Λύσσαξαν οι "προοδευτικοί" δημοσιογράφοι με την οργή των απλών Ελλήνων κατά των πολιτικών

Ήδη από την προηγούμενη γενική απεργία της 5ης Μαΐου, την ημέρα που οι αναρχικοί δολοφόνοι αφαίρεσαν τη ζωή από 4 ψυχές, οι διάφοροι “προοδευτικοί” δημοσιογράφοι από κανάλια και εφημερίδες μέχρι ραδιόφωνα και ιστοσελίδες εξέφρασαν την “αγωνία” και “δυσαρέσκειά” τους για το γεγονός ότι χιλιάδες απλοί Έλληνες εργαζόμενοι εξέφρασαν την ΟΡΓΗ τους έξω από το κ(υ)νοβούλιο φωνάζοντας το καθιερωμένο πια σύνθημα “Να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή”. Το ίδιο σκηνικό παρατηρήσαμε και χτες όπου στα διάφορα τηλεπαράθυρα έκαναν λόγο για “οργανωμένες ομάδες θερμοκέφαλων ακροδεξιών” που με ελληνικές σημαίες επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα!

Όλοι οι ινστρούχτορες της “ενημέρωσης” από δεξιά μέχρι αριστερά έκαναν λόγο για ανάγκη να υπάρξει… ψυχραιμία προκειμένου να μην κινδυνεύσει η “δημοκρατία”! Είναι οι ίδιοι αλήτες που προσφέρουν άλλοθι στο σύστημα της κλεψιάς και της μίζας, των εθνικών προδοσιών και της υποτέλειας με το επιχείρημα ότι ζούμε σε “δημοκρατία”. Ε όχι! Για εμάς προέχει η σωτηρία της Πατρίδας η οποία νομοτελειακά περνάει μέσα από τη συντριβή της σημερινής διεφθαρμένης κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας. Δείτε τί έγραψε ένας άλλος “προοδευτικός” δημοσιογράφος, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέλιος Κούλογλου στην ιστοσελίδα του:

“Αγανακτισμένοι πολίτες ή κάτι άλλο; Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε στην απεργιακή εκδήλωση στην Αθήνα, η παρουσία μιας ομάδας περίπου 50-100 πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. Η ομάδα αυτή περίμενε την πορεία να φτάσει στην πλατεία κρατώντας σημαίες που έμοιαζαν με αυτές της ΓΣΕΕ. χωρίς όμως να είναι ίδιες.

Οταν η πορεία έφτασε στην πλατεία,οι οι ίδιοι άνθρωποι άρχισαν να βρίζουν την ΓΣΕΕ(«που είναι η γαμ…η ΓΣΕΕ») φωνάζοντας συγχρόνως το σύνθημα «Να καεί να καεί το μπ.. η Βουλή» και επιχείρησαν να επιτεθούν εναντίον του Κοινοβουλίου”

Ακόμα να χωνέψουν οι δημοσιογράφοι της “αριστεράς και της προόδου” ότι οι απλοί αγανακτισμένοι Έλληνες εργαζόμενοι με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια θα στείλουν όλο το “άγιο” σύστημά τους στον αγύριστο. Περαστικά σας!
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s