Συναγωνιστές απ’ όλη την Ευρώπη στο πλευρό του Κινήματός μας

Πριν από τρείς εβδομάδες, τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Κινήματός μας στην Αθήνα δέχτηκαν ένα ύπουλο και θρασύδειλο βομβιστικό χτύπημα. Ένα χτύπημα που αποτέλεσε το αποκορύφωμα των πρωτοφανών πολιτικών διώξεων που δεχόμαστε κατά το έτος 2010, όπου και μετά την μεγαλειώδη πορεία της 30ης Ιανουαρίου που ταρακούνησε το κέντρο της Αθήνας, κάποιοι έχουν βαλθεί να «τελειώνουν» με τη Χρυσή Αυγή. Κρατικοί πολιτικάντηδες και βέβαια τα παρακρατικά τσιράκια τους της εγχώριας κόκκινης τρομοκρατίας δεν έχουν καταλάβει, φαίνεται, ακόμα πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να υποστείλει την Σημαία της! Συμπαράσταση δεν λάβαμε από κανέναν επίσημο «παράγοντα», από κανέναν εθνικά «ευαίσθητο» δημοκράτη και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό διότι αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο!

Αντίθετα, οι συναγωνιστές μας του Ε.ΛΑ.Μ από τη Κύπρο στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από εμάς ενώ πολλά ήταν τα αδέρφια μας από το εξωτερικό, αυτοί που μοιράζονται τις ίδιες Ιδέες και αγωνίες μ’ εμάς για μία Ευρώπη των Εθνών που έδειξαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό όλους μαζί και την κάθε οργάνωση ξεχωριστά. Συναγωνιστές από την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, τη Πολωνία, τη Γερμανία, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής σας ευχαριστούν για την συμπαράστασή σας, αποτέλεσμα των πολύ καλών σχέσεων που έχουμε οικοδομήσει μεταξύ μας σαν Ευρωπαίοι Συναγωνιστές εδώ και χρόνια. Ζήτω η Νίκη!

Comrades from Ireland, Italy, France, Hungary, Poland, Germany, the Greek Nationalists of the Golden Dawn movement thank you for your support after the bomb attack on our headquarters in Athens. This support is the result of the very good relationships we have built as fellow European comrades for years. Hail Victory!


This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s