Ο "ήρωας" των ημερών μας!

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα, βρήκα επιτέλους έναν ήρωα, ένα πρόσωπο που μπορεί ο λαός να βασιστεί επάνω του. Δεν είπε το “μολών λαβέ” στους Πέρσες, ούτε φώναξε με βάρος και καημό στα στήθια “η Πόλις εάλω”. Δεν φώναξε “ΑΕΡΑΑΑΑ” κυνηγώντας τους Ιταλούς πέρα από την Κορυτσά και τους Αγίους Σαράντα, ούτε είπε το “ΟΧΙ” του Ιωάννη Μεταξά. Ήταν κάτι πιο ηχηρό. Ήταν το “OPA”. Το “OPA!” του ήρωα Γιώργου Αλκαίου. Ποια όμως η σχέση του με τους προαναφερθέντες; Μα το ότι είναι ήρωας φυσικά! Με μια μεγάλη διαφορά όμως. Οι παραπάνω (και πολλοί άλλοι) ήταν Ήρωες της Ελλάδος, μιας ελεύθερης Ελλάδος με τεράστια και πλούσια Ιστορία σε αντίθεση με τον Αλκαίο που είναι ήρωας των γραικύλων που δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο τυχεροί είναι που κυλάει στις φλέβες τους Αίμα Ελληνικό.

Γιατί όμως ο Αλκαίος είναι ήρωας ακόμα και του Γραικυλιστάν; Μα φυσικά, επειδή μετά από 12 χρόνια “κατάφερε” να φέρει ελληνικό στίχο σε αυτό το πανηγυράκι που το λένε Eurovision. Ήρωας μόνο και μόνο γιατί τον βάφτισαν έτσι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ με μπροστάρηδες τις μεσημεριανές εκπομπές. Πόσο ελληνικό ήταν όμως το τραγούδι του που τόσο υπερηφανεύονται όλοι; Αρκετές χώρες (απ’ όσο άντεξα να παρακολουθήσω) που είχαν στίχο στη μητρική τους γλώσσα είχαν και τον τίτλο στην μητρική τους. Όμως το “ελληνικό” τραγούδι που τόσο εκθειαζόταν αυτή η πλευρά του, έφερε τον τίτλο “OPA!”, το οποίο εμφανώς διαφέρει από την Ελληνική μορφή του… Επίσης το συγκρότημα λεγόταν Γιώργος Αλκαίος & friends . . . Αυτοί οι friends διαφήμιζαν τον πολιτισμό της χώρας! Όχι όμως της Ελλάδας, αλλά του Μπανανιστάν φωνάζοντας μόνο “ουγκ”, “ε” και “όπα”. Αν είναι έτσι, Συναγωνιστές, να το δηλώνουν πως εκπροσωπούν κάτι άλλο, αλλά όχι την Ελλάδα.

Αλλά και όλο αυτό το πανηγυράκι είναι ένας τεράστιος βόθρος, ένα από τα προσωπεία του διεθνούς σιωνισμού και λοιπών προσκυνημένων με στόχο την ολοκληρωμένη παγκοσμιοποίηση. Τότε γιατί σε έναν “Ευρωπαϊκό” διαγωνισμό συμμετέχουν Τούρκοι και Εβραίοι; Γιατί άραγε η Τουρκία που τόσο προσπαθεί να ενταχθεί στην Ε.Ε. συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι; Γιατί οι Εβραίοι συμμετέχουν, όντας εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά της Ευρώπης; Μήπως η συνεχής προβολή και των δύο χωρών υπάρχει για να φέρει πιο κοντά τις δύο αυτές χώρες στην Ευρώπη, ώστε να μην υπάρχει αποξένωση και να υπάρχει οικειότητα και να βρεθούμε προ τετελεσμένων; Ακόμη το ότι η πλειοψηφία των χωρών έχουν αγγλικό στίχο, και το ότι ενισχύεται τόσο πολύ ο πολυφυλετισμός και να μας δείξουν πως όλη η Ευρώπη είμαστε ένα χρησιμοποιώντας ίδια γλώσσα και στυλ, όταν θα έπρεπε ο διαγωνισμός αυτός απλά να προβάλλει τις μουσικές παραδόσεις κάθε πολιτισμού μιας Ελεύθερης Λευκής Ευρώπης των Εθνών; Ακόμη και εκεί εισχώρησαν οι σιωνιστές για να μας φέρουν πιο κοντά στην παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια διακυβέρνηση κάνοντας μας όπως ανέφερα παραπάνω να ζούμε σε ένα πολυφυλετικό κόσμο και να ξεχάσουμε το Ιερό Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας.

Δυστυχώς για όλα τα παραπάνω θα έπρεπε να έφερνε αυθόρμητα αηδία όλο αυτό το πανηγυράκι και όχι να σπάει κάθε χρόνο ρεκόρ τηλεθέασης. . . Στο κάτω κάτω είναι ένα αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της τηλεόρασης, πως θα μπορούσε να προβάλλει οτιδήποτε ηθικό η ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Ακόμη περισσότερα λύματα είναι και αυτά που ταΐζουν έναν ολόκληρο μήνα κάθε χρόνο όλες οι μεσημεριανές εκπομπές με το να κατεβάζουν το νοητικό επίπεδο του λαού λέγοντας τι θα φορέσει ο τάδε, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές, σε τι σειρά θα εμφανιστεί ο τάδε αλλά και αμέτρητα άλλα εμετικά θέματα. Θα έπρεπε -αν όχι να κοπούν εντελώς όλες αυτές οι εκπομπές- να χαρακτηριστούν ακατάλληλες και να είναι η αρχή ώστε να χαρακτηριστεί ακατάλληλη κάθε εκπομπή συγγενικού ύφους…


Ας μην ξεχνάμε πως για όλο αυτό το βόθρο πνευματικής, νοητικής και ηθικής λάσπης που έχει απλωθεί παντού περί της Eurovision και των λοιπών εκπομπών που ασχολούνται με αυτή, πληρώνουμε και μάλιστα αδρά! Αλλά το κράτος του Jeffrey έχει κανονίσει γι’ αυτό. Όλα τα πρόβατα οι αστοί μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι γιατί ναι μεν με τα λεφτά που τους κλέβει ο Jeffrey και το Διεθνές σιωΝιστικό σύστημα καπιταλιστών και Τοκογλύφων, δεν έχουν να φάνε, αλλά με τα λεφτά που αναγκαστικά πάνε στην ΕΡΤ γυρνάνε πίσω σε αυτούς ως φαΐ! Ναι! Τόνοι σκουπιδιών της ΕΡΤ, της Eurovision και της τηλεόρασης γενικώς επιστρέφουν και ο λαός τα τρώει. Πολλά λεφτά για να μας ακρωτηριάσουν πνευματικά, τα οποία τα δίνουμε εμείς για να μας κάνουν κι άλλο ζώα, και μάλιστα νιώθουμε και ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα!

Ο Έλληνας αστός και η νεολαία (και όχι μόνο) πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους πνευματικά και να γίνουν από καταναλωτικά πρόβατα νοήμονες και ο άνθρωπος να καταλάβει τι γίνεται και να μην καταντά βορά του καθενός τυχάρπαστου προβατοπλάνου και προβατογητευτή των ΜΜΕ, των 5 κομμάτων και της αριστεράς.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s