Ανακοίνωση ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας της σελίδας του Μετώπου Νεολαίας – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τον ιστότοπο αυτό που τόσα χρόνια ενημερώνει τους συναγωνιστές με συνέπεια τόσο χρονική όσο και ιδεολογική. Η ενέργεια αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά αποφάσεων που ελήφθησαν. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως εκτός από τη νέα σελίδα του περιοδικού Αντεπίθεση στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το μοναδικό πραγματικά ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ και ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ διαδικτυακό ραδιόφωνο με όνομα «ΡΑΔΙΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» το οποίο θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με Εθνικιστική μουσική, αποκλειστικά ηχητικά αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις του Κινήματός μας όπως επίσης εκπομπές για την επικαιρότητα και τις μουσικές ειδήσεις!

Μπορούμε πλέον να σας αναγγείλουμε επίσης τη δημιουργία του πρώτου ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παραπάνω πληροφορίες για το στέκι θα ανακοινωθούν σύντομα το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε στη παρούσα φάση είναι πως βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και θα εκπλαγούν πολλοί με τη δυναμική μας παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα. Όσοι πιστοί λοιπόν αναμείνατε και προσέλθετε, όσοι εχθροί περαστικά σας! Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές που με όποιον τρόπο μπορούσαν βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να γίνουν παράδειγμα στους νέους συναγωνιστές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Αγώνας μας είναι πολυδιάστατος και όλοι πρέπει να δίνουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Κλείνοντας λοιπόν δίνουμε μία υπόσχεση τόσο Ιερή όσο και ο Σκοπός του Αγώνα μας : θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο πρώτα στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ που όλοι μας έχουμε ματώσει και έπειτα όπου αλλού μπορούμε.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s