Όταν το σύνθημα "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" παίρνει σάρκα και οστά

Τα Μέσα Μαζικής “Ενημέρωσης” έχουν χαρακτηριστεί, και όχι άδικα, ως η τέταρτη (μετά την νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική) εξουσία και έχουν αποδειχθεί μακράν η πιό ισχυρή. Η παντοδυναμία τους έγκειται στα περίφημα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης και ειδικά στην ιδιωτική τηλεόραση, όπου με τα χρήματά τους οι μεγαλοεργολάβοι και οι πάσης φύσεως πλουτοκράτες κατάφεραν να διαμορφώνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη και φυσικά να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Το σύνθημα “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” μας εκφράζει απόλυτα και φυσικά θα πρέπει να ακούγεται μόνο από στόματα Εθνικιστών, γιατί στην ουσία είναι οι μόνοι που κατασυκοφαντούται διαχρονικά από αυτή την τέταρτη εξουσία. Αντίθετα, τα προστατευόμενα παιδιά του συστήματος, οι λεγόμενοι αναρχικοί ή (αντι)εξουσιαστές, που σαν 5χρονα χαίρονται να φωνάζουν συνθήματα κενά περιεχομένου, καλύτερα ν’ αναλογιστούν την επόμενη φορά ποιά είναι η πραγματικότητα γύρω από τους δημοσιογράφους και την ξεκάθαρη αβάντα που τους κάνουν…

Ακριβώς πριν από δύο Κυριακές είχαμε παρουσιάσει από την ιστοσελίδα μας την μαύρη προπαγάνδα του περιοδικού “Έψιλον” της Ελευθεροτυπίας γύρω από το Κίνημα των Ιταλών Εθνικιστών της Casa Pound. To ίδιο περιοδικό φιλοξενεί σήμερα ένα αφιέρωμα (πραγματικό αφιέρωμα αυτή τη φορά!) στο παγκόσμιο “κίνημα” (όπως το ονομάζει) των antifa! Τώρα δεν υπάρχουν “μαρτυρίες” ανθρώπων της άλλης πλευράς, καταγραφές επιθέσεων ή σκοτεινές ανατριχιαστικές και βίαιες φωτογραφίες, αλλά ένα… αγιογράφημα των ανά των κόσμο αντιφασιστών, που μάχονται με… ηρωισμό και με κίνδυνο της ζωής τους κατά των “κακών νεοναζί”, οι οποίοι “σκοτώνουν, μαχαιρώνουν, δέρνουν” κλπ. Το γλύψιμο δεν έχει προηγούμενο. Πάρτε μία γεύση:

“Antifa, όπως αντιφασίστας. Ενα όνομα με έξι γράμματα, για ένα κίνημα που γεννήθηκε στους κόλπους ενός ευρύτερου (της αντιπαγκοσμιοποίησης), με σαφή στόχο. Στη Ρωσία, με τα περίπου 50.000 μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων, οι αντιφασίστες φαίνεται να περνούν τις δυσκολότερες μέρες απ’ όλους τους ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους. Αλλωστε, εκεί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα ρόπαλα και τα μαχαίρια των νεοναζί, αλλά και έναν εθνικοπατριωτισμό, συμπυκνωμένο στο σύνθημα «Πατρίς, θρησκεία, Μεγάλη Ρωσία» που εκπορεύεται από το ίδιο το Κρεμλίνο.
Δεν είναι πολλοί. Διεκδικούν, όμως, να ακουστεί δυνατά η αντιφασιστική φωνή τους. Αδιαφορώντας αν το τίμημα γι’ αυτό μπορεί να είναι η ίδια τους η ζωή. Η επικαιρότητα έκανε τη φωτογραφία αυτήν ντοκουμέντο με τον πιο τραγικό τρόπο: το τελευταίο θύμα των νεοναζί, ο 26χρονος antifa Ιβάν Χουτορσκόι (με το πορτοκαλί μπουφάν), προσπαθεί να αμυνθεί σε επίθεση νεοναζί, στη διάρκεια διαδήλωσης πριν από 15 μέρες. Την περασμένη Δευτέρα έπεσε νεκρός από δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του…”

Advertisements
This entry was posted in Ιδεολογία. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s