Οι Επαναστάτες και οι … αστοί

Λίγοι είναι πλέον όσοι δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο του Καρατζαφέρη και των «εθνικοπατριωτών» του εντός του σημερινού προδοτικού πολιτικού σκηνικού. Και είναι φανερό πως όσοι, μολονότι το γνωρίζουν, φτάνουν σε τέτοιο σημείο αυτοεξευτελισμού ώστε να το αποδέχονται και να προχωρούν «μπροστά» δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως με όσους «φιλήσυχους» ψηφοφόρους στήριζαν τόσα χρόνια τα κατεστημένα κόμματα βάζοντας στην ουσία την υπογραφή τους (μέσω της αδράνειάς τους) πλάι στον λάκκο που κάποιοι έσκαβαν για την Ελλάδα. Πράγματι είναι γερό «άλλοθι» για τους διάφορες εθνικοπατριώτες, εθνικόφρονες φιλήσυχους δημοκράτες (αυτό πρωτίστως) να εκπληρώνουν το πατριωτικό τους «καθήκον» μέσα σ’ ένα παραβάν κάθε τέσσερα χρόνια. Από την άλλη τα ίδια τα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος, ελέω της στήριξης που απολαμβάνουν από το σύστημα και τα μέσα ενημέρωσής του, μπορούν να βγάζουν προς τα έξω μία εικόνα δήθεν «πατριωτικής εναλλακτικής» εγκλωβίζοντας στα δίχτυα τους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς συμπατριώτες μας. Μία εναλλακτική που ποτέ δεν είχαν σκοπό να διαδραματίσουν επί της ουσίας. Και αυτό φαίνεται τόσο από τα λόγια τους όσο –κυρίως- από την πρακτική τους.
Την κρίσιμη στιγμή άνευ όρων και ορίων στήριξη των πιο αντιλαϊκών μέτρων που έχουν παρθεί από συστάσεως του ελληνικού κράτους με το αιτιολογικό της αντιμετώπισης της «κρίσης». Μίας κρίσης που αυτοί που την δημιούργησαν είναι οι μόνοι που δεν την πληρώνουν. Από την άλλη, ακολουθώντας την τακτική όλων των φορέων του συστήματος, πλήρης αδράνεια και σιωπή για την βιομηχανία ελληνοποιήσεων που θα ψηφιστεί σε λίγα 24ωρα στον «ιερό» ναό της δημοκρατίας τους. Είναι γνωστό ότι μιλάμε για έναν νόμο που θ’ αποτελέσει την ταφόπλακα του ελληνισμού όπως τον ξέραμε μέχρι τώρα μέσω της προωθούμενης αλλοίωσης της εθνολογικής μας υπόστασης. Αλλά τι να λέμε, αφού για όλα τα παραπάνω έχουν κάνει το δημοκρατικό τους «καθήκον» όλοι, αντιπρόσωποι και αντιπροσωπευόμενοι, επώνυμοι και ανώνυμοι «εθνικοπατριώτες»… Και από την άλλη βρισκόμαστε Εμείς, οι «λίγοι», οι «ρομαντικοί», αμετανόητα ΑΚΡΑΙΟΙ και αμετακίνητοι στον Εθνικιστικό μας Αγώνα. Εμείς που αγωνιζόμαστε αδιάκοπα για μία Επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων γιατί μόνο έτσι μπορεί πραγματικά ν’ αλλάξει κάτι. Δεν βολευόμαστε με μία θέση κάτω από τον ήλιο του συστήματός τους, πολεμάμε την «δημοκρατία» και το κράτος τους γιατί είναι αυτά που οδηγούν στην καταστροφή του Έθνους μας. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα νικήσουμε, τουλάχιστον όμως το να έχεις συνείδηση της κατάστασης και παρ’ όλα αυτά ν’ αγωνίζεσαι για τις Ιδέες σου αποτελεί σίγουρα τίτλο Τιμής…

Παρακάτω παραθέτουμε ένα απόσπασμα που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο γιατί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι Επαναστάτες Εθνικιστές δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν την παραμικρή ιδεολογική συγγένεια με από-κόμματα τύπου ΛΑ.Ο.Σ. Τα λόγια είναι του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη και προέρχονται από την προσωπική του ιστοσελίδα. Αναφέρεται, με γελοία πολιτικάντικα «επιχειρήματα», στην απόφαση του ΛΑ.Ο.Σ. να ΜΗΝ διοργανώσει συγκέντρωση για το λαθρονομοσχέδιο και μέσα σε όλα έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του και τη Χρυσή Αυγή:

«Αν πίστευα έστω κατά 0,1% ότι θα μπορούσαμε μεθαύριο να συγκεντρώσουμε 100.000 δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Επίσης η βάσις του συλλογισμού σου προϋποθέτει ότι πράγματι η Χρυσή Αυγή είχε 5.000…για να είμαστε όμως ειλικρινής, ούτε 500 ήταν που έλεγε ο Κούλογλου, ούτε 5.000 που έλεγαν αυτοί. Αλλά δεν θα επιχειρηματολογήσω σε αυτό διότι προτιμώ να λέμε ότι ήταν και 5.000 και 15.000…
Πράγματι δεν έχουμε σχέσι με το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή σε αυτό που λες. Σου υπενθυμίζω όμως μία βασική και ουσιώδη διαφορά. Και το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι φορείς κατά βάσιν επαναστατικών ιδεολογιών. Εμείς παραμένουμε ένα Αστικό κόμμα, εξ ού και είναι γελοίες οι κατηγορίες εναντίον μας ότι δήθεν είμαστε Ακροδεξιά. Είμαστε Αστοί! Στην Αστική οργάνωσι ο διάλογος, τα ΜΜΕ, η Βουλή κλπ είναι οι κατ’εξοχήν χώροι ανταλλαγής απόψεων και όχι ο δρόμος. Αυτό είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να μαζέψουμε 100.000. 100.000 πια δεν μπορούν να μαζέψουν, ξοδεύοντας μάλιστα εκατομμύρια ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ.»

Σχετικά με την προσπάθεια… υποβάθμισης της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της 30ης Ιανουαρίου, είναι απλά για γέλια, ειδικά όταν προέρχεται από κάποιους τόσο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ όσο είναι αυτοί, που τον κόσμο και την αγωνιστικότητα της Χρυσής Αυγής, (παρ’ όλο τον πακτωλό χρημάτων και μέσων που διαθέτουν) δεν τα έχουν δεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα… Περαστικά τους!

Advertisements
This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s