Μουσικά νέα από τη Πολωνία

Οι Πολωνοί Gammadion πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο στα μέσα Μαϊου με τίτλο “Wrog u bram” από την Strong Survive Records. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο κομμάτι το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο Okop WebZine, οι Gammadion θα επιστρέψουν στο γνώριμο ύφος του Pagan Metal/RAC στα χνάρια των Honor. Ο νέο τους δίσκος θα περιλαμβάνει και μια διασκευή του “Potęga Zwycięstwa” των Honor.
Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το ντεμπούτο των επίσης Πολωνών Wschód με τίτλο “O Dumie, Sile i Ogniu” από την Lower Silesian Stronghold. Οι Wschód παίζουν Pagan Black Metal και φαίνεται να είναι μια από τις νέες πολωνικές μπάντες που αξίζουν τη προσοχή στο συγκεκριμένο είδος. Από τη ίδια εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο και ο επόμενος δίσκος των Dark Fury, “Saligia” καθώς επίσης έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και ο δεύτερος δίσκος τον ThothZamglenie” και να επανακυκλοφορήσει το “Fate Worse Than Death” των Thor’s Hammer σε ειδική έκδοση με επιπλέον κομμάτια.
Οι Graveland θα κυκλοφορήσουν σύντομα ένα split 7″ep με τους Γερμανούς Kreuzfuer ως φόρο τιμής στη ταινία του Κόναν. Η κυκλοφορία αυτή θα είναι διαθέσιμη από την Darkland Recrods.

Advertisements
This entry was posted in Εθνικιστική Μουσική. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s