Ανταπόκριση τώρα από Δρέσδη

[Ώρα 23:00]

Αυτή την στιγμή, πραγματοποιείται μεγαλειώδης συγκέντρωση εις μνήμη των δεκάδων χιλιάδων αμάχων θυμάτων των βομβαρδισμών της πόλης το 1945. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με περίπου εννέα χιλιάδες Γερμανούς Εθνικιστές, κατά κύριο λόγο μέλη του NPD. Αντιπροσωπεία του Κινήματός μας, όπως και Εθνικιστών όλης της Ευρώπης, παρευρίσκονται επίσης τιμώντας την Ιστορική Μνήμη και υπενθυμίζοντας ότι κάποια μαζικά και επαναλαμβανόμενα εγκλήματα πολέμου δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.

Η καθιερωμένη πένθιμη πορεία απαγορεύτηκε φέτος με εισαγγελική εντολή (η μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση πέρυσι, τους ανάγκασε να κατεβάσουν τη δημοκρατική μάσκα), αλλά οι Εθνικιστές δεν πτοήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό. Τώρα απαγορεύτηκε και η απομάκρυνση των συγκεντρωμένων Εθνικιστών, μέχρι νεωτέρας.

Περίπου δύο χιλιάδες αντιφά “αντιεξουσιαστές” και τριπλάσιοι “δημοκράτες” των εξουσιαστικών κομμάτων, μαζεύτηκαν στην πόλη από ολόκληρη την Γερμανία και στέκονται πλάι-πλάι σε αντισυγκεντρώσεις, φροντίζοντας να κλείσουν όλους τους δρόμους πρόσβασης στον χώρο συγκέντρωσης, αλλά και τις γραμμές των τρένων, ακόμη και με γελοίου τύπου “οδοφράγματα” πλαστικών κάδων και λίγων ατόμων – που ΒΕΒΑΙΑ η αστυνομία “δεν μπορεί” να μετακινήσει…

Πριν κάποιες ώρες υπήρξαν συγκρούσεις ομάδων Εθνικιστών που προσέρχονταν στον τόπο συγκέντρωσης με αντιδιαδηλωτές και αστυνομικούς (παρακράτος και κράτος, με κοινούς στόχους, άλλη μια φορά, σε άλλη μία ευρωπαϊκή χώρα), που είχαν κλείσει τους δρόμους, απαγορεύοντας την πρόσβαση. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για προσαγωγές και συλλήψεις.

Αυτή την στιγμή η πόλη είναι μοιρασμένη κυριολεκτικά στα δύο. Από την μια οι συναγωνιστές που θέλουν να τιμήσουν την μνήμη των δεκάδων χιλιάδων αμάχων θυμάτων του λαού τους και από την άλλη “δημοκράτες” και “αντιεξουσιαστές” που προτιμούν την ιστορική λήθη, για να μην “θιχτούν” οι νικητές του πολέμου.

ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΥΓ: Οι εικόνες των αντιδιαδηλωτών με τις ισραηλινές σημαίες και τα πανό με τις ευχαριστίες προς τον Bomber Harris, τον εγκληματία πολέμου που ισοπέδωσε τόσες πόλεις της πατρίδας τους προκαλώντας εκατόμβες θυμάτων, παραθέτονται χωρίς άλλο σχολιασμό.


Advertisements
This entry was posted in Δράσεις - Εκδηλώσεις, Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s