και στην κορύφωση των αναφορών φτάνουν να επικαλούνται αλλαγές φύλου, μαζοχισμούς και κτηνοβασίες. Υποστηρίζουν όπως ο Τσίπρας και ο Καρατζαφέρης σθεναρά τους ομοφυλόφιλους ενώ παρίστανται και στα αστικά-glamour gay pride, και θεωρούν ότι είναι δικαίωμα του καθενός η κάθε ανωμαλία.

Και μετά από όλα αυτά, σου ξυπνάει το ερώτημα: γιατί μας μισούν τόσο; Μήπως επειδή είμαστε “νοσταλγοί του φασισμού”, ή μήπως απλά επειδή υποστηρίζουμε το φυσιολογικό;

Advertisements
This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s