Εκατοντάδες Εθνικιστές στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Η χθεσινή πορεία για την Μακεδονία μας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ήταν ίσως η μαζικότερη πορεία Εθνικιστών τα τελευταία χρόνια στη συμπρωτεύουσα. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη που αναμετέδιδε τη συγκέντρωση των συναγωνιστών μίλησε για περισσότερους από 600 διαδηλωτές που πραγματοποίησαν πορεία μέσα από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης διατρανώνοντας την αντίσταση των Εθνικιστών στα όσα μεθοδεύονται για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας. Η πορεία κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής ενώ σύντομα θ’ ακολουθήσει εκτενές φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό από την συγκέντρωση και την πορεία, γιατί τέτοιες εικόνες είναι σίγουρο ότι δεν θα δείξει κανένα “αντικειμενικό” κανάλι.

Η πορεία της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία μας και μία… “σύγκριση”

Παραθέτουμε απόσπασμα από το ρεπορτάζ ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που αναφέρεται από την μία στην πορεία των Εθνικιστών για την Μακεδονία και από την άλλη, στο “αντίπαλο δέος”, μία συγκέντρωση αναρχικών για… τους συλληφθέντες του “Επαναστατικού Αγώνα”. Τα συμπεράσματα δικά σας…

“Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, υπό το φόβο επεισοδίων, πραγματοποιήθηκαν απόψε δύο παράλληλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”.


Περίπου μία ώρα αργότερα έγινε συγκέντρωση μελών της “Χρυσής Αυγής”, με θέμα την Μακεδονία, στο πλακόστρωτο της παραλίας. Μετά τις ομιλίες, οι συγκεντρωθέντες συγκροτήθηκαν σε πορεία και κατευθύνθηκαν, μέσω κεντρικών δρόμων, προς την περιοχή των δικαστηρίων, όπου διαλύθηκαν ειρηνικά.” (πηγή:news247.gr)

Advertisements
This entry was posted in Δράσεις - Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s