Παρέμβαση "εξ ουρανού" σε συγκέντρωση υπέρ των λαθρομεταναστών

Παλαιότερα, η πλατεία Ομονοίας, στο κέντρο των Αθηνών, είχε μετατραπεί αρκετές φορές σε χώρο πανηγυρισμών οπαδών αθλητικών ομάδων της πρωτεύουσας, με αφορμή την κατάκτηση τροπαίων. Προχθές η αθλητική επιτυχία που πανηγυρίστηκε αφορούσε το Παναφρικανικό κύπελλο (!) και εορτάστηκε δεόντως από τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες με ληστεία και τραυματισμό του μοναδικού Έλληνα στην περιοχή εκείνη την ώρα, ιδιοκτήτη περιπτέρου…

Χθες το βράδυ, στις 26/01/2010, οι όλων των φυλών και αποχρώσεων λαθρομετανάστες, κλήθηκαν από τους συνδικαλιστικούς φορείς τους (…), από τις γνωστές κρατικοδίαιτες οργανώσεις της «εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς» και από ΜΚΟ/διαχειριστές κονδυλίων της Ε.Ε. για δράσεις «ένταξης» των λαθρομεταναστών (σημείωση: οι διαφορετικές επωνυμίες δεν συνεπάγονται και διαφορετικά πρόσωπα, το αντίθετο), στην ίδια πλατεία που έχουν γκετοποιήσει, σε ένα «Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο». Ο λόγος διενέργειας συλλαλητηρίου από μία ή περισσότερες εθνοφυλετικές ομάδες «παράνομα ευρισκόμενων ατόμων» στην πατρίδα μας, τη στιγμή που προωθείται από την κυβέρνηση το γνωστό αντεθνικό νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας και όταν έχουν καταντήσει το κέντρο της Αθήνας Αφρικανικό γκέτο, πραγματικά μας διαφεύγει. Φαίνεται πως οι εμπνευστές του συλλαλητηρίου χρειάζεται να δείξουν δράσεις και «έργο» για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους, ή και να είναι θιασώτες του γνωστού ρητού για τη σεξουαλική δραστηριότητα των γάτων (ξέρετε, αυτούς που σκούζουν)… Βρίσκουν και κάνουν όμως.

Τα πλακάτ, τα πανώ και οι μικροφωνικές ήταν έτοιμες από νωρίς το απόγευμα. Τα τιμολόγια προφανώς βρήκαν από πιο νωρίς τον δρόμο τους… Και οι αξιότιμοι διοργανωτές περίμεναν πελάτες. Δυστυχώς, η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη, 150 – 200 νοματαίοι με τη βία (δείτε και το βίντεο), αλλά δε βαριέσαι, υπάρχουν επικερδέστερες δραστηριότητες για έναν λαθρομετανάστη τέτοιες μέρες και ώρες… Κι εκεί που λικνίζονταν όλοι στους ρυθμούς της Παγκοσμιοποίησης, γέμισε ο ουρανός χαρτάκια. «Κι άλλο happening»; Σκέφτηκε ο Πέτρος. «Ελπίζω να τους έκοψε να φορτώσουν κάνα πεντοχίλιαρο το τιμολόγιο, γιατί τόσες «επιτροπές» έχουμε να συντηρήσουμε».

Τελικά δεν ήταν happening. «Πάλι αυτοί οι καταραμένοι χρυσαυγίτες» σκέφτηκε ο Πέτρος και έδωσε το σύνθημα να προχωρήσει, εμφανώς ξενερωμένη, η σεμνή πορεία. Κι έτσι λοιπόν, οι «εν δυνάμει Έλληνες», προχωρούσαν στους δρόμους της Αθήνας, φωνάζοντας για τη Liberte που είχαν στην πατρίδα τους και τόσο τους έλειψε στην Ελλάδα. Αλήθεια, τον δρόμο της επιστροφής τον σκέφτηκαν;

Όσο για τους… παλαιούς Έλληνες, αυτοί έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά στο βίντεο για να δουν τα μούτρα των εν δυνάμει «συμπατριωτών» τους και να εκφράσουν με τον πιο μαζικό, δυναμικό, απτό και ουσιαστικό τρόπο την αντίθεσή τους στην παράνοια, την προδοσία και την αντεθνική δράση στην μεγάλη συγκέντρωση Μνήμης των Ιμίων και την πορεία Αντίστασης στο προδοτικό νομοσχέδιο, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, στις 7:00 το απόγευμα στην Πλατεία Ιμίων στην οδό Ρηγίλλης.

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε!

Blindwolf

Σε λίγα δευτερόλεπτα η πλατεία Ομονοίας, όπου γινόταν η θλιβερή συγκέντρωση λαθρομεταναστών, αντιρατσιστών και ακροαριστερών, γέμισε από χιλιάδες φέιγ-βολάν με το σύνθημα “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”. Μία παρέμβαση που ήρθε “εξ ουρανού” και σίγουρα έστειλε το μήνυμα σε όσους ονειρεύονται την “ελληνοποίηση” εκατοντάδων χιλιάδων αλλοφύλων, μήνυμα ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που αντιδρούν και θα συνεχίσουν ν’ αντιδρούν στον αφελληνισμό.

Την ίδια ώρα με την ιδιότυπη αυτή παρέμβαση στη συγκέντρωση των αντιρατσιστών, κλιμάκια συναγωνιστών μοίρασαν ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές του κέντρου των Αθηνών εφημερίδες, καθώς και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής σχετικά με το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Σε Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αττικής, Μεταξουργείο, Σταθμό Λαρίσης οι συναγωνιστές ενημέρωσαν τον διερχόμενο κόσμο για τις θέσεις του Κινήματός μας. Οι αντιδράσεις των απλών πολιτών ήταν όπως πάντα πολύ ενθαρρυντικές για τον αγώνα που δίνουμε, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ενημερώθηκαν για την συγκέντρωση της 30ης Ιανουαρίου και δήλωσαν πως θα δώσουν το παρόν για ν’ ακουστεί επιτέλους η φωνή τους έξω από τη Βουλή, εκεί που οι πολιτικάντηδες καθορίζουν με συνοπτικές διαδικασίες και ερήμην του ελληνικού λαού τις τύχες του Έθνους μας.

Ηλιοφόρος

Advertisements
This entry was posted in Βίντεο, Δράσεις - Εκδηλώσεις, Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s