Διαφορετικές προσεγγίσεις…

ΜΑΣ ΛΕΝΕ:

– Ότι χωρίς δισεκατομμύρια, χωρίς “υψηλή” κάλυψη από κανάλια, χρηματοδότες και μεγαλοπαράγοντες, δεν μπορεί να γίνει τίποτε.
– ότι μόνο μέσα από κόμματα μεγάλα, με στήριξη και εξουσία, μπορείς να επιτύχεις τον στόχο σου. Τα λένε και ταυτόχρονα ξεπουλούν κάθε Ιδέα και Παρελθόν και βολεύονται στην “θαλπωρή” των νέων τους φίλων, που βλέπουν με πολλή στοργή τους νεοδαμώδεις εξωμότες από τις γραμμές του εχθρού τους.
– Ότι το Έθνος, η Φυλή, η Πατρίδα, η Πολεμική Αρετή, η Κοινότητα, ο Πολιτισμός είναι ξεπερασμένα απολιθώματα βγαλμένα μέσα από τις μουχλιασμένες σελίδες μιας παλιάς ιστορίας. Ότι αυτά πέρασαν και ότι το σήμερα απαιτεί “γιάπηδες”, τεχνοκράτες, θολοκουλτουριάρηδες “καλλιτέχνες”, “προοδευτικούς” και “φιλελεύθερους”, απαιτεί μια “παγκόσμια τέχνη”, μια “παγκόσμια πατρίδα” και έναν “παγκόσμιο προστάτη”, που από τα τερματικά της Γουώλ Στρητ θα κατευθύνει τη ζωή μας.
– Ότι είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί, φανατικοί ιδεολόγοι, παρελθοντολόγοι θλιβεροί, ανόητοι που κτυπούν γροθιά στο μαχαίρι…

ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:

– Πως Πίστη μας είναι πως αυτοί είναι άθλιοι καιροσκόποι, θλιβεροί ουραγοί του μεγάλου κτήνους, του μεγάλου αφέντη του κόσμου των ημερών μας, του μεγάλου ΕΝΟΧΟΥ για το θλιβερό κατάντημα της ανθρωπότητος.
– Πως αρνούμαστε κάθε συνδιαλλαγή με μια κοινωνία άνομου και ανόσιου κέρδους. Αρνούμαστε κάθε συμβιβασμό με μια κοινωνία όπου οι εγκληματίες και οι έμποροι ναρκωτικών απολαμβάνουν μιας καθόλου περίεργης και ευεξήγητης ασυδοσίας.
– Πώς η “γροθιά στο μαχαίρι” απαιτεί χαλύβδινο χέρι και τέτοιο διαθέτουν όσοι έχουν μια Ιδεολογία με εκατομμύρια νεκρούς, όσοι Πιστεύουν στο Μεγαλείο μιας Πατρίδας με χιλιάδες χρόνια δοξασμένης και αιματοβαμμένης Ιστορίας. Πως τα δύσκολα έργα απαιτούν ΜΑΧΗΤΕΣ και όχι κουρασμένους καιροσκόπους, πρόθυμους να προσκυνήσουν τον κάθε αφέντη ευκαιρίας.


Ας έχουν υπομονή και αυτό που σήμερα τους φαντάζει ΑΔΥΝΑΤΟΝ, πολύ σύντομα θα είναι γι’ αυτούς μια σκληρή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Όσο ο άνθρωπος βουλιάζει στον βούρκο της θλιβερής παρακμής, τόσο ο Λαός αγκαλιάζει τις Ιδέες μας και πυκνώνει τις Τάξεις του Κινήματός μας.

This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s