Ανακοίνωση ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Από σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, βγαίνει στον «αέρα» του διαδικτύου το «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», το 24ωρο ραδιόφωνο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Όπως είχαμε ανακοινώσει, το μοναδικό Ασυμβίβαστο Ελληνικό Εθνικιστικό ραδιόφωνο στο διαδίκτυο είναι πλέον πραγματικότητα. Θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με Εθνικιστική μουσική από όλη την Ευρώπη και την Αμερική, με ενημερωτικές εκπομπές για τα νέα του Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος και σχολιασμό της επικαιρότητας υπό το πρίσμα του Εθνικισμού. Στην σημερινή «δημοκρατική» κοινωνία, το ραδιόφωνο αυτό αποτελεί αφενός μία αναγκαιότητα για το Κίνημά μας και αφετέρου ένα πολύ σημαντικό βήμα για ν’ ακουστεί η φωνή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σήμερα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του ραδιοφώνου με την πολιτική εκπομπή «Η Φωνή του Λαού» που θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ. Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί σταδιακά και με άλλες ζωντανές μουσικές αλλά και πολιτικές εκπομπές για τις οποίες θα ενημερωθείτε σύντομα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», η οποία σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Για να ακούσετε το πρόγραμμα του ραδιοφώνου πατήστε εδώ και ανοίξτε το αρχείο που θα εμφανιστεί στη σελίδα επιλέγοντας το player της προτίμησής σας.

Για σχόλια, προτάσεις και οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail και msn στο: radioantepithesh@hotmail.com

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s