1η Μαΐου – Άγιος Παντελεήμονας

Οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, την ημέρα της ελληνικής εργατιάς αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε με τρόπο καθαρά Ελληνικό και αποκλειστικά για Έλληνες. Αντίθετα, όπως αναφέρθηκε και στην ομιλία του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής, οι αριστεροί καλούν Πακιστανούς, Φιλιπινέζους και λοιπούς εκπροσώπους ξένων να μιλήσουν.

Έτσι, λοιπόν, 1η Μαΐου, από νωρίς το πρωί, στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, μια γειτονιά που μαστίζεται από τα αλλόφυλα και ανθελληνικά παράσιτα, βρεθήκαμε για άλλη μια φορά, για να Υψώσουμε τα Ιερά Λάβαρα του Έθνους ώστε να δώσουμε θάρρος στους δοκιμαζόμενους Έλληνες κατοίκους της. Θάρρος που δυναμώνει με την συμμετοχή ως υποψήφιου δημάρχου του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νίκου Μιχαλολιάκου, στο δήμο των Αθηνών.

Τις τελευταίες μέρες τα μέσα “ενημερώσεως”, εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, μας βομβαρδίζουν για το ότι η οικονομία έχει καταρρεύσει και πως τα κεφάλαια των διεθνών τοκογλύφων είναι η έσχατη σανίδα σωτηρίας για να μη βυθιστεί η χώρα στο χάος. Χαρακτηριστικό το απόσπασμα από το έργο “1984” του George Orwell που “προφητεύει” τις τακτικές των κυβερνήσεων στα χρόνια του “Μεγάλου Αδερφού” (Big Brother) : “Το Υπουργείο Αγάπης που αγρυπνούσε για την τήρηση της τάξης. Και το Υπουργείο της Αφθονίας που ήταν υπεύθυνο για τα οικονομικά θέματα.”

Αντίθετα, με όλους αυτούς τους χαρτογιακάδες οικονομολόγους και δημοσιογράφους, τσιράκια της κυβέρνησης, εμείς ως Εθνικιστές, πιστεύουμε πως ούτε τα δάνεια, ούτε και η εργασία των ξένων θα σώσουν την Ελλάδα. Αν σώσουν κάποια Ελλάδα τα δάνεια, αυτή θα είναι η “Ελλάδα” που έχουν φτιάξει οι σαπιορήτορες του κοινοβουλίου: η “Ελλάδα” της λαμογιάς και του ρουσφετιού. Γιατί, ενώ αυτοί αποφασίζουν να μειώσουν τις συντάξεις και τους μισθούς των Ελλήνων, οι ίδιοι πριν μερικά χρόνια ψήφισαν αυξήσεις στους δικούς τους μισθούς και επιδόματα και συνεχίζουν απτόητοι να εφευρίσκουν τρόπους για να τ’ αρπάξουν όπως κάνουν τόσα χρόνια (Χρηματιστήριο, siemens, δημόσια ταμεία, επιδοτήσεις ΕΕ κλπ).

Αν κάποιος θα σώσει την Ελλάδα, την πραγματική Ελλάδα, αυτός θα είναι ο Ελληνικός Λαός και η ραχοκοκαλιά αυτού, που είναι ο Έλληνας Εργάτης. Κανένας ξένος, είτε πλούσιος δανειστής-τοκογλύφος, είτε φτωχός μετανάστης. Θέλουν οι διάφοροι αντιρατσιστές ανθέλληνες να μας πείσουν πως οι αλλόφυλοι κάνουν δουλειές που εμείς οι Έλληνες δεν καταδεχόμαστε να κάνουμε. Μα, πριν έρθουν τα εκατομμύρια των ξένων, τα πορτοκάλια και οι ελιές πηδούσαν μόνες τους στα καφάσια; Ή μήπως τα σπίτια χτίζονταν καλώντας μαγικά πνεύματα;

Δυόμιση εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας. Τρία εκατομμύρια είναι οι ξένοι που έχουν εισβάλει. Άρα; Άρα, κάθε ένας ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος! Τυχαίο που η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα και η διάλυση της οικονομίας γίνεται την ίδια στιγμή που η Ελληνική Γη πλημμυρίζει με εκατομμύρια αλλόφυλων; Ανεργία και ανασφάλιστη εργασία με τους κατώτατους μισθούς για εμάς τους νέους, που εκτός από τη φτώχεια έχουν να αντιμετωπίσουμε και την εγκληματικότητα των αλλοδαπών μαζί με την αριστερή τρομοκρατία που τολμάει να μιλάει για το ρατσισμό των Ελλήνων ακόμα και την ημέρα της πρωτομαγιάς!

Οι εργατοπατέρες, κομματόσκυλα πλουτίζουν και φτιάχνουν περιουσίες. Συνεδριάζουν με τους μεγαλοβιομηχάνους και προωθούν με κάθε τρόπο τους ξένους όχι μόνο στη χώρα, αλλά και στα παραδοσιακά επαγγέλματα των Ελλήνων, όπως η οικοδομή, τα ναυτιλιακά και το μικροεμπόριο. Η δράση και οι τακτικές τους να τρομοκρατούν τους απλούς Έλληνες εργάτες, επιτρέπουν να περνάει η γραμμή από τα ανθελληνικά κομματικά υποτελεία ώστε αργά-αργά με το μαρξιστικό δηλητήριό τους να μαραζώνουν την εργατική δύναμη και θέληση του Λαού μας οδηγώντας μας σήμερα στην υποδούλωσή μας στους Σιωνιστές Τοκογλύφους.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η στήριξη που μας έδωσαν οι αγνοί Έλληνες που μας πλησίασαν. Στήριξη που χρειαζόμαστε για να συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Που αναγνωρίζουν τις θυσίες και τους Αγώνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρά τις διώξεις, παρά τις τόσες τρομοκρατικές επιθέσεις και παρά τις συκοφαντίες από τα καθεστωτικά μαγαζάκια της τηλεόρασης. Που χάρηκαν τη Γαλανόλευκη να κυματίζει Περήφανα. Που φάγαμε και ήπιαμε μαζί απολαμβάνοντας εθνικιστική μουσική: παραδοσιακή και σύγχρονη. Το Εθνικιστικό Ποτάμι κάθε μέρα δυναμώνει και γίνεται όλο και πιο ισχυρό. Ας το πάρουν απόφαση, λοιπόν, “φίλοι” και εχθροί: πως εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα ώστε να ανήκει Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Advertisements
This entry was posted in Δράσεις - Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s