Παράνομες συλλήψεις Εθνικιστών στα Χανιά

Με αφορμή την αναίτια και παράνομη σύλληψη 15 Εθνικιστών στα Χανιά για το μοίρασμα φυλλαδίων κατά του λαθρονομοσχεδίου:

Όταν είσαι αριστεριστής ή αναρχικός ανθέλληνας μπορείς να προβαίνεις σε διάφορα ποινικά αδικήματα ανενόχλητος ξέροντας ότι δεν θα συλληφθείς ποτέ. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις επεισόδια και βανδαλισμούς, να καταστρέφεις περιουσίες, να καις την ελληνική σημαία, να πετάς μολότωφ σε αστυνομικούς, να μιλάς για «ελευθερία» και «αναρχία» και όταν σε συμφέρει να κάνεις ψεύτικες καταγγελίες, να κρύβεσαι κάτω από τα φουστάνια του κράτους και να παρακαλάς τους μπάτσους να βάλουν τους «φασίστες» στη φυλακή, πράγμα το οποίο και γίνεται αφού στην πραγματικότητα οι «φασίστες» είναι οι εχθροί του καθεστώτος και εσύ απλά ένα πιόνι του.

Όταν είσαι «εθνικοπατριώτης» μπορείς να μιλάς για δημοκρατία και να βρίζεις τους «φασίστες», μόνο όταν αυτοί δεν είναι υποτακτικοί σου και δεν παίζουν το βρώμικο παιχνίδι σου. Μπορείς βέβαια να υπερασπίζεσαι και κάποιους (πρώην)… «φασίστες» και να μιλάς για αναίτιες συλλήψεις (και σωστά!) αλλά η «ευαισθησία» σου αρχίζει και τελειώνει όπου αρχίζουν και τελειώνουν τα ψηφαλάκια και η στήριξη που απολαμβάνεις. Είσαι «εθνικοπατριώτης», υπερηφανεύεσαι ότι είσαι πάνω απ’ όλα «δημοκράτης» αστός, σε παίζουν τα κανάλια, και την κρίσιμη ώρα στηρίζεις την εξουσία και κάνεις τουμπεκί όταν η Πατρίδα σου χάνεται. Παρ’ όλα αυτά δεν δέχεσαι να σε λένε και «προδότη» γιατί οι «αγώνες δεν δίνονται στο πεζοδρόμιο»…
Αντίθετα, όταν είσαι Χρυσαυγίτης και κάνεις Εθνικιστικό Αγώνα, έχεις το κράτος απέναντί σου, σε βρίζουν τόσο οι ανθέλληνες όσο και οι «εθνικοπατριώτες» και όταν σε συλλαμβάνουν με εντελώς παράνομες μεθοδεύσεις δεν έχεις κανέναν στο πλάι σου, κανένας πιά δεν βγάζει κιχ για «αναίτιες συλλήψεις», κανένας δεν κάνει δηλώσεις συμπαράστασης! ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s