Πιέζουν για «λύση» του Μακεδονικού – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

«Δεν αναγνωρίζουμε κανένα προσδιορισμό που να εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία” γιατί αποτελεί ύβρη και προσβολή απέναντι στην Ιστορία μας. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν “εκλεγμένο” το δικαίωμα να ξεπουλήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας.»

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τη λύση του Μακεδονικού ζητήματος, με τις πρώτες συγκρατημένες θριαμβολογίες ορισμένων να σηματοδοτούν μια εκ νέου εκστρατεία παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης. Το νέο επίτευγμα της διπλωματικής πολιτικής έφερε στο προσκήνιο το όνομα “Μακεδονία του Βαρδάρη”, κάτι που οι ίδιοι οι Σκοπιανοί είχαν προτείνει κατά το παρελθόν, αλλά για λόγους διαφωνίας δεν έγινε αποδεκτό. Βέβαια, το γεγονός και μόνο ότι προσπαθούμε σήμερα να αποδείξουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μέσω επιστολών, κειμένων και συγγραμμάτων αποδεικνύει το κατάπτυστο σημείο στο οποίο έβαλαν κάποιοι την Ελλάδα, αλλά και την αποδεδειγμένα σκόπιμη διπλωματική και πολιτική οπισθοχώρηση όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών.

Εν πάση περιπτώσει θα έπρεπε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τις εξελίξεις κι αυτό γιατί οι τρέχουσες συγκυρίες είναι εξαιρετικά ρευστές. Υπενθυμίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης με την Ελλάδα να βρίσκεται χρεωμένη σε ξένους πιστωτές, έχοντας υπογράψει ένα συμβόλαιο “αποπληρωμής του χρέους” απαράδεκτο από κάθε άποψη. Η λογική λέει ότι οποιοσδήποτε βρίσκεται υπό οικονομική εξάρτηση, ειδικά τέτοιου βαθμού όπως η Ελλάδα, θα αναγκαστεί να δεχτεί οποιαδήποτε λύση αφορά τα εθνικά της θέματα. Όταν μάλιστα κάποιοι εν γνώσει τους υπογράφουν ότι αναγνωρίζουν την υποθήκευση της εθνικής κυριαρχίας προς χάριν της οικονομικής… ανάκαμψης (μέσω δανεισμού), τότε δε μας κάνει καθόλου εντύπωση η παλιότερη δήλωση της Ψαρούδας Μπενάκη που με σταθερή και ασυγκίνητη φωνή ανήγγειλε στον πρόεδρο της δημοκρατίας ότι η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος ενδέχεται να συρρικνωθεί για να διασφαλιστεί η ειρήνη και η σταθερότητα σε μια διευρυμένη Ευρώπη…Σήμερα λοιπόν η ώρα αυτή έφτασε.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Μακεδονικό ζήτημα επανήλθε στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπως καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα πρώτα δείγματα γραφής του ΠΑΣΟΚ είναι κωμικοτραγικά σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης. Είναι απολύτως βέβαιο ότι κάποιοι μαϊντανοί των παραθύρων θα τρέξουν να συγχαρούν το επιτελείο της κυβέρνησης που εν μέσω οικονομικής κρίσης δίνει τον πόλεμο για τον Ελληνισμό και την Πατρίδα. Θυμηθείτε αυτές τις λέξεις γιατί τα αφεντικά πιέζουν για γρήγορη λύση του προβλήματος και σύντομα θα αμοληθούν οι κάθε λογής “ειδικοί” να βαφτίσουν την προδοσία ως πράξη εθνικής υπερηφάνειας.

Εμείς από τη μεριά μας δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν αναγνωρίζουμε κανένα προσδιορισμό που να εμπεριέχει τον όρο “Μακεδονία” γιατί αποτελεί ύβρη και προσβολή απέναντι στην Ιστορία και τον Πολιτισμό μας, όπως δεν αναγνωρίζουμε κανέναν “εκλεγμένο” και “διορισμένο” από το Λαό να ξεπουλάει το ιερό όνομα της Μακεδονίας και να προσποιείται μετά ότι έκανε το καθήκον του. Το καθήκον προστάζει άλλα και το γνωρίζουν όλοι τους πολύ καλά…

This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s