Γερμανία: Ασφαλίτισσα δικάζεται για λειτουργία εθνικιστικού ραδιοσταθμού

Σε ντροπιαστική κατάσταση βρέθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερμανίας, όταν μία από τους πληρωμένους πληροφοριοδότες της στον Εθνικιστικό χώρο προσήχθη σε δίκη τη Δευτέρα για την λειτουργία ενός εθνικιστικού διαδικτυακού ραδιοσταθμού.

Η 31χρονη Sandra F., είναι μεταξύ των επτά Γερμανών Εθνικιστών που κατηγορούνται για τη λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου European Brotherhood Radio, το οποίο έπαιζε White Power μουσική και είχε συνεντεύξεις με «ακροδεξιούς», μεταξύ των οποίων και μέλη του πρόσφατα απαγορευμένου Frontbann 24. Επίσης, υμνούσε τον Χίτλερ και αμφισβητούσε το εβραϊκό ολοκαύτωμα – και αυτή είναι η μεγαλύτερη κατηγορία. Η Sandra F. θεωρείται από τα νεώτερα χρονικά βασικά στελέχη του σταθμού και πιστεύεται ότι θα έχει την βαρύτερη ποινή όλων, για λόγους παραδειγματισμού. Στη δίκη, που άρχισε χθες το πρωί και αναμένεται κρατήσει μέχρι το Δεκέμβριο, πέντε άνδρες και δύο γυναίκες κατηγορούνται για την λειτουργία ή την υποστήριξη του διαδικτυακού ραδιοσταθμού, από το Νοεμβρίου 2005 μέχρι και το Μάρτιο του 2009, που συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Tagesspiegel, η Sandra F. στρατολογήθηκε από το Γραφείο Προστασίας Πολιτεύματος στη Σαξωνία στα τέλη του 2007, ειδικά για να κατασκοπεύει το εθνικιστικό DVU, και δεν γνώριζαν ότι την είχε κερδίσει η Εθνικιστική Ιδέα έως ότου συνελήφθη τον Μάρτιο, οπότε και άρχισαν να ερευνούν τις δραστηριότητές της στον χώρο. Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την σημαντικότατη συμμετοχή της στον ραδιοσταθμό και αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι πληροφορίες της δεν ήταν ακριβείς.

Η περίπτωσή της προστίθεται σε παλαιότερα ανάλογα περιστατικά όπου πράκτορες στον εθνικιστικό χώρο της Γερμανίας ξέφυγαν από τον έλεγχο των εργοδοτών τους, ενστερνιζόμενοι πλήρως τις Ιδέες αυτών που πληρώνονταν να κατασκοπεύουν…

Το 2003 ένα ακόμη μεγαλύτερο φιάσκο της Ασφάλειας αποκαλύφθηκε, όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει το NPD. Η υπόθεση κατέρρευσε ως φάρσα, όταν το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ανακάλυψε ότι «πολλά τμήματα του ιδεολογικού χάρτη του κόμματος» υπήρχε πιθανότητα να είχαν γραφτεί από πληρωμένους πληροφοριοδότες των υπηρεσιών ασφάλειας.

Επτά Γερμανοί Εθνικιστές κατηγορούνται για εκφορά απαγορευμένου λόγου και ιδεών στην πατρίδα τους, χώρα που στέλνει στρατιώτες στο Ιράκ και το Αφγανιστάν για να …επιβάλλουν την ίδια “δημοκρατία” και “ελευθερία του λόγου” στο αντιδημοκρατικό Ισλάμ…

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s