Όχι κ. Κωνσταντίνου, δεν αντικρύσατε Χρυσαυγίτες προχθές στο Σύνταγμα (ευτυχώς για εσάς)…

Άδικα χάρηκε το γνωστό στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προστάτης των δολοφόνων αναρχικών Πέτρος Κωνσταντίνου (δεύτερος από αριστερά στη φωτό) για τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τρίτης. Υπεραμυνόμενος πλήρως της άνανδρης επίθεσης 100 και πλέον οπλισμένων αναρχικών κατά Ελλήνων εργαζομένων που έπραξαν το “αμάρτημα” να κρατούν… ελληνικές σημαίες και στην μεγάλη πλειοψηφία τους ήταν άνδρες και γυναίκες μέσης και μεγάλης ηλικίας, φαντασιώνεται ότι τα συντρόφια του χτύπησαν… χρυσαυγίτες. Λυπούμαστε που θα σας απογοητεύσουμε κ. Κωνσταντίνου αλλά προχθές στο Σύνταγμα δεν βρίσκονταν χρυσαυγίτες, γι’ αυτό άδικα χαίρεστε. Τους χρυσαυγίτες εσείς και οι διάφοροι “ράμπο” αναρχικοί τους βλέπετε με κυάλια και πάντα από… ασφαλή απόσταση κάθε φορά που οργανώνουν ανοικτές συγκεντρώσεις και πορείες. Αυτoί που απειλήσατε (“φύγετε αλλιώς θα σας γ******με”) και στη συνέχεια χτυπήσατε ήταν κάποιοι από τους χιλιάδες Έλληνες, χωρίς κομματικές ταμπέλες, που ασκούν το δικαίωμα της απεργίας, κατεβαίνουν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι κατά της πολιτικής των τοκογλύφων του ΔΝΤ και απλώς δεν ανήκουν στην θλιβερή μειοψηφία των ορφανών του Μαρξ με τις μαυροκόκκινες σημαίες.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου δήλωσε τα εξής στην ιστοσελίδα tvxs:

“Σε κάθε πανεργατική απεργία οι φασίστες του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής προσπαθούν αποτυχημένα να κάνουν εμφάνιση στις απεργιακές συγκεντρώσεις για να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και απωθούνται από οργισμένους απεργούς διαδηλωτές. Χθες η απόπειρα τους να εμφανιστούν έξω από την Βουλή στηρίχτηκε στη συνδρομή των ΜΑΤ που έστειλαν τέσσερις διμοιρίες να τους προστατέψουν!…

Αυτό θα πεί απροκάλυπτο θράσος! Μας λέει ότι οι Έλληνες που δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν από τους αναρχικούς είχαν την… προστασία των ΜΑΤ! Επίσης οι λίγες δεκάδες αναρχικοί που σπάνε, καίνε και βιαιοπραγούν ανενόχλητοι και στη συνέχεια κρύβονται μέσα στα μπλοκ απο-κομμάτων όπως το ΑΝΤΑΡΣΥΑ βαφτίζονται… “οργισμένοι απεργοί”! Να θυμίσουμε πως και την Τρίτη, για άλλη μία φορά, έγινε φανερή η ξεκάθαρη ασυλία την οποία απολαμβάνουν οι αναρχικοί από το σύστημα όταν τα ΜΑΤ απλώς τους κοιτούσαν να προβαίνουν στα “ανδραγαθήματά” τους (απέναντι σε λιγοστούς άοπλους μεσήλικες, μέχρι εκεί τους παίρνει…) και βέβαια ουδεμία σύλληψη έγινε.

Δυστυχώς βέβαια υπάρχουν σε αυτή τη χώρα και πολλοί αφελείς που νομίζουν ότι ζουν σε μία κοινωνία με… νόμους και πως έχουν τα ίδια δικαιώματα με άτομα τύπου Κωνσταντίνου. Η Χρυσή Αυγή βέβαια που αγωνίζεται δεκαετίες στο πεζοδρόμιο γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα: Ένα τόσο σάπιο σύστημα όπως το σημερινό μόνο με πυγμή και αποφασιστικότητα γκρεμίζεται!
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s