Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι και οι… αντιδράσεις

Από τον σημερινό “Ριζοσπάστη”:


“Αντάμα με φασιστοειδή, μέλη της «Χρυσής Αυγής», τίμησαν την περασμένη Παρασκευή στο Μεσολόγγι δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα για την ηρωική έξοδο των ελεύθερων πολιορκημένων το 1826. Με τις ευλογίες του δημάρχου Γιάννη Αναγνωστόπουλου (κατέβηκε ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) μέλη της «Χρυσής Αυγής» παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων από πολιτικά κόμματα στον Κήπο Ηρώων με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να κρατούν «σιγήν ιχθύος» και να νομιμοποιούν ουσιαστικά με την παραμονή τους στο χώρο.”


Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας των εν Ελλάδι τελευταίων απομειναριών-ορφανών του Μαρξ υπάρχει αναφορά στην… “φασιστική πρόκληση” της παρουσίας αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στην κατάθεση στεφάνου για την επέτειο της ηρωικής εξόδου του Μεσολογγίου (περισσότερα εδώ). Φτάνουν δε στο σημείο οι κομμουνιστές που, από της ιδρύσεως του ΚΚΕ, έχουν πρωτοστατήσει σε όλες τις προδοσίες εις βάρος του Έθνους μας να κατηγορούν… τη Χρυσή Αυγή κλείνοντας την ανακοίνωσή τους με την ιστορική ρήση του Θ.Κολοκοτρώνη “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”!

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα με τους “συντρόφους” και βέβαια ας πιούν ένα ποτήρι ξύδι γιατί από εδώ και πέρα θα πρέπει να συνηθίσουν την παρουσία μας παντού. Στις καταθέσεις στεφάνων, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και βέβαια η Χρυσή Αυγή δεν θα δώσει πιστοποιητικά “νομιμοφροσύνης” σε κανέναν εκπρόσωπο του πολιτικού κατεστημένου και ΕΙΔΙΚΑ στους θλιβερούς μπολσεβίκους. Τέλος, το ότι είμαστε νόμιμο πολιτικό κόμμα δεν θα το κρίνουν αυτοί αλλά το έχει ήδη κρίνει η συμμετοχή μας σε πλήθος εκλογικών αναμετρήσεων και η στήριξη δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Κίνημά μας… Μάλλον κάποιοι άργησαν να το καταλάβουν ή να το συνηθίσουν… Περαστικά τους!

Κλείνουμε με ένα από τα πολλά πρωτοσέλιδα “εθνικής ευαισθησίας” της συγκεκριμένης “ιστορικής” εφημερίδας της αριστεράς που έχει το θράσος να μας πιάνει στο στόμα της...


Advertisements
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s