Διαβάσαμε και αυτό λοιπόν

Διαβάσαμε στο «τρωκτικό» σχετικά με τα επεισόδια στην Ερμού:

“αναφορικά με το βίντεο στην Ερμού, θα ήθελα να πω στα ζαγάρια της Χρυσής Αυγής να σηκωθούν να φύγουν, να πάνε αλλού! Αν κάποιος φταίει δεν είναι οι μαύροι αλλά οι γυναίκες και οι κόρες και οι αδελφές μας, οι οποίες αγοράζουν τις τσάντες, δίνοντας έτσι λόγο ύπαρξης…στο παραεμπόριο. Όσον αφορά τα “πληρώνουμε 20 χρόνια φόρους”, σιγά!!!!! Δεν είδα κανένα έμπορο στην Ερμού να πεινάει…. Και οι περισσότεροι απ’αυτούς παίζουν με απίστευτα ποσοστά κέρδους (300%-400%). Κλείνοντας, θέλω να προτείνω στην Χρυσή Αυγή να δραστηριοποιηθούν πανελλαδικώς. Π.χ να πάνε να δείρουν τους πακιστανούς στην Μανωλάδα, να τους διώξουν και μετά ας κάτσουν οι ίδιοι να μαζεύουν τις φράουλες, αλλά με τα ίδια μεροκάματα! Και μετά να πάνε να δείρουν τους Αλβανούς στην Μεσσηνία, να τους διώξουν και να μαζεύουν μόνοι τους τα φασιστάκια τις ελιές. Να βγάλουν και νέα tshirt που να λένε, όχι “ΕΛΛΑΣ” αλλά “ΕΛΙΕΣ”….Αι σιχτιρ ταγάρια που ξεφτιλίζετε το στίγμα του ανώτερου πολιτισμού που άφησαν οι “καταλάθος” πρόγονοί σας…. Ουστ!”

Πριν απαντήσουμε στον συγκεκριμένο αρθρογράφο (όποιος κι αν είναι αυτός) να ξεκαθαρίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ο διοργανωτής της συγκεκριμένης ενέργειας και φυσικά δεν ήταν παρούσα στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν. Προφανώς θα τους βόλευε πάρα πολύ να μας εμπλέξουν σε ένα περιστατικό «ρατσιστικής βίας», αν και το βίντεο το οποίο επικαλείται ο συγκεκριμένος κύριος αποδεικνύει ότι οι επιτιθέμενοι ήταν οι φουκαριάρηδες και φιλήσυχοι μετανάστες. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ας το χωνέψουν καλά μερικοί ότι η Χρυσή Αυγή δε πρόκειται να πάει πουθενά και καλό θα ήταν να συνηθίσουν σε αυτή την ιδέα. Αν η παρουσία μας σας προκαλεί αισθήματα κατωτερότητας συμβουλευτείτε έναν καλό ψυχίατρο (θα σας παρότρυνα να ρωτήσετε τον Ταρζάν, όντας τρελός με επίσημο χαρτί από τον στρατό αλλά γνωρίζουμε ότι δεν τα πάτε και τόσο καλά με τον συγκεκριμένο κύριο). Επίσης οι δικοί μας συγγενείς δεν αγοράζουν από αυτούς τους μικροπωλητές ούτε και κάνουν αυθημερόν ταξίδια στο εξωτερικό για ψώνια. Το παραεμπόριο υπάρχει επειδή το κράτος είναι ανίκανο και σάπιο. Μπορεί οι έμποροι της Ερμού να μην πεινάνε (όπως λέτε), οι υπόλοιποι Έλληνες όμως δεν έχουν κατάστημα στην Ερμού ούτε σε κανένα άλλο κεντρικό δρόμο και αν διαβάζατε κανένα σοβαρό άρθρο θα ξέρατε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο εξαιτίας της ασυδοσίας που επικρατεί στο εμπόριο το οποίο ασκούν οι λαθρομετανάστες. Τελειώνοντας μάθετε ότι ανάμεσα στα μέλη μας υπάρχουν εργάτες, οικοδόμοι, γεωργοί, ψαράδες και είναι και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Οπότε τις φράουλες και τις ελιές τις μαζεύουμε μόνοι μας ούτως ή άλλως και δε χρειαζόμαστε κανέναν Αλβανό ή Πακιστανό να κάνει τις δικές μας δουλειές. Αντιθέτως -και πάρτε το σαν συμβουλή- βρείτε εσείς το κουράγιο να παρατήσετε το πληκτρολόγιο και την ανωνυμία σας και πηγαίνετε να κάνετε κριτική στο χωράφι τσαπίζοντας.

ΥΓ. Το πόσο «καταλάθος» είναι πρόγονοι μας αυτοί που δημιούργησαν αυτόν τον πολιτισμό το ξέρουμε πολύ καλύτερα από τον καθένα σας. Αν θέλετε μαθήματα βιολογίας η πόρτα μας είναι ανοιχτή για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση.

Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s