Υποστήριξε τη γειτονιά σου!

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως ακριβώς γίνεται φανερό και από το ίδιο το όνομά του, είναι πάνω απ’ όλα «Λαϊκό». Με άλλα λόγια, κινητήριος δύναμή του και λόγος ύπαρξής του είναι ο Λαός, που στο σύνολό του αποτελεί το Έθνος. Ιστορικά δεν έχει υπάρξει πιο μαζική και άρρηκτα συνδεδεμένη με την λαϊκή ψυχοσύνθεση Ιδεολογία από τον Εθνικισμό. Αυτό το είδαμε σ’ ένα βαθμό και στην Ελλάδα με το καθεστώς του Μεταξά, αλλά κυρίως στο εξωτερικό όπου τα εκεί εθνικιστικά κινήματα του μεσοπολέμου είχαν πιο βαθιές ρίζες και ως εκ τούτου μεγαλύτερη διάρκεια. Ένα Έθνος παύει να υπάρχει όταν αποκόπτεται ο Λαός από την βιολογική, πολιτιστική και ιστορική του συνέχεια. Ίσως γι’ αυτό κάποιοι φρόντισαν να προβούν σταδιακά σε όλα αυτά τα βήματα, αρχικά αποχαυνώνοντας τον λαό, αποξενώνοντας τη νέα γενιά από την ιστορία και τελικά, το πλέον επικίνδυνο όλων ακριβώς επειδή είναι «μη αναστρέψιμο», αυτό που ζούμε σήμερα: το βιολογικό μπαστάρδεμα που προσπαθούν να περάσουν με τις διάφορες «ελληνοποιήσεις».

Ως μέλη λοιπόν του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, ως Εθνικιστές της Ελλάδας του 2010, οφείλουμε πάνω απ’ όλα να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλες οι κινήσεις μας και όλη η δράση μας έχουν –και πρέπει να έχουν- ως αποδέκτη τον λαό. Δεν είμαστε μία μικρή κάστα ανθρώπων αποξενωμένοι από τον κοινωνικό περίγυρο, ούτε μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μία ελίτ «βαθυστόχαστων» συζητητών. Αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως μία ομάδα συνειδητοποιημένων Ιδεολόγων και πρωτοπόρων για ν’ αλλάξει η παρούσα αρρωστημένη κατάσταση. Αποδέκτης του αγώνα μας δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ελληνικό λαό. Συνειδητοποιούμε ότι είμαστε η επαναστατική πρωτοπορία ενός λαού που βρίσκεται σε χρόνια χειμερία νάρκη, αλλά η Ιστορία έχει αποδείξει ότι αρκεί μία σπίθα για να θεριέψει η φωτιά της αλλαγής. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη νίκη για έναν Χρυσαυγίτη από το να μπορέσει να ξυπνήσει άλλη μία συνείδηση, να εντάξει στο Κίνημα ακόμα έναν –έστω έναν – Έλληνα. Ναι, τα πράγματα τα βλέπουμε ποιοτικά και έτσι πρέπει να γίνεται σ’ ένα Επαναστατικό Κίνημα. Εάν στα 1.000 φυλλάδια που θα μοιράσουμε, ένα αποδειχτεί ικανό ώστε να φέρουμε κοντά μας έναν ακόμα συμπατριώτη μας, τότε για Εμάς τα υπόλοιπα 999 δεν πήγαν διόλου «χαμένα», ήταν η αναγκαία συνθήκη για να βρούμε αυτόν τον έναν μέσα στην απρόσωπη μάζα.

Το Μέτωπο Νεολαίας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διάδοση των θέσεων του Κινήματος και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν τόσο τα μέλη όσο και οι φίλοι, όλοι οι συναγωνιστές, σε όποιο μέρος και να βρίσκονται, όσο «εύκολες» ή «δύσκολες» θεωρούνται οι περιστάσεις. Μην περιμένετε από τα γραφεία να σας πάρουν «από το χεράκι» για το καθετί, γιατί χωρίς έξυπνες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες η όποια προσπάθεια θα μείνει ανολοκλήρωτη. Όποιος θέλει να βοηθήσει έμπρακτα στον αγώνα, όποιος κι αν είναι, ακόμα και ο τυχαίος αναγνώστης της εφημερίδας, που δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στα γραφεία, μπορεί να πετύχει πολλά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ας διαλέξει ο καθένας αυτόν που τον αντιπροσωπεύει. Οικονομική ενίσχυση του Κινήματος, 20 ευρώ ο καθένας από την παρέα για τύπωμα αυτοκόλλητων, προκηρύξεις, έξοδος για διαφώτιση, αντί να κολλήσουμε για άλλη μια νύχτα μπροστά στο χαζοκούτι, ένας καλός λόγος στους «απολιτίκ» φίλους, δράση και μόνο δράση.

Ας υποστηρίξουμε έμπρακτα τη γειτονιά μας, ας αποδείξουμε ότι είμαστε παντού και είμαστε πολλοί!

Μ.Ν.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s