Η πλουσιότερη εβραία σε ρόλο… mentalist

Νέες πτυχές της… προσωπικότητάς της έκανε γνωστές η πλουσιότερη γυναίκα του Ισραήλ. Τελικά οι τσαρλατάνοι και οι διάφοροι “μάγοι” συνεχίζουν μιά χαρά το έργο τους εν έτει 2009 και μάλιστα οι εβραίοι, εκτός από τον γνωστό και μή εξαιρετέο Uri Geller, έχουν εκπρόσωπο και την συγκεκριμένη ζάμπλουτη που αυτοχαρακτηρίζεται συγγραφέας. Βρίσκουν μάλιστα εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο τα οποία χρηματοδοτούν αφειδώς για ν’ αποβλακώνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο που τους παρακολουθεί.

Η Σάρι Άρισον, όπως ονομάζεται, έχει γράψει ένα μπεστ-σέλερ, στο οποίο αποκαλύπτει τα “πνευματιστικά της χαρίσματα” και τα “προφητικά της οράματα” που προβλέπουν από μεγάλες καταστροφές… μέχρι και την πρόσφατη διεθνή οικονομική κρίση! Διαβεβαιώνει για παράδειγμα ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στη γέφυρα της θαλαμηγού της, είδε ένα τεράστιο κύμα με χιλιάδες πτώματα. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ήταν τρομερό, ήταν ένα όραμα που επαληθεύτηκε πλήρως με το τσουνάμι του 2004 στην Ασία”.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η συνολική περιουσία της 52χρονης Άρισον αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς είναι η κληρονόμος της Carnival, ενός ναυτιλαϊκού γίγαντα που ίδρυσε ο πατέρας της, και βασική μέτοχος της Hapoalim, της μεγαλύτερης τράπεζας του Ισραήλ. Έτσι, για να γίνει αντιληπτό σε τί χέρια συσσωρεύεται ο παγκόσμιος πλούτος…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s