Κυκλοφόρησε το νέο album των White Pride Rockers

Τους Θεσσαλονικείς White Pride Rockers τους πρωτογνωρίσαμε μέσα από την μουσική συλλογή “Ροκ για την Πατρίδα” αλλά και από τα καθιερωμένα lives και τις συμμετοχές στις Γιορτές Νεολαίας, έχοντας πάντα την αίσθηση ότι αποτελούν μία ολοκληρωμένη μπάντα και σίγουρα μία από τις καλύτερες εκπροσώπους της ελληνικής εθνικιστικής μουσικής σκηνής.

Κυκλοφόρησε από την Black Sun Rising records το πολυαναμενόμενο πρώτο τους album με τον τίτλο “ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ” που περιλαμβάνει συνολικά 11 κομμάτια. Επαγγελματικός ήχος, καθαρά πολιτικοποιημένος και επαναστατικός στίχος, κομμάτια δυναμικά αλλά και μελωδικά ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα ξεσηκωτικά “Αντεπίθεση”, “Όταν περνούν οι Εθνικιστές”, “Στην κόψη του ξυραφιού” που είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά από τους συναγωνιστές! Μπορείτε να προμηθευτείτε ή να παραγγείλετε το cd από το βιβλιοπωλείο ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ.

Tracklist:1.Αντεπίθεση, 2.Οι τελευταίοι πιστοί, 3.Smash the UCK, 4.Όταν περνούν Εθνικιστές, 5.Στην κόψη του ξυραφιού, 6.Θα τρέμει η γη, 7.Ζήτω η Νίκη, 8.Μη τα παρατάς, 9.Τιμή μας η Πίστη, 10.Μηδενική Ανοχή(2008 mix), 11.Skopje(2008 mix)

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s