Απάντηση στο δημοσίευμα του "Κόσμου" της Πάτρας

Ένα αρκετά διεισδυτικό άρθρο (κάντε κλικ στην παραπάνω εικόνα για μεγέθυνση) από τον κ. Κ. Φλαμή δημοσιεύθηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Κόσμος», όσον αφορά τη δράση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Το παραθέτουμε, για όσους δεν προμηθεύτηκαν την – πάντα έγκυρη – τοπική εφημερίδα.

Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να καταγγείλουμε το γεγονός ότι στην αρχή του ιδιότυπου αυτού αφιερώματος, αναφερόμαστε ως «ομάδα». Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί “ομάδα”, πόσο μάλλον σαν τις παρακρατικές συμμορίες των αναρχικών με τις οποίες συγκρίνεται, αλλά νόμιμο πολιτικό κόμμα το οποίο κατέβηκε στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και σύντομα θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας. Θεωρούμε πως αυτή η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι εκ του πονηρού και έχει ως στόχο τη δαιμονοποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Εν συνεχεία, δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο αρθρογράφος κάνει λες και ανακάλυψε την Αμερική. Ως εθνικιστές, πιστεύουμε πως ζούμε υπό σιωνιστική κατοχή, με τους αναρχικούς να αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας, μέσω του οποίου η άρχουσα τάξη, επιβάλλει τα όσα δε μπορεί με τον τακτικό της στρατό, δηλαδή την ΕΛ.ΑΣ. και τα δικαστήρια. Συνέχεια

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s