Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι Ιταλοί συναγωνιστές της Forza Nuova διοργάνωσαν στο Μιλάνο μία πολύ μαζική και δυναμική διαμαρτυρία ενάντια στον καπιταλισμό και στους παγκόσμιους τοκογλύφους που έχουν βάλει στο “μάτι” τις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Η αστυνομία για άλλη μιά φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο αφού απαγόρευσε εντελώς αναίτια την πορεία των συναγωνιστών, κάτι που είχε ως φυσικό αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις με τους Εθνικιστές. Στην συγκέντρωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γ.Γ. του Κινήματος Συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκο, ο χαιρετισμός του οποίου έγινε στα ιταλικά και έτυχε ιδιαίτερα θερμής ανταπόκρισης από τους συναγωνιστές. Παραθέτουμε απόσπασμα του χαιρετισμού ενώ τις επόμενες ώρες θα δημοσιευτεί και βίντεο:

“Συναγωνιστή Φιόρε, Ιταλοί Συναγωνιστές, Συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη σας απευθύνω θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό από την Ελλάδα που δίνει την μάχη της ενάντια στους παγκόσμιους τοκογλύφους, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θέλει να καταστρέψει τα Έθνη. Επιθυμώ να δηλώσω με όλη την δύναμη της ψυχής μου ότι θα αγωνιστούμε να μη περάσουν τα σχέδιά τους! NON PASERANO!


Συναγωνιστές, από τα αρχαία ακόμη χρόνια υπήρχε ένα ρητό που έλεγε: “Ουδέν κακό αμιγές καλού”. Έτσι, λοιπόν και τώρα με την πίεση που δέχονται οι λαοί της Ευρώπης, τους οδηγούν στην εξέγερση. Θα πρέπει να αγωνιστούμε να είμαστε εμείς οι Εθνικιστές, αυτοί που θα οδηγήσουμε την αντίσταση των λαών. Πριν από πολλά χρόνια κάποιος είχε πει: «ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!». Αυτή η ώρα Συναγωνιστές ΕΡΧΕΤΑΙ!


Συναγωνιστές, η Ευρώπη δεν ανήκει ούτε στους καπιταλιστές, ούτε στους φιλελεύθερους, ούτε στους κομμουνιστές, η Ευρώπη ανήκει σε μας!ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

This entry was posted in Δράσεις - Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s