Θέλουν να γίνουμε… Ισραήλ. Δεν θα τους περάσει!

Η ελληνική κοινωνία ίσως για πολλούς να φαντάζει “συντηρητική” όμως για εμάς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας θεωρεί την ανωμαλία παρά φύσιν φαινόμενο (όπως και είναι) και δεν έχει σκοπό να την ανεχτεί ούτε στο ελάχιστο. Μετά την παταγώδη αποτυχία του θλιβερού φεστιβάλ “υπερηφάνειας” 2010 όπου οι διάφορες κυρίες άλλαξαν δρομολόγιο και κατευθύνθηκαν προς οικεία σε αυτές μέρη (ελληνικό κυνοβούλιο), οι εν Ελλάδι πισωγλέντηδες και οι υποστηρικτές τους προσπαθούν με καταχωρίσεις στα διάφορα ηλεκτρονικά ΜΜΕ να… προετοιμάζουν το έδαφος. Συγκεκριμένα διαβάσαμε σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα:

“Δεκάδες χιλιάδες ισραηλινοί συμμετείχαν στη Gay Pride που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1988 υπό την αιγίδα του δήμου του Τελ Αβίβ. Ομοφυλόφιλοι, ντραγκ κουίνς καθώς και προασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φορώντας προκλητικά ρούχα κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης, ενώ παντού ανέμιζαν οι πολύχρωμες σημαίες. Όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης περίπου 100.000 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση, αριθμός ρεκόρ για την εκδήλωση. Το φετινό σύνθημα του Gay Pride ήταν «να αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου». «Η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι η δύναμή μας», δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία, η επικεφαλής του κόμματος Καντίμα Τζίπι Λίβνι. Αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή για την προστασία των διαδηλωτών, ενώ πολλές μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης έκλεισαν.”


Φαίνεται πως το Ισραήλ μετά τις σφαγές στη Λωρίδα της Γάζας δείχνει τον δρόμο και για τα περίφημα “ανθρώπινα δικαιώματα”… Όσο και αν κάποιοι επιδιώκουν να γίνουμε… Ισραήλ, η ελληνική κοινωνία έχει ευτυχώς ακόμα υγιή αντισώματα για να μπορεί να αποβάλει τα διάφορα παράσιτα που επιδιώκουν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε ισοπεδωμένη χαβούζα. Υπενθυμίζουμε τί έγινε ακριβώς πριν από δύο χρόνια στην Ομόνοια, όταν αγανακτισμένοι Έλληνες του κέντρου της Αθήνας αντέδρασαν έμπρακτα στην ανωμαλία. Έκτοτε το δρομολόγιο της “υπερηφάνειας” περιορίστηκε δραστικά...

http://www.youtube.com/v/vQ56A942lRU&hl=el_GR&fs=1&rel=0

Advertisements
This entry was posted in Βίντεο. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s